خبرگزاری فارس: سیدکامل تقوی نژاد، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت در دیدار با رئیس کل و اعضای هیات مدیره نظام پرستاری کشور گفت: اعتقاد دارم باید توجه ویژهای به نیروی انسانی در وزارت بهداشت و دانشگاههای عوم پزشکی شود و اگر آنها و دغدغههای معیشتی کمتری داشته باشند؛ اولین بازخورد و نتایج خوب آن، متوجه مردم میشود.
وی با اشاره به اعلام قدردانی سازمان نظام پرستاری و مجموعه همکاران حوزه سلامت کشور درباره فعالیتهای صورت گرفته درباره حمایت از نیروی انسانی دانشگاههای علوم پزشکی، افزود: اعلام رضایت و قدرشناسی از مجموعه فعالیتهای صورت گرفته وزارت بهداشت برای مدافعان سلامت و کادر بهداشت و درمان باعث میشود که همکاران ما همچنان با پشتکار و تلاش بیشتر، این راه را ادامه دهند.
تقوی نژاد در ادامه به فعالیتهای صورت گرفته معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت در حوزه پرستاری اشاره کرد و گفت: در این دو سال تلاش کردیم نسبت پرستار به تخت در بیمارستانهای کشور افزایش پیدا کند، به شکلی که با جذب پرستارهای جدید در آزمون استخدامی بهمن ماه، این رقم از 9 دهم به ازای هر تخت به 1.1 دهم افزایش پیدا میکند که نشانگر رشد نزدیک به 20 درصدی نسبت پرستار به تختهای فعال بیمارستانی است.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت با اشاره به ثبت نام 220 هزار داوطلب برای آزمون استخدامی بهمن ماه وزارت بهداشت، افزود: با توجه به تعداد بالای پذیرفته شدگان در این آزمون، از هر 5 و نیم نفر، یک نفر شانس قبولی در آزمون استخدامی را خواهد داشت.
تقوی نژاد، امتیاز در نظر گرفته شده برای همکاران درگیر مستقیم با ویروس کرونا را یادآور شد و تصریح کرد: این امتیاز میتواند فرصت مناسبی برای تبدیل وضعیت پرستاران شاغل در این بخشها و قدردانی از تلاشها و از خودگذشتگی آنها و سایر همکاران درگیر با ویروس کرونا باشد.
وی با تاکید بر اینکه از سال 92 تاکنون، درآمد گروه پرستاری 6 و نیم برابر شده است و این در حالی است که شاخص قیمت مصرف کننده، افزایش 4 برابری داشته است، عنوان کرد: میزان افزایش احکام حقوق گروه پرستاری به نسبت سایر گروهها بیشتر بوده است، به شکلی که رشد حقوق پرستاران به نسبت پزشکان، رقم 14 واحد درصد را نشان میدهد.
تقوی نژادبا اشاره به تلاشهای صورت گرفته وزارت بهداشت برای پرداخت معوقات و کارانه پرستاران و کادر بهداشت و درمان، افزود: در سفر به یکی از شهرستانهای محروم کشور به ما اعلام شد که 24 ماه پزشکان و پرستاران بیمارستان کارانه عقب افتاده دارند، اما با تلاشهایی که صورت گرفت هم اکنون کارانه آنها تا پایان آبان ماه تسویه شده است.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، اظهار داشت: تاکنون 11 هزار و 200 میلیارد تومان برای جبران بخش سلامت و خدمات کارکنان به دانشگاههای علوم پزشکی کشور پرداخت شده است.