ماهان شبکه ایرانیان

۹ نشانه‌ای که سن واقعی زنان را برملا می‌کنند

عدم مراقبت کافی یا مناسب، کمبود خواب، خستگی، رژیم غذایی ناسالم و عادت‌های بد باعث می‌شود که با بالا رفتن سن پوست ظاهر سالم و درخشان خود را از دست بدهد و کدرتر شود.

9 نشانه‌ای که سن واقعی زنان را برملا می‌کنند
به گزارش روزیاتو، فقط چین و چروک ها، مو‌های سفید، دست‌ها و گردن نیستند که سن واقعی ما را نشان می‌دهند. افزایش سن نشانه‌های زیاد دیگری هم دارد که در نگاه اول به چشم نمی‌آیند. اما همین نشانه‌های مبهم هستند که به سن ما اضافه می‌کنند.

البته فراموش نکنید که همین تغییراتی که بر اثر بالا رفتن سن در ظاهر زنان رخ می‌دهند نه تنها تأثیر مخربی ندارند بلکه جذابیت و گیرایی خاصی به آن‌ها می‌دهند.

در ادامه با این نشانه‌ها آشنا خواهیم شد.

1- پیشانی تخت می‌شود

با بالا رفتن سن لایه‌ی چربی زیرپوستی تحلیل می‌رود و همین مسأله باعث می‌شود پیشانی حجم خود را از دست دهد. تزریق بوتاکس هم که طرفداران زیادی دارد فقط وضع را بدتر می‌کند. پیشانی حتی اگر دچار چین و چروک هم نشود حجم خود را از دست خواهد داد.

2- لب‌ها حجم و رطوبت خود را از دست می‌دهند

لب‌ها هم به مرور تغییر شکل می‌دهند؛ حجم خود را از دست می‌دهند، خشک‌تر می‌شوند و دورشان چین و چروک می‌افتد. لب‌هایی که قبلاً پر و قلوه‌ای بودند هم باریک‌تر و کوچک‌تر می‌شوند.

3- شکل و اندازه‌ی ناف هم تغییر می‌کند

این قسمت از بدن هم به خاطر بالا رفتن وزن، بروز بیماری‌هایی مثل امفالوسل، انجام پیرسینگ و بارداری می‌تواند تغییر شکل دهد.

4- زیر چشم‌ها سیاه می‌شود

بعد از 30 سالگی لایه‌ی چربی زیرپوستی به خاطر کاهش تولید کلاژن در بدن، تحلیل می‌رود. پوست دور چشم‌ها تراکم خود را از دست می‌دهد، نازک‌تر می‌شود و کم کم عروق خونی را نشان می‌دهد. همین مسأله باعث سیاه شدن زیر چشم‌ها می‌شود.

5- نرمه‌های گوش کش می‌آیند و بزرگ می‌شوند

نرمه‌های گوش هم مثل دست‌ها و گردن یکی دیگر از قسمت‌های بدن هستند که سن ما را آشکار می‌کنند. عجیب آنکه خانم‌ها خیلی کمتر از بقیه‌ی قسمت‌های بدن خود به آن‌ها اهمیت می‌دهند. متأسفانه نرمه‌های گوش هم لایه‌ی نازک چربی و خاصیت کشسانی خود را از دست می‌دهند. در نتیجه، کش می‌آیند. علاقه به گوشواره‌های بزرگ و سنگین هم وضع را بدتر می‌کند.

6- برجستگی ابرو‌ها پایین می‌آید و چشم‌ها کوچک‌تر می‌شوند

وقتی جوان هستیم، سفتی پوست باعث می‌شود ابرو‌ها سر جای خود باقی بمانند و پایین نیایند. با بالا رفتن سن، کلاژنی که باعث حفظ خاصیت کشسانی و سفتی پوست ما می‌شد دیگر به اندازه‌ی قبل در بدن تولید نمی‌شود و عضلات صورت به دلیل نیروی جاذبه ضغیف و آویزان می‌شوند. در نتیجه، ابرو‌ها به تدریج پایین می‌آیند، به عضلات صورت فشار وارد می‌کنند و کم کم روی چشم‌ها می‌آیند. همین مسأله باعث می‌شود چهره‌ای عبوس پیدا کنیم.

7- «مثلث جوانی» معکوس می‌شود و قاعده‌ی آن در پایین قرار می‌گیرد

وقتی جوان هستیم، صورت مان یک فرم مثلث شکل دارد، به این صورت که نوک آن رو به پایین و قاعده‌ی آن به موازات پیشانی است. به این مسأله «مثلث جوانی» گفته می‌شود. اما با بالا رفتن سن، مثلث معکوس می‌شود و قاعده‌ی آن در پایین قرار می‌گیرد. لایه‌ی چربی زیرپوستی باعث می‌شود صورت به مرور «ریزش» کند. در نتیجه، دیگر مثل قبل جوان به نظر نمی‌رسیم.

8- رنگ پوست تغییر می‌کند و پوست درخشش خود را از دست می‌دهد

با بالا رفتن سن پوست ظاهر سالم و درخشان خود را از دست می‌دهد و کدرتر می‌شود که این مسأله به وضوح قابل تشخیص است. علت اصلی این مسأله کاهش تولید کلاژن و الاستین در بدن است. عدم مراقبت کافی یا مناسب، کمبود خواب، خستگی، رژیم غذایی ناسالم و عادت‌های بد هم در این مسأله نقش دارند.

9- گوشه‌های چشم و دهان پایین می‌آیند

گوشه‌های چشم و دهان وقتی رو به پایین باشند، ظاهر نسبتاً خسته‌ای به چهره می‌دهند. این مسأله به خصوص در مورد کسانی وجود دارد که زیاد نمی‌خندند، چون آن عضلات صورت شان که تکیه گاه گوشه‌های دهان هستند زودتر ضعیف می‌شوند. پوست دور چشم‌ها هم به مرور خاصیت کشسانی و انعطاف پذیری خود را از دست می‌دهد و تاندون‌ها و عضلات ضعیف شده‌ی این قسمت دیگر نمی‌توانند گوشه‌ی چشم‌ها را مثل قبل «نگه دارند».

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان