ماهان شبکه ایرانیان

ابهامات مالی در باشگاه صنعت نفت آبادان؛ ۱۶۰ میلیارد تومان کجا هزینه شد؟

باشگاه صنعت نفت آبادان که در فصل اخیر لیگ برتر فوتبال ایران نتایج ضعیفی را کسب کرد، با ابهامات مالی گسترده‌ای روبرو است. اسناد و مدارک نشان می‌دهد که این باشگاه علیرغم دریافت ۱۶۰ میلیارد تومان بودجه و مشوق‌های مالی، در پرداخت حقوق مربیان و کارکنان مدرسه فوتبال خود کوتاهی کرده و همچنین منابع مالی را در مسیر نامناسب هزینه کرده است.

مشخص نیست منابع مالی باشگاه صنعت نفت آبادان در کجا هزینه می‌شود که این باشگاه با این حجم از طلبکار مواجه است!

به گزارش فارس، باشگاه صنعت نفت آبادان که در فصل اخیر فوتبال ایران یکی از فاجعه‌بارترین روزهای خود را پشت سر می‌گذارد، در حوزه‌های مختلف فنی، اداری و مالی دارای ابهاماتی است که قابلیت پرداخت تخصصی به آن در رسانه‌ها احساس می‌شود.

پس از اینکه تیم صنعت نفت آبادان در فصل جاری لیگ برتر فوتبال ایران، یکی از بدترین نتایج خود را کسب کرد و بی‌ثبات‌ترین نیمکت تاریخ خود را تجربه کرد، اذهان عمومی را به اتفاقات این باشگاه معطوف ساخت، اتفاقاتی که در حیطه مالی نیز، ابهاماتی را برای علاقه‌مندان به این تیم به وجود آورده است.

نقل محافل مدیران باشگاه صنعت نفت در فصول اخیر، مشکلات مالی بوده و این تیم قالباً به همین دلیل در چند فصل اخیر موفق به کسب جایگاهی که شایسته فوتبال آبادان و خوزستان باشد، نشده است.

اما در فصل اخیر، علیرغم اظهار نظرهای پراکنده مدیران این باشگاه که با علم به فقدان آگاهی در میان عموم دوست‌داران این تیم از مسائل مالی صورت پذیرفته است، نگارنده را بر آن داشت که در این خصوص بررسی‌، پیگیری‌ و واکاوی مورد نیاز را صورت داده و به مستنداتی نیز دست یابد.

بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته از صورت‌های مالی در فصل جاری لیگ برتر فوتبال، باشگاه صنعت نفت آبادان علاوه بر 110 میلیارد تومان بودجه محقق شده، 50 میلیارد تومان نیز از طریق شرکت پالایش نفت آبادان و با پیگیری نمایندگان مجلس مشوق دریافت کرده که این مؤلفه‌ها، باعث شده است تا پرواز، هتل و اردوهای این تیم بار مالی را از دوش باشگاه صنعت نفت، بردارد.

اما علاوه بر تحقق این 160 میلیاردی که برای خبرنگار فارس محرز شده است، نگارنده گسیل مبالغ دیگری را به این باشگاه محتمل می‌داند که به‌دلیل نقص ادله، از محاسبه آن در ارقام فوق صرف نظر می‌کنیم.

اما علاوه بر بودجه تحقق یافته و دریافت مشوق‌های مالی، مدیریت باشگاه صنعت نفت آبادان به سراغ درآمدهای مدرسه فوتبال آکادمی خود هم رفته و دست‌کم در هفت ماه اخیر، از محل درآمدهای این مجموعه ارتزاق کرده است.

مدرسه فوتبال صنعت نفت آبادان که در سال‎‌های گذشته، یک مجموعه ورزشی-آموزشی انتفاعی برای استفاده عموم علاقه‌مندان در شهر آبادان بنا نهاده شده بود، در دوران مدیریت «علی عیسی‌زاده» و با بهره‌گیری از نظر تئوریسین‌های ناکارآمد اقتصادی این باشگاه، تغییر رویه داد و به جای کشف و پرورش استعداد، بودجه آن را قطع و بنا بر این شد که از فوتبال‌آموزان بابت آموزش و پرورش استعداد شهریه اخذ شود!

شهریه مدرسه فوتبال صنعت نفت آبادان در فصل جاری، برای هر فوتبال آموز یک میلیون تومان تعیین شده که با احتساب فعالیت 250 فوتبال‌آموز، این رده از آکادمی باشگاه صنعت نفت، ماهانه 250 میلیون تومان درآمد ثابت را برای باشگاه نفت آبادان در پی دارد.

این مجموعه آموزشی تقریباً دارای 6 سرپرست و 15 مربی است که به‌صورت ماهانه از محل درآمدهای مدرسه فوتبال دستمزد خود را دریافت می‌کنند. این افراد دست‌کم در هفت ماه اخیر با وجود اخذ شهریه کامل از فوتبال‌آموزان، دستمزدی دریافت نکرده و حتی در زمینه البسه استحقاقی نیز، نصیبی از باشگاه صنعت نفت نبرده‌اند.

در مجموع، باشگاه صنعت نفت آبادان از محل اداره مدرسه فوتبال در هفت ماه اخیر، یک میلیارد و 750 میلیون تومان درآمد کسب کرده که ریالی از این درآمدها، به مربیان و سرپرستان این مجموعه، پرداخت نشده است.

مشخص نیست درآمدی که باید صرف مجموعه‌ای شود که تعدادی مربی و فوتبال‌آموز اهل بوم منطقه در آن فعالیت دارند و چشم‌انتظار همین دستمزدهای ناچیز هستند، صرف چه اموری شده در حالی که این باشگاه 160 میلیارد تومان بودجه تحقق یافته در اختیار داشته است و ضمن اینکه توفیقی در فصل اخیر فوتبال ایران به دست نیاورده، با به خدمت گرفتن بازیکنان بی کیفیت خارجی و تعویض 5 سرمربی، بسیاری از منابع را هدر داده و هنوز هم با مربیان و بازیکنان جدا شده، تسویه حساب صورت نگرفته است و بسیاری از بازیکنان و مربیان فصل گذشته نیز، از این باشگاه طلبکار هستند و به همین سبب، پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه صنعت نفت در آغاز فصل آینده بسته خواهد بود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان