به گزارش ایسنا، مهدی عباسی و جمعی از مسئولان جهاددانشگاهی استان زنجان در دیدار با خانواده شهید منصور سودی از فرماندهان شهید استان در دوران دفاعمقدس، اظهار کرد: راه شهدا مسیر مشخص برای ادامه راه آیندگان است؛ مجموعه جهاددانشگاهی نهادی است برخاسته از انقلاب؛ چراکه این مجموعه یکی از نهادهای انقلابی است که به فرمان امام راحل تشکیل شده و انقلابی بودن مهمترین ویژگی این نهاد محسوب میشود.
وی افزود: تاسیس نهادهای انقلابی در کشور حاکی از اندیشه بلند امام راحل بود که جهاددانشگاهی یکی از این نهادها بهشمار میرود که در ابتدای امر با هدف مدیریت و سر و سامان دادن به وضعیت دانشگاهها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مشغول فعالیت شد.
عباسی تصریح کرد: ماهیت جهاددانشگاهی، ماهیت انقلابی است و این مجموعه خود را همواره مدیون انقلاب میداند اگر نظام مقدس جمهوری اسلامی وجود نداشته باشد چیزی به عنوان جهاددانشگاهی وجود نخواهد داشت؛ انقلاب و حفظ انقلاب مدیون خون شهدا است و هریک از شهدا در جایگاه و زمان خودشان سرآمد بودند؛ شهدا انسانهای بسیار توانمندی بودند که در وجهه همسن و سالان خودشان به جرات میتوان گفت که در همه عرصهها یک گام جلوتر قرار داشتند.
رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان، یادآور شد: اثبات بزرگمردی شهدا موجب شد تا آنان از جان و زندگی خود گذشتند، فلسفه حضور مجموعه جهاددانشگاهی استان در دیدار با خانوادههای شهدا، حاکی از قدردانی از خانوادههای شهدا است؛ چراکه وجود دانشگاهی حاکی از وجود خانواده شهدا است.
وی در ادامه به نقش والدین شهدا اشاره کرد و گفت: شهدا تربیتیافتگان پدران و مادران معتقد و با ایمانی بودند؛ فلسفه جهاددانشگاهی از انقلاب اسلامی است و فلسفه انقلاب از شهدا و مجموعه این دو فلسفه در مادران و پدران شهدا متبلور میشود؛ چراکه اگر والدین شهدا نبودند انقلاب اسلامی و شهدایی نیز وجود نداشت.
عباسی خاطرنشان کرد: ما همه توان و تلاش خود را در مجموعه جهاددانشگاهی بهکار میگیریم تا بتوانیم در مسیر شهدا حرکت کنیم و از مسیر خط سرخ شهادت خارج نشویم.
در ادامه این دیدار، برادر شهید منصور سودی به بیان خاطراتی از این شهید بزرگوار اشاره کرد و افزود: شهید منصور سودی یکی از فرماندهان اطلاعات عملیات تیپ بود که در عملیات نصر هفت و در منطقه دوپازای عراق به شهادت رسید و به مدت 28 سال مفقودالاثر بود که در سال 94 طی عملیات تفحص در این منطقه و انجام آزمایشات تخصص شناسایی شد.
علی سودی با اشاره به اینکه جهاد همواره زنده است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس، جهاد علمی و شهادت دانشمندان هستهای و امروز نیز شهدای مدافعان حرم نشان از زنده بودن جهاد و مبارزه دارد.
سودی یادآور شد: شهید منصور سودی همرزم فرماندهانی همچون شهیدان محمدناصر اشتری، حمید احدی، عباس محمدی، ابراهیم اصغری و شهید مولایی بود و خبر شهادت هر یک از دوستان و همرزمان شهید موجب میشد تا غریبی و احساس تنها ماندن در شهید سودی بیشتر شود که در نهایت نیز به شهادت، آرزوی دیرین خود که وصال یار بود، دست یافت.
در ادامه این دیدار خواهر شهید سودی نیز اظهار کرد: شهدا تنها اختصاص به خانواده شهدا ندارند، بلکه شهدا متعلق به مردم هستند، در فرهنگهای مختلف مردم همواره قدردان قهرمانان ملی خودشان هستند که این موجب میشود تا جامعه زندگی و حیات مجدد بیابد.
ناهید سودی تصریح کرد: من و شهید سودی فاصله سنی کمی با یکدیگر داشتیم و این امر موجب شده بود تا ارتباط نزدیکی خواهر و برادری بینمان جاری و ساری باشد؛ رشد و تربیت ما مصادف با انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی بود و این موجب شد تا ما ایدئولوژی و منطقمان را از انقلاب اسلامی فرابگیریم و شرایط سنیمان در موقعیتی بود که شکلگیری شخصیتمان با انقلاب و امام راحل رقم خورد.
وی یادآور شد: جهاددانشگاهی متشکل از نیروهای جوان و باانگیزه است و همواره این نهاد تلاش خود را در به ثمر رساندن اهداف مهم انقلابی دارد که مستلزم رسیدن به هدف و آرمانهای پیشرو، اجازه ندادن به ایجاد انحراف در راه و مسیر شهدا است که باید از این راه پیروی کنند.
به گزارش ایسنا، شهید منصور سودی متولد سال 42 در زنجان و در حالی که 24 سال سن داشت فرمانده اطلاعات عملیات تیپ بود و در سال 66 در منطقه سردشت و در عملیات نصر 7 در منطقه دوپازای عراق به شهادت رسید. شهید سودی هنرمند و نوازنده نی و خبرنگار جنگ هم بود که به مدت 28 سال مفقودالاثر بود که در نهایت در سال 94 طی عملیات تفحص و انجام آزمایشات تخصصی شناسایی و به آغوش خانواده و مردم ولایی استان بازگشت.