ماهان شبکه ایرانیان

جرم گیری چای ساز با راهکارهای ساده خانگی

در حال حاضر چای ساز جزو رایج ترین لوازم خانگی به شمار می آید. این وسیله در صورت استفاده بیش از حد، دچار جرم می شود. در این حالت باید جرم گیری را انجام دهید. اگر این کار انجام نشود طول عمر چای ساز کم می شود. به همین دلیل باید به موقع جرم های چای ساز را از بین ببرید.

جرم گیری چای ساز با راهکارهای ساده خانگی

چای ساز جزو وسایلی است که روزانه در بسیاری از خانه ها از آن استفاده می‌شود. اما به مرور زمان و با استفاده مکرر، لکه های زیادی روی سطوح داخلی و خارجی آن ایجاد می شوند که علاوه بر کاهش کارایی، طعم و بوی چای را هم تغییر می دهند. شما می توانید با جرم گیری چای ساز به ماندگازی عمر این وسیله کمک کنید. این کار از لحاظ بهداشتی نیز اهمیت زیادی دارد. با استفاده از این روش ها، چای ساز را در کم ترین زمان ممکن جرم گیری کنید و از نوشیدن چای خوش طعم نهایت لذت را ببرید. در این مطلب به ساده ترین روش های جرم گیزی چای ساز اشاره خواهیم کرد.

آموزش جرم گیری چای ساز

اغلب چای سازها بعد از مدتی استفاده جرم زیادی می گیرند و باید جرم گیری شوند. در صورتی که این کار انجام نشود طول عمر چای ساز کاهش پیدا می کند. در ادامه راهکارهای جرم گیری و تمیز کردن چای ساز را بررسی می کنیم.

استفاده از جوش شیرین

یکی از بهترین راهکارها برای جرم گیری چای ساز استفاده از جوش شیرین است. اگر خواص جوش شیرین را کنار بگذاریم، هنگامی که صحبت از جرم گیری می شود، بسیاری از افراد این ماده را پیشنهاد می دهند. جوش شیرین برای از بین بردن جرم های سنگین به شدت پیشنهاد می شود. برای جرم گیری چای ساز با جوش شیرین، می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • ابتدا چای ساز را تا نیمه پر از آب کنید و پس از آن یک قاشق غذا خوری نسبتا پر از جوش شیرین را داخل آن بریزید.
  • سپس چای ساز را روشن کنید تا پروسه جوش آمدن آب آغاز شود و بعد به طور خودکار به اتمام برسد.
  • در این روش به تخلیه چای ساز نیازی ندارید و باید بگذارید محلول به مدت 40 دقیقه درون چای ساز یا کتری بماند.
  • در این مرحله آب درون چای ساز را تخلیه کنید و به آهستگی با یک اسکاچ جرم چای ساز را بگیرید.
  • در نهایت می توانید نتیجه کار خود را مشاهده کنید. چرا که با استفاده از جوش شیرین چای ساز شما کاملا جرم گیری شده است.

راه های از بین بردن جرم های چای ساز

استفاده از نوشابه

اگر جنس چای ساز شما استیل است و در آب جرم مشاهده کردید، می توانید از طریق نوشابه جرم ها را از بین ببرید. برای جرم گیری چای ساز با نوشابه، مراحل زیر را به دقت دنبال کنید:

  • چای ساز را با آب گرم پر کنید و سپس یک فنجان نوشابه داخل آن بریزید.
  • اجازه دهید محلول داخل چای ساز چند ساعت خیس بماند.
  • برای جرم گیری داخل چای ساز از یک برس نرم استفاده کنید.
  • دستگاه را بشویید و در صورت لزوم این پروسه را مجددا تکرار کنید.
  • اگر جنس چای ساز شما استیل است، از پدهای تمیز کننده یا پاک کننده های ساینده استفاده نکنید. زیرا به سطح چای ساز آسیب می رسانند.

نکته مهمی که باید بدانید این است که اگر بوی نوشابه جوش آمده در چای ساز هنوز باقی مانده است، پیشنهاد می شود یک یا دو بار آب داخل چای ساز را بجوشانید تا بوی نوشابه در چای ساز کاملا رفع شود.

استفاده از سرکه

یکی از بهترین مواد برای گرفتن جرم های چای ساز استفاده از سرکه است. بهتر است در ماه یک بار از آن استفاده کنید. برای این کار چای ساز را برداشته و داخل آن را آب بریزید. تلاش کنید بیشتر حجم چای ساز با آب پر شود. سپس سرکه سفید را داخل آب بریزید. کتری را روی چای ساز قرار دهید و دستگاه را روشن کنید. اجازه دهید دستگاه جوش بیاید و قل بزند. این محلول باید حدود چند ساعت داخل چای ساز باقی بماند و سپس آن را به طور کامل تخلیه کنید.

مهم ترین شیوه های از بین بردن جرم چای ساز

یکی از ویژگی های مهم سرکه این است که باعث جرم زدایی می شود. اما ممکن است بوی آن روی کتری چای ساز باقی بماند. برای اینکه بوی سرکه را از ببرید، پارچ دستگاه را خیلی دقیق با آب بشویید. اگر حس می کنید هنوز رسوب و املاح داخل کتری چای ساز وجود دارد، آن را بردارید و نیمی از کتری را با سرکه و باقی مانده آن را با آب معمولی پر کنید. در این مرحله باید کتری را بردارید. سپس چای ساز را روشن کنید و اجازه دهید محلول درون کتری حرارت ببیند و کاملا داغ شود. بعد از خاموش شدن دستگاه اجازه دهید محلول برای مدت زمان بیشتری داخل آن باشد، سپس آن را خالی کرده و به طور مجدد با آب پر کنید.

استفاده از لیمو

یکی از خواص لیموترش این است که جرم های چای ساز را به طور کامل از بین می برد. به همین دلیل یک پاک کننده حرفه ای و فوق العاده محسوب می شود. در لیموترش هیچ گونه مواد شیمیایی مضری وجود ندارد. برای جرم گیری چای ساز، دو عدد لیمو را برش دهید. نصف یک لیمو را بردارید و آن را به چند قطعه تقسیم کنید. داخل چای ساز را با آب پر کنید. مقدار آب باید به اندازه ای باشد که همه بخش های داخلی چای ساز را به خوبی خوب پوشش دهد. چای ساز را روشن کنید و اجازه دهید مخلوط آب و لیموترش بجوشد. بعد از جوش آمدن، این ترکیب را به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت داخل چای ساز نگه دارید.

آشنایی با روش های جرم گیری چای ساز

بعد از گذشت مدت کوتاهی، تمام مخلوط را از چای ساز خالی کنید. درون چای ساز را با مایع ظرفشویی و آب گرم بشویید. برای اطمینان از پاک شدن تمام جرم ها، این مرحله را چند بار تکرار کنید. نکته مهمی که باید بدانید این است که پیش از استفاده از لیمو ترش، به جنس چای ساز توجه داشته باشید. ممکن است برخی از جنس ها به اسید لیمو حساس باشند.

استفاده از آب و سرکه سفید

می توانید از ترکیب سرکه سفید و آب برای جرم گیری چای ساز استفاده کنید. برای انجام این کار، کافی است طبق مراحل زیر پیش بروید:

  • ابتدا مقدار مساوی آب و سرکه را با یکدیگر حل کرده و سپس داخل چای ساز بریزید.
  • چای ساز را روشن کنید تا محلول مورد نظرتان به خوبی بجوشد.
  • بعد از به جوش آمدن محلول آب و سرکه، اجازه دهید به مدت 10 تا 30 دقیقه پروسه جوشیدن ادامه داشته باشد.
  • بعد از این زمان چای ساز را خاموش کنید و 15 دقیقه صبر کنید.
  • بعد از 15 دقیقه به سراغ چای ساز بروید.
  • با این روش جرم های چای ساز شما نیز راحت تر از بین می رود.
  • جرم هایی که هنوز به دیواره چای ساز چسبیده اند را می توانید با استفاده از یک اسکاچ نرم پاک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان