ماهان شبکه ایرانیان

چه کنیم که هنگام خرید خودرو دست دوم در دام کلاهبرداران نیفتیم؟

برای جلوگیری از افتادن در دام کلاهبرداران، چند نکته مهم وجود دارد که باید به آنها توجه کنید: همیشه درصورتی که شک دارید که فروشنده معتبر است یا خیر، از یک مشاور قانونی کمک بگیرید. این مشاور می‌تواند به شما در بررسی مدارک قانونی کمک و از مشکلات حقوقی جلوگیری کند.

کلاهبرداران در بازار خودروهای دست دوم با شیوه‌های مختلف تلاش می‌کنند خریداران را فریب دهند.
 
روزنامه همشهری نوشت: مثلا ممکن است خودرویی که قصد فروش آن را دارند با مشکلات قانونی روبه‌رو باشد. به‌طور مثال، ممکن است سند خودرو گرو بانک باشد، یا خودرو به سرقت رفته باشد و فروشنده قصد داشته باشد آن را به‌عنوان یک خودروی قانونی بفروشد. همچنین در برخی موارد، خودرو متعلق به فردی متوفی است و فروشنده بدون اطلاع وراث یا با مدارک غیرقانونی قصد دارد خودرو را به فروش برساند.
 
یکی دیگر از شیوه‌های کلاهبرداری، دستکاری شماره شاسی و کیلومترشمار خودروست. فروشندگان سودجو ممکن است با دستکاری در شماره شاسی یا موتور، خودروهایی با کارکرد زیاد را به‌عنوان خودروهایی با کارکرد کم معرفی کنند. به‌عنوان مثال، خودرویی که بیش از 100هزار کیلومتر کار کرده است، به‌عنوان خودرویی با تنها 20هزار کیلومتر جا زده می‌شود.
 
برای جلوگیری از افتادن در دام کلاهبرداران، چند نکته مهم وجود دارد که باید به آنها توجه کنید: همیشه درصورتی که شک دارید که فروشنده معتبر است یا خیر، از یک مشاور قانونی کمک بگیرید. این مشاور می‌تواند به شما در بررسی مدارک قانونی کمک و از مشکلات حقوقی جلوگیری کند. قبل از خرید، از مالکان قبلی خودرو پرس و جو کنید و از صحت اطلاعات موجود در سند خودرو مطمئن شوید. همچنین، هرگونه تغییرات در سند باید با دقت بررسی شود. از پلتفرم‌ها و سایت‌های معتبر برای خرید خودرو استفاده کنید. این سایت‌ها معمولاً شرایط فروش، ضمانت‌ها و امکانات بیشتری را برای خریداران فراهم می‌کنند.‌
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی