محمد تقی زاده در گفت و گو با ایسنا، در تشریح روند تلاش برای کاهش تصادفات منجر به فوت در استان تهران و رفع خطر نقاط حادثه خیز شناسایی شده در سطح استان تهرن گفت: تلفات منجر به فوت ناشی از تصادفات جاده ای در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 5.8 درصد کاهش داشته است.
وی افزود: در مجموع نه ماهه امسال تصادفات جاده ای 4.1 درصد کاهش داشته است که پیشوا 44 درصد و قرچک 20 درصد کاهش تصادفات جاده ای داشتند. مجموعا در استان تهران حدود 700 نقطه حادثه خیز وجود داشت که با اقدامات صورت گرفته این تعداد به 500 نقطه کاهش پیدا کرده است که باید اقدامات لازم برای رفع خطر نقاط باقی مانده انجام شود.
وی ادامه داد: سالانه میبایست 10 درصد از نقاط حادثه خیز در استان تهران رفع شود و طبق برنامه زمانبندی شده تلاش می کنیم تا پایان دولت تمامی نقاط حادثه خیز در استان و شهر تهران رفع شود. بی تردید رفع خطر نقاط حادثه خیز در کاهش تلفات جاده ای نقش بسزایی خواهد داشت.
وی تاکید کرد: سه محور دماوند-فیروزکوه، محور امام رضا(ع) و آزادراه تهران-قم دارای بیشترین نقاط حادثه خیز در استان تهران هستند که با هماهنگی های صورت گرفته با فرمانداران و با بهره گیری از اعتبارات ملی و استانی این نقاط را رفع خطر خواهیم کرد. همچنین وضعیت آسفالت کمربندی دوم تهران از دورسونآباد به سمت جاده تهران- قم وضعیت مناسبی ندارد و در این مسیر نیاز به بهسازی و روکش آسفالت بود که طبق برنامهریزی صورت گرفته مقرر شد در سال جاری 13.5 کیلومتر در مسیر رفت و برگشت این کمربندی توسط راهداری استان تهران عملیات بهسازی انجام شود.