به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، سناتور جان مک مکین مبارزه با تروریسم و شبکه حقانی را منحصر به کمک پاکستان دانست و خواستار همکاری این کشور برای ثبات در افغانستان شد.
وی در یک کنفرانس خبری گفت: واشنگتن به وضوح اعلام کرده که مبارزه با تروریسم بدون کمک پاکستان امکانپذیر نیست.
مک مکین گفت: اگر پاکستان شیوه خود را تغییر ندهد شاید موضع سختتری در قبال این کشور داشته باشیم اما در حال حاضر اسلامآباد متحد استراتژیک غیر ناتوی واشنگتن است.
سناتور آمریکایی از عملیات ارتش پاکستان در وزیرستان و مبارزه با شبهنظامیان ابراز رضایت کرد و گفت: امید زیادی به کمک اسلامآباد برای مبارزه با تروریسم داریم.
به گزارش داون، در فاصله کمتر از 24 ساعت لایحه مربوط به حذف پاکستان از ناتو و قطع کمکهای مالی واشنگتن به این کشور نیز به سنای آمریکا ارائه شد، اما حالا جان مک مکین مبارزه با تروریسم را منحصر به این کشور میکند و از آن به عنوان متحد استراتژیک یاد کرد.
زمانی که آمریکا نام سید صلاح الدین یکی از رهبران گروه حزب المجاهدین در کشمیر را به لیست سیاه تروریسم اضافه کرد این اقدام بلافاصله واکنش پاکستان را برانگیخت، سیاستمداران پاکستانی از مهم نبودن آمریکا و توجه بیشترشان به سوی «چین و روسیه» سخن گفتند.
بلافاصله بعد از سفر هند مقامات آمریکایی راهی پاکستان و افغانستان شدهاند و با تغییر مواضع واشنگتن سعی دارند از اسلامآباد دلجویی کنند تا مبادا این کشور دست به اقدامی بزند که منافع آنها در منطقه به خطر بیفتد.
پاکستان به خوبی میداند که آمریکاییها سریع مواضع خود را در قبال این کشور تغییر میدهند و تکیهگاه مناسبی نیستند اما برای کسب منافع آنی و کمک مالی وانمود میکند که با واشنگتن همراه است.