تحریریه زندگی آنلاین : بسیاری از افراد از ظاهربینی خود رضایت کافی ندارند و درعینحال از عوارض جراحی بینی نیز ترس دارند. آنزیم کوچککننده بینی راهحل بسیار خوبی برای این دسته از افراد میباشد.
بهطورکلی پیشرفت علم و تکنولوژی سبب گشته که راههای مختلفی برای تغییر و اصلاح فرم بینی به وجود آیند و فاقد عوارض ناشی از جراحی بینی باشند. یکی از اصلیترین برتری روشهای غیر جراحی کوچک کردن بینی نسبت به جراحی بینی، این است که در جراحی از داروهای بیهوشی استفاده میشود و همین داروها میتوانند تأثیرات منفی بر بدن افراد بگذارند. تزریق آنزیم کوچککننده بینی نیز بهوسیله داروهای بیحسی انجام میشود و عوارض ناشی از داروهای بیهوشی را به همراه ندارد.
تزریق آنزیمی بینی روشی است که بهتازگی برای کوچک کردن بینی، بدون نیاز به جراحی انجام میشود و در برخی موارد با نتایج رضایت بخشی نیز همراه است. بااینوجود تزریق آنزیم بینی نمیتواند بهعنوان روشی محسوب گردد که برای همه افراد مفید بوده و جایگزین جراحی رینوپلاستی نیز نخواهد بود.
بیشتر بخوانید:
کاربرد آنزیم بینی
کوچک کردن بینی
بالا بردن نوک بینی
متقارن کردن بینی
از بین بردن برآمدگی
کاهش سایز حلقههای بینی
مزایای تزریق آنزیم بینی
نیازی به بیهوشی نیست.
دوره نقاهت ندارد.
در حین عمل هیچ دردی احساس نمیشود.
یک روش بسیار سریع است و حدود 10 دقیقه طول میکشد.
عوارض جانبی در حداقل سطح ممکن است.
متخصص با توجه به نوع بینی و انتظارات شما با ژل، مدل مناسب را ایجاد میکند.
نوک بینی را برجسته میکند.
با ایجاد حجم، باعث تقارن در دو طرف بینی میشود.
در صورت عدم رضایت، قابل بازگشت به حالت اولیه است.
میتواند برای افرادی که قصد جراحی زیبایی بینی دارند، یک روش آزمایشی باشد.
بیشتر بخوانید:
افراد مناسب جهت تزریق آنزیم بینی
به دلیل راحتی و کمهزینه بودن روش تزریق آنزیم، محبوبیت این روش روزبهروز در حال افزایش است. این روش میتواند برای گزینههای زیر مناسب باشد:
از بین بردن برآمدگی بر روی بینی
کوچک کردن بینی
بالا آوردن نوک بینی
متقارن کردن بینی
کاهش سایز حلقههای بینی
چگونگی انجام تزریق آنزیم بینی
برای انجام این روش، پسازاینکه تحت معاینه قرار گرفتید و پزشک متخصص تأیید کرد که امکان کوچک کردن بینی با تزریق آنزیم وجود دارد، باید به مطب یک پزشک متخصص درزمینه تزریق آنزیم به بینی، مراجعه نمایید و مورد درمان قرار گیرید.
در مرحله اول پزشک، بینی شمارا بهطور کامل ضدعفونی میکند. سپس از داروهای بیحسی موضعی استفاده میکند تا درد ناشی از تزریق را برای بیمار به حداقل برساند. پسازاینکه داروی بیحسی موضعی عمل کرد و بینی شما بهطور کامل بیحس شد، تزریق آنزیم صورت میپذیرد.
این تزریق معمولاً بهصورت سرپایی و در مدتزمانی کوتاه انجام میشود و نیازی نیست که بیمار بعدازآن بستریشده و یا مراقبتهای خاصی انجام شود. به هنگام مشاوره برای انجام تزریق آنزیم کوچککننده بینی مشخص میشود که بینی شما برای کوچک شدن به چند جلسه تزریق نیاز دارد. معمولاً تعداد جلسات موردنیاز برای کوچک شدن بینی با آنزیم، 2 الی 6 جلسه میباشد. بسته به میزان بزرگی بینی شما و عوامل مختلف دیگر، تعداد جلسات میتوانند متفاوت باشند. جلسات تزریق آنزیم کوچککننده بینی باید بافاصلههای 1 الی 2 هفتهای از یکدیگر باشند.
بیشتر بخوانید:
مراقبتهای بعد از تزریق آنزیم بینی
پس از تزریق آنزیم بینی از ماساژ دادن بینی خودداری کنید.
جلسات معاینه را بهطور مرتب بروید.
مراجعین از جلسه دوم تا 2 هفته بعد از آخرین جلسه تزریق در شبانهروز 8 ساعت از چسب بینی استفاده کنند.
بیمار از زدن آب به ناحیه تزریق آنزیم تا 24 ساعت خودداری کند.
تعداد جلسات موردنیاز تزریق آنزیم بینی
. تعداد جلسات برای هر فرد متفاوت بوده و بین 2 تا 6 جلسه میباشد که این جلسات بافاصله 1 تا 2 هفته از هم انجام میشوند
عوارض تزریق آنزیم بینی
از میان عوارض تزریق آنزیم بینی، کبودی و تورم پس از درمان معمول است. جدترین عارضه پس از تجویز هیالورونیداز، واکنش آلرژیک است. علائم شامل آدم، اریتم، درد و خارش است. کهیر و آنژیوادم در کمتر از 1/0 درصد موارد گزارششده است.
به دنبال تزریق آنزیم بینی، بیمار باید به مدت 60 دقیقه در یک محیط بالینی تحت نظر قرار گیرد و اطلاعات مناسب مربوط به عوارض احتمالی و مراقبتهای بعدی را به او بدهند.