چهار عادت مخرب زندگی زناشویی

سال هاست کارشناسان و مشاوران خانواده درباره ی اصلی ترین معضلات زناشویی و خانوادگی به اتفاق نظر رسیده اند، آنها معتقدند گره ی اصلی بیشتر این مشکلات نداشتن الگوی مناسب برای برقراری ارتباط است

چهار عادت مخرب زندگی زناشویی
سال هاست کارشناسان و مشاوران خانواده درباره ی اصلی ترین معضلات زناشویی و خانوادگی به اتفاق نظر رسیده اند، آنها معتقدند گره ی اصلی بیشتر این مشکلات نداشتن الگوی مناسب برای برقراری ارتباط است. به عبارتی مشکلات ارتباطی اصلی ترین معضل زوجینی است که به دلایل مختلف با یکدیگر به مشاجره و دعوا می پردازند. برای همین است که با شناسایی عادت های مخرب و اشتباه، زوجین تلاش می کنند مانع این مشکلات شوند.
چهار عادت مخرب زوجین را بخوانید و از آنها پرهیز کنید.

انتقاد کردن
 

بسیاری از زنان عادت دارند به همسر خود بگویند: «این چه لباسی است که پوشیده ای؟» یا «باز هم در پروژه ات شکست خوردی؟» به این ترتیب ناخود آگاه در طول زمان از همسر خود فاصله می گیرند، در صورتی که با پیش بینی نحوه ی پوشش و رفتار همسر می توان این مشکلات را برطرف کرد.

سرزنش کردن
 

«چرا قبل از اینکه شیر تمام شود، چیزی نگفتی؟» آقایان هم به این ترتیب همسر خود را سرزنش می کنند. دقت کنید که قبل از اینکه حرفی بزنید اول درباره ی موضوع اطلاع کسب کنید. شاید همسر شما از درون یخچال خبر نداشته و مستحق سرزنش نبوده است. اگر نگران وضعیت موجود هستید و می خواهید در زندگی رضایت او را جلب کنید، انرژی تان را در راستای اعمال مثبت و حرف های خوب ذخیره کنید نه بالعکس. «این آپارتمان خیلی کوچک است». وقتی شکایت می کنید به خودتان گوش کنید. اگر شکایت های دایم را از زبان فرد دیگری بشنوید، چه احساسی خواهید داشت؟
قطعاً احساس خوبی نخواهد بود. بنابراین هر بار خواستید شکایت کنید، آن را فراموش کرده و در زندگی به نیمه ی پر لیوان بیندیشید.
«ظرف را بگذار توی ظرفشویی، درش را هم ببند. همیشه من باید این کار را بکنم». به جای این که دائماً با تقاضاهای مکرر، همسر خود را کلافه کنید، کارها را تقسیم کنید و یک بار برای همیشه مسوولیت های او را توضیح دهید.
فهرستی تهیه کنید تا هر کس بداند دقیقاً چه وظیفه یی دارد.

تهدید کردن
 

«اگر یک بار دیگر لنگه ی جورابت را وسط خانه ببینم...» این عادت اصلاً عادت نتیجه بخشی نیست، چون اغلب جواب معکوس می دهد و فقط باعث بالاگرفتن تنش ها و مشاجره های بیشتر می شود. سعی کنید هر چه زودتر این عادت را ترک کنید.

تنبیه کردن
 

بعضی ها دست به اقدامات تلافی جویانه علیه همسرشان می زنند و به اصطلاح می خواهند او را تنبیه کنند. با این کار آن ها وارد بازی بی پایانی می شوند که هیچ ثمری ندارد. از این عادت مخرب هم دست بردارید.
«اگر امشب میهمانی بیایی، می توانی آخر هفته با دوستانت به کوهنوردی بروی.» اگر همیشه از این عادت بد استفاده می کنید، حتماً تجدید نظر کنید. به جای باج دادن، با توافق و سازگاری به نتیجه مشخصی برسید و در مورد کارهایی که همسرتان دوست ندارد انجام دهد کمی فکر کنید. سعی کنید راهکاری پیدا کنید که هردوی شما را ارضا کند.
منبع:هفت روز زندگی شماره 92
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر