ماهان شبکه ایرانیان

تمام آنچه باید درباره پیوند قلب بدانید

پیوند قلب (Heart transplant)، عمل جراحی است که در آن، قلب دچار نارسایی و بیماری، با قلب اهدایی، که از سلامتی بیشتری برخوردار می باشد، جایگزین می گردد.

تمام آنچه باید درباره پیوند قلب بدانید

نکات مهم پیوند قلباز قبل از عمل تا بعد از عمل پیوند

عمل پیوند قلب به برداشتن قلب نارسای یک بیمار وجایگزین کردن آن با قلب یک بیمار مرگ مغزی است ،بیشترین کاربرد پیوند قلب برای بیمارانی است که نارسایی قلبی شدید دارند که غیر قابل درمان است .نارسایی قلبی به شرایطی گفته می شود که قلب آسیب پذیر وضعیف است در نتیجه قلب نمی تواند خون کافی که بدن نیاز دارد را پمپ نماید.

 پیوند قلب

عمل پیوند قلب

بیماری های قلبی و عروقی و در صدر آنها نارسایی قلب، یکی از اصلی ترین دلایل مرگ انسان ها در عصر حاضر محسوب می شود.
قلب نارسا بیمار را در شرایط بحرانی قرار می دهد و او را در انجام امور روزمره خود ناتوان می کند و با بستری شدن های مکرر در بیمارستان از ادامه زندگی عادی بازمی دارد. در چنین شرایطی پیوند قلب به عنوان تنها راه بازگشت به زندگی طبیعی توصیه می شود، اما بسیاری از این جراحی واهمه دارند. دبیر علمی کنگره قلب و عروق در حاشیه پنجمین کنگره بین المللی قلب و عروق با تأکید بر اینکه عمل پیوند قلب از نظر تکنیکی عملی پیچیده نیست می گوید:با وجود اهمیت تبحر جراح در پیوند قلب، این مراقبت های بعد از عمل جراحی است که موفقیت پیوند را تعیین می کند.

دبیر علمی کنگره قلب و عروق توصیه می کند:این بیماران قبل از انجام جراحی باید تحت نظر یک روانشناس، آمادگی لازم برای دریافت قلب اهدایی را بیابند چراکه تجربه ثابت کرده است که دریافت قلب یک فرد دیگر، فشار روحی خاصی را به بیمار تحمیل می کند. از سوی دیگر پس از عمل جراحی نیزضمن دقت کافی در مصرف بموقع و درست داروها باید در فواصل زمانی مشخص بیوبسی عضله قلب انجام دهد تا در صورت پس زدن پیوند، درمان بموقع صورت گیرد. آزمایش های دوره ای بررسی ریتم قلب و تجمع مایع دور قلب و اکو کاردیوگرافی های منظم و دوره ای هم از دیگر موارد ضروری است که باید بدرستی و بموقع انجام شود.

تمام آنچه باید درباره پیوند قلب بدانید

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان