ماهان شبکه ایرانیان

افزایش سرمایه

کدام شرکت‌ها در مراحل افزایش سرمایه قرار دارند؟

دنیای‌اقتصاد : طی روزهای اخیر چند شرکت بورسی از مراحل افزایش سرمایه خود در سایت کدال خبر دادند.

در این ارتباط اعلام شد که دو شرکت ریخته‌گری تراکتور‌سازی ایران «ختراک» و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه «سپرده» در مرحله نهایی پروسه قانونی افزایش سرمایه خود یعنی همان «آگهی ثبت افزایش سرمایه» قرار دارند.

شرکت ریخته‌گری تراکتور‌سازی ایران در اطلاعیه خود اعلام کرده که بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق‌العاده و صورت‌جلسه هیات‌مدیره افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 3/ 56 میلیارد تومان به ‌مبلغ 3/ 91 میلیارد تومان (از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 35 میلیارد تومان) در تاریخ 02/ 02/ 1400 در مرجع ثبت شرکت‌ها به ثبت رسیده است.

در آگهی ثبت افزایش سرمایه «سپرده» هم خبر از ثبت افزایش سرمایه این شرکت از مبلغ 150 میلیارد تومان به‌مبلغ 350 میلیارد تومان ( از محل سود انباشته مبلغ 147 میلیارد تومان، از محل اندوخته مبلغ 52 میلیارد تومان) در تاریخ 01/ 02/ 1400 در مرجع ثبت شرکت‌ها داده شده است.

پذیره‌نویسی عمومی شرکت پخش هجرت

شرکت پخش هجرت هم در اطلاعیه‌ای با موضوع «تمدید اعلامیه پذیره‌نویسی عمومی» اعلام کرد، با توجه به افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 45 میلیارد تومان به ‌مبلغ 100 میلیارد تومان، تعداد 537,543,079 سهم با توجه به حق تقدم استفاده شده توسط سهامداران فعلی و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم مذکور برای تحقق افزایش سرمایه، تعداد 12,456,921 سهم 1000 ریالی برای پذیره‌نویسی عمومی عرضه شده است. گفته شده که مهلت پذیره‌نویسی عمومی از تاریخ 06/ 02/ 1400 تا تاریخ 20/ 02/ 1400 جهت واریز وجوه تعیین شده است.

«تملت» در مرحله اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی

شرکت تامین سرمایه بانک ملت (تامین سرمایه بانک ملت) هم در گزارشی از اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی نسبت به گزارش توجیهی هیات‌مدیره خبر داده است.

شرکت یادشده اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی (موسسه حسابرسی موسسه حسابرسی هشیار بهمند) را نسبت به گزارش توجیهی افزایش سرمایه خود اعلان عمومی کرده است. این گزارش توجیهی در تاریخ 25/ 11/ 1399 از سوی هیات‌مدیره شرکت تدوین شد. در این گزارش افزایش سرمایه از مبلغ 1100 میلیارد تومان به مبلغ 1600 میلیارد تومان از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی را ضروری دانسته است و قرار است از آن به منظور بهبود نسبت‌های مقرر در دستورالعمل کفایت سرمایه نهادهای مالی، توسعه فعالیت های تامین مالی به واسطه افزایش ظرفیت شرکت جهت پذیرش تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق بهادار و ارتقای سهم بازار در صنعت تامین مالی استفاده شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی