شیر بادام نوشیدنی مقوی و پرطرفداری است که می توانید این نوشیدنی را به تنهایی و یا با ترکیب کردن آن با بقیه نوشیدنی ها میل کنید. در طرز تهیه شیر بادام از عسل و مغز بادام و آب استفاده می شود و که توصیه می شود میانسالان و کودکان به دلیل خواص بیشمار این نوشیدنی آن را میل کنند.
شربت آلوئه ورا و شیر بادام و شربت به لیمو از انواع نوشیدنی های خنک با طعم بی نظیر هستند که بهتر است در فصول گرم تابستان از میل کردن این نوشیدنی های خنک غافل نشوید.
مواد لازم
- آب ولرم : 1 لیوان
- مغز بادام : 12 عدد
- عسل : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیر بادام در منزل
برای تهیه شیر بادام ابتدا بادام را به مدت چند ساعت در مقداری آب خیس کنید.
سپس بادام های خبیس خورده را در آبکش بریزید.
پوست بادام ها را بکنید.
سپس بادام ها را آسیاب کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه شیر بادام عسل را در مقداری آب گرم حل کنید سپس عسل و باقی مانده آب را به بادام های آسیاب شده اضافه کنید و این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا عسل و بادام به خوبی در آب حل شوند.
سپس شیر بادام را درون یخچال قرار دهید و این نوشیدنی خنک را میل کنید.
فواید بیشمار شیر بادام
- شیر بادام را بهتر است برای جلوگیری از ضعف بدن در هنگام افطار و سحر ماه مبارک رمضان میل کنید.
- شیر بادام نوشیدنی گیاهی مفید است و بهتر است این نوشیدنی خنک را جایگزین شیر گاو کنید.
- شیر بادام حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است که این مواد مغذی برای سلامت بدن مفید هستند.
- با نوشیدن معجون عسل و شیر بادام تجربه خوابی راحت را خواهید داشت.
- شیر بادام و عسل برای مقابله با پیری و بهبود دستگاه گوارش مفید است.
- برای داشتن انرژی بیشتر و تمرکز بیشتر بهتر است شیر بادام را میل کنید.
- برای پیشگیری از بیماری های تنفسی نوشیدنی بی نظیری است.
- یک صبحانه مغذی و بی نظیر است.
- از مبتلا شدن کودکان به کمبود آهن و کلسیم جلوگیری می کند و علاوه بر این قدرت ایمنی بدن را در کودکان افزایش می دهد.
- این نوشیدنی همچنین باعث تقویت حافظه کودکان می شود.
آموزش تهیه شیر بادام مقوی و لذیذ
این نوشیدنی به دلیل داشتن بادام سرشار از ویتامین D و مواد مغذی عالی می باشد که همچون دیگر نوشیدنی ها می توان با طعم های متفاوتی تهیه کرد و بر خواص این نوشیدنی افزود. در روش دوم تهیه شیر بادم از خرما و دارچین نیز استفاده خواهیم کرد که طعم و عطر و رنگ به خصوصی به آن خواهد بخشید و به دلیل طبع گرم مواد افزوده شده، بی شک نوشیدنی ایده آلی برای فصل زمستان خواهد بود.
مواد لازم:
- بادام خام خیسانده شده در آب: 1 فنجان
- آب: 3 فنجان
- خرما: 2 تا 4 عدد
- عصاره وانیل: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: 1/4 قاشق چایخوری
- نمک: به مقدار لازم
دستور تهیه:
برای تهیه این نوشیدنی یا معجون عالی باید بادام ها را در طی 8 الی 12 ساعت درون کاسه آبی بخیسانید و پس از آن بادام ها را آبکش نماید.
سپس با استفاده از آسیاب یا دستگاه مخلوط کن بادام ها را همراه خرماهای که از قبل هسته آن ها را گرفته اید و نصف قاشق چایخوری وانیل و آب به میزان 3 فنجان مخلوط نمایید تا کاملا مواد میکس گردند.
مواد میکس شده را از صافی عبور دهید تا تفاله مواد از نوشیدنی شیر بادام جدا شود.
در مرحله بعدی باید دوباره نوشیدنی را درون مخلوط کن بریزید و با افزودن کمی نمک و پودر دارچین مواد را میکس نمایید تا خوب مخلوط شوند.
اکنون شیر بادام را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و آماده سرو گردد.
نکته: این نوشیدنی مقوی را به مدت سه تا پنج روز می توانید درون یخچال نگهداری نمایید البته باید ان را درون ظرف درب دار بریزد.
هنگام درست کردن شیر بادام باید بادام را به صورت کامل میکس کنید تا این نوشیدنی کیفیت بیشتری داشته باشید؛ امیدواریم از تهیه این
نوشیدنی سرد در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.