فیسبوک امکان جستجو و افزودن انیمیشن های GIF در کامنت ها را فراهم کرد

امروز مصادف است با ۱۵ ژوئن و تولد ۳۰ سالگی فرمت بسیار محبوب تصاویر متحرک GIF. به همین مناسبت از امروز قابلیت جستجو و اضافه کردن این قبیل انیمیشن ها به بخش کامنت های شبکه اجتماعی فیسبوک افزوده خواهد شد.

فیسبوک امکان جستجو و افزودن انیمیشن های GIF در کامنت ها را فراهم کرد

امروز مصادف است با 15 ژوئن و تولد 30 سالگی فرمت بسیار محبوب تصاویر متحرک GIF. به همین مناسبت از امروز قابلیت جستجو و اضافه کردن این قبیل انیمیشن ها به بخش کامنت های شبکه اجتماعی فیسبوک افزوده خواهد شد.

علاوه بر این، فیسبوک یک سوال عجیب را نیز از تمام کاربران خود می پرسد: شما عبارت GIF را چگونه تلفظ می کنید؟

سابقه حضور فایل های GIF در سرویس های فیسبوک به سال 2015 و امکان جستجو و افزودن آنها در گفتگوهای پیام رسان فیسبوک برمی گردد. مدیران این شبکه اجتماعی معتقدند که تصمیم مذکور تاثیر بسیاری بر محبوبیت این فایل ها گذاشته است، چرا که کاربران می توانستند به جای نوشتن متن و بدون مراجعه به مرورگر، جیف های دلخواه خود را یافته و در گفتگوهایشان با دیگران به کار ببرند.

تا امروز بیش از 13 میلیارد GIF در پیام رسان فیسبوک به اشتراک گذاشته شده است.

بر طبق آمار تا امروز بیش از 13 میلیارد GIF با موضوعات متنوع در پیام رسان فیسبوک به اشتراک گذاشته شده است. فقط در سال گذشته به طور متوسط در هر دقیقه 25 هزار انیمیشن متحرک جستجو و مورد استفاده قرار گرفته اند. این رقم نسبت به سال قبل از آن 3 برابر بیشتر بوده است.

حال در سالگرد 30 سالگی این فرمت، فیسبوک همین قابلیت را به بخش کامنت های شبکه اجتماعی محبوب خود آورده تا از این پس شاهد حال و هوایی کاملاً متفاوت در این بخش باشیم.

روال کار همانند گذشته است. کافیست روی دکمه جدید ارسال GIF کلیک کنید و سپس با تایپ چند حرف به جستجو در میان بایگانی بزرگ Giphy پرداخته و تصویر متحرک دلخواه خود را ارسال نمایید. ضمن این که تعدادی GIF جدید نیز به همین مناسبت به صورت انحصاری در اختیار کاربران بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا قرار گرفته است.

همان طور که پیش تر گفتیم فیسبوک در حال نظرسنجی از کاربران خود در خصوص نحوه تلفظ صحیح GIF است. بعد از 30 سال هنوز کاربران به یک وحدت رویه در این مورد نرسیده اند. عده زیادی آن را «گیف» تلفظ می کنند و بقیه آن را «جیف» می دانند. به نظر می رسد «استیو ویلهیت» (Steve Wilhite) خالق این فرمت تلفظ دومی را مد نظر داشته است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر