کاهو، صافکننده خون است و خون صالح رقیق تولید میکند که بهتر از خون تولید شده از سبزیجات دیگر است,کاهو خواب آور خوبی است, خوردن کاهو با سرکه، اشتها را برمیانگیزد اما زیادهروی در مصرف آن برای قوای جنسی زیانآور است.
به گزارش به نقل از تسنیم،؛ در مبانی کلیات طب سنتی ایران آمده است که طبع کلم، گرم و خشک است, نفاخ، کم غذا و برای معده زیان آور است, نیم پخته آن مسهل و پخته آن جمع کننده شکم است و اثر خواب آور دارد.
خواص کاهو از منظر طب سنتی
کاهو یکی از بهترین سبزیها است,کاهویی خوب است که برگ و ساقه آن نازک و سطح آن چرب باشد و تلخ نباشد,کاهو سرد و تر است, صافکننده خون است و خون صالح رقیق تولید میکند که بهتر از خون تولید شده از سبزیجات دیگر است,کاهو خواب آور خوبی است, خوردن کاهو با سرکه، اشتها را بر میانگیزد, زیادهروی در مصرف آن برای قوای جنسی زیانآور است، همچنین سبب فراموشی و ضعف بینایی میشود و مصلح آن نعناع و زیره است.
خواص طرخون از منظر طب سنتی
طرخون گرم و خشک است, اشتهاآور است، معده را تقویت و جویدن آن دهان را خوشبو میکند, خشککننده رطوبتهای بدن است, زیادهروی در مصرف آن نیروی جنسی را ناتوان میکند.
خواص شنبلیله از منظر طب سنتی
شنبلیله گرم و خشک است, نرمکننده سینه و گلو و در رفع پیچش و درد شکم موثر است, ماده لعابی تخم آن، خصوصاً اگر با روغن گل همراه باشد، در رفع ترکهای ناشی از سرما مفید است.
خواص اسفناج از منظر طب سنتی
اسفناج معتدل در گرمی و سردی است, هضم سریعی دارد و نرمکننده شکم است, نسبت به سایر سبزیها نفخ کمتری تولید میکند, در درمان تبهای گرم و بیماریهای سینه مفید است.