در این مناظره دونالد ترامپ جمهوری خواه و جو بایدن دموکرات درباره موضوعاتی از قبیل انتصاب قاضی جدید برای دادگاه عالی آمریکا، شیوع کرونا، وضعیت اقتصادی، مسائل نژادی و خشونت در شهرها پرداختند.
در این مناظره بارها دو طرف به یکدیگر و خانواده هم حمله کردند، بارها دو نامزد جمهوری خواه و دموکرات وسط حرف یکدیگر پریدند و حتی بایدن در بخشی از صحبتهایش ترامپ را «دلقک» خواند و به او گفت: «خفه شو»، از سوی دیگر ترامپ بار دیگر تاکید کرد که اگر تقلب شود او مجدداً رئیس جمهور نشود، نتایج انتخابات را نمیپذیرد.
پس از 12 ساعت از پایان این مناظره، نگاهی به پوشش اینستاگرامی این برنامه از سوی شبکههای ماهوارهای فارسی زبان انداخته ایم:
صدای آمریکا، بایکوت مناظره از سوی رسانه امریکا
بخش فارسی صدای آمریکا که بودجهاش از دولت آمریکا تامین میشود، در اقدامی عجیب و تامل برانگیز و در حالی که حتی پیش خبر مناظره ترامپ و بایدن را منتشر کرده بود، هیچ خبری از این مناظره جنجالی در اینستاگرامش منتشر نکرد.
جالب توجه بود که تلگرام این شبکه ماهواره ای نیز خبری از مناظره منتشر نکرد.
رادیو فردا؛ وقتی قطع درختان گردو در خوانسار از مناظره آمریکا مهمتر می شود
رادیو فردا دیگر رسانه وابسته به آمریکا هم خبری از مناظره بایدن و ترامپ را منتشر نکرد و تنها شب قبلش پیش خبر مناظره را روی خروجی اش منتشر کرد.
رادیو فردا درحالی درباره مناظره حاشیه ساز آمریکا مطلبی منتشر نکرد که گویا «قطع درختان گردو در خوانسار» برایش بیشتر اهمیت داشته است
بیبیسی فارسی و ماله کشی
بیبیسی فارسی مناظره دو کاندید جمهوری خواه و دموکرات را به طور کامل پوشش داد و 3 پست اینستاگرامی خود را به این موضوع اختصاص داد.
البته بسیاری از کاربران بابت ترجمه کلمه SHUT UP (خفه شو ) که بی بی سی فارسی آن را «ساکت شو» ترجمه کرد، انتقاد کردند و معتقد بودند که آنها کلمات بدتر از این را علیه ایران به راحتی منتشر کرده بودند.
ایران اینترنشنال و اختصاص 10پست به مناظره
دیگر رسانه انگلیسی که به موضوع مناظره بایدن و ترامپ به طور ویژه پرداخت، ایران اینترنشنال بود که 10 پست اینستاگرامی را به این موضوع اختصاص داد.
* منوتو، و یک پست غیرمستقیم
بخش اینستاگرامی منوتو نیز هیچ خبری را مستقیم درباره مناظره بایدن و ترامپ منشر نکرد و تنها یک اظهار نظر از روحانی درباره این انتخابات را پوشش داد.