ماهان شبکه ایرانیان

نامه‌های زندان «ماندلا» کتاب می‌شود

نامه‌هایی که «نلسون ماندلا» در دوران حبس به نگارش درآورده بود، در یک مجموعه کتاب چاپ می‌شود.

نامه‌های زندان «ماندلا» کتاب می‌شود

به گزارش ایسنا، «بوک‌سلر» نوشت: یک انتشارات آمریکایی قصد دارد مجموعه نامه‌های «نلسون ماندلا» ـ رئیس‌جمهور فقید آفریقای جنوبی ـ را که طی 27 سال حبس به نگارش درآمده‌اند، به صورت کتاب دوجلدی روانه بازار کند.

«ماندلا» 27 سال از عمرش را به عنوان زندانی سیاسی در حبس گذراند. جلد اول نامه‌های اولین رئیس‌جمهور سیاه‌پوست آفریقای جنوبی در جولای 2018 منتشر خواهد شد. بسیاری از این نامه‌ها پیش‌تر منتشر شده‌اند اما انتشارات «لیورایت» قصد دارد با کمک گرفتن از آرشیو بنیاد «ماندلا»، آرشیوهای ملی آفریقای جنوبی، خانواده و به‌ویژه نوه «ماندلا»، تمام این مجموعه 27 ساله را گردآوری کند و در یک کتاب به چاپ برساند.

این انتشارات پیش‌تر با همکاری بنیاد «نلسون ماندلا»، کتاب «قصه‌های عامیانه آفریقایی مورد علاقه نلسون ماندلا» را روانه بازار کتاب کرده است. این اثر در سال 2003 جایزه «انجمن ملی پیشرفت رنگین‌پوستان» را کسب کرد.

«ماندلا» از سال 1962 تا 1990 در چهار زندان آفریقای جنوبی محبوس بود، اما در تمام این مدت صدها نامه برای اعضای خانواده، دوستان، هواداران، مقامات زندان و افراد دولتی به نگارش درآورد. او را مهم‌ترین زندانی سیاسی قرن بیستم می‌دانند و قرار است نامه‌هایش در دو جلد با عنوان «نامه‌های زندان نلسون ماندلا» در دسترس خوانندگان قرار گیرد.

جلد اول این کتاب که شامل 250 نامه می‌شود، به مناسبت صدمین سالگرد تولد این چهره‌ سیاسی، در جولای 2018 روی پیشخان کتاب‌فروشی‌ها قرار می‌گیرد. نامه‌های او براساس تاریخ نوشته شدن تنظیم شده‌اند و تا روز 11 فوریه که او از زندان آزاد شد، ادامه دارند. در این نامه‌ها، او به عنوان وکیل، سیاستمدار، همسر، پدر و دوست وفادار دیده می‌شود که درباره همه مسائل از جنبش ضدآپارتاید گرفته تا مرگ پسرش «تمبی» در سال 1969 اظهارنظر می‌کند.

«نلسون ماندلا» در سال 1999 بعد از یک دوره ریاست‌جمهوری آفریقای جنوبی، بنیادی غیرانتفاعی را به نام خود ثبت کرد. این بنیاد از سال 2004 به آرشیوی برای حفظ و انتشار دیدگاه‌های او نسبت به زندگی و عصر او تبدیل شده است.

«نلسون ماندلا» اولین رئیس‌جمهور سیاهپوست آفریقای جنوبی است که از سال 1994 تا 1999 این سمت را بر عهده داشت. او در آفریقای جنوبی به عنوان نماد مقاومت و امید شناحته می‌شود. این چهره انقلابیِ ضدآپارتاید در سال‌های پایانی ریاست‌جمهوری خود، کار بر روی دست‌نوشته «Dare not Linger» را آغاز کرد اما با مرگش در سال 2013، این دست‌نوشته هم ناتمام ماند.

«واگویه‌هایی با خویش» (2010) و «راه دشوار آزادی» دیگر کتاب‌های زندگی‌نامه‌ای «ماندلا» و از پرفروش‌ترین مجموعه خاطرات هستند. «راه دشوار آزادی» روایتگر دوران کودکی و سال‌های حبس «ماندلا»ست و فیلمی هم براساس آن با بازی «ادریس البا» ساخته شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی