خبرگزاری مهر: یکی از مهمترین بخشهای سلامت که همواره بیشترین نیاز بیماران را تشکیل میدهد، حوزه دارو و درمان است.
به دنبال شیوع کرونا، وضعیت اشغال تختهای بیمارستانی در کشور به یکباره تغییر کرد و ما شاهد استفاده از تمامی ظرفیتهای بیمارستانی برای بیماران کرونایی در برخی از مراکز درمانی کشور بودیم. این در حالی بود که نمیبایست ارائه خدمات به سایر بیماران متوقف شود.
قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که کمتر از 40 درصد تختهای کرونا در فاز اول بیماری اشغال بود، گفت: بیش از 60 درصد ظرفیت تختهای کرونایی در فاز اول بیماری خالی است.
وی با اشاره به اقدامات مهم وزارت بهداشت برای روزهای پیش رو، افزود: یکی از بخشهای مهم بیمارستانی، بخش مراقبتهای ویژه است. از همین رو تلاش میکنیم تا ظرفیت تختهای ویژه را افزایش دهیم. به طوری که در سال جاری 1500 تخت مراقبتهای ویژه راه اندازی شده و بنا داریم تا پایان سال این تعداد را تا 4 هزار تخت مراقبتهای ویژه افزایش دهیم.
معاون درمان وزارت بهداشت، تاکید کرد: قرار است تا پایان سال 8 هزار تخت بیمارستانی بر ظرفیت قبلی تختهای بیمارستانی کشور افزوده شود.
جان بابایی، موثرترین اقدام در جهت کاهش مرگ و میر بیماران کرونایی را ارائه خدمات مراقبتی توسط کادر درمان عنوان کرد و گفت: خدمات مراقبتی به بیماران کرونایی موثرتر از دارو بوده است.
معاون درمان وزارت بهداشت، با تاکید بر دسترسی به داروهای مورد نیاز برای بیماران کرونایی، تصریح کرد: داروهایی که از آنها نام برده میشود، یا تولید داخل دارند و یا اینکه در تهیه آنها برای بیماران هیچ مشکلی وجود ندارد.