ماهان شبکه ایرانیان

رییس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران:

توجه به ایده‌های دانش‌بنیان یک الزام است

رییس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با تاکید بر توجه به ایده‌های دانش‌بنیان گفت: امروز توجه به ایده‌های دانش‌بنیان یک انتخاب نیست بلکه یک الزام محسوب می‌شود، لذا تغییر و تحولات در مجموعه مدیریت شهری و دولت نباید در روند برگزاری ایده بازارها و اقداماتی که در این زمینه انجام می‌شود، کندی و خللی ایجاد کند.

توجه به ایده‌های دانش‌بنیان یک الزام است

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری در آیین برگزاری دومین ایده‌بازار تخصصی شهری افزود: مرکز مطالعات شهر تهران ظرف چهار سال گذشته حدود 30 اقدام تاسیسی انجام داده است که برگزاری ایده‌بازار تخصصی شهری یکی از آنها محسوب می‌شود. امروز بیش از 300 جلد کتاب در مرکز مطالعات شهر تهران منتشر شده که این رقم ظرف چهار سال گذشته به بیش از پنج برابر افزایش یافته است. تعداد پروژه‌های این مرکز از 120 پروژه در سال 1392 به 244 پروچه در سال 1395 افزایش یافته است. تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا شاهد رشد و توسعه فناوری در کشور باشیم.

وی با اشاره به فرآیند برگزاری ایده بازار از طراحی فرآیند تا کاربست و پرورش ایده‌های برتر ، گفت: باید زنجیره ایده تا ثروت را تکمیل کنیم. پارک فناوری شهر نمونه‌ای از فعالیت‌های مرکز برای تجاری‌سازی ایده‌های برتر است. تلاش کرده‌ایم تمام حلقه‌ها را در فرآیند تبدیل ایده‌ها به ثروت پوشش دهیم. در همین راستا پژوهشگاه شهر را برای ساماندهی پژوهش‌های شهری مورد مطالعه و پیگیری قرار داده‌ایم.

نگاهداری با اشاره به ارتقاء سطح کیفیت زندگی در شهر تهران با بهره‌گیری از ایده‌های خلاقانه و نوآورانه شهروندان، رفع چالش‌های شهری با بهره‌گیری از خلاقیت‌ها و نوآوری‌های شهروندان و پرورش ایده‌های کاربردی مطابق با نیازهای مدیریت شهری و عملیاتی کردن آنها را از اهداف برگزاری ایده‌بازار شهری خواند و افزود: ایده‌بازارها از چند جنبه برای شهر مزیت دارند به شکلی که یک ایده خوب می‌تواند بازار کار و اشتغال در شهر ایجاد کند. بی‌تردید یکی از مشکلات امروز شهر بیکاری افراد تحصیل کرده است هر ایده موثری که مطرح می‌شود، اگر مراحل تکامل خود را به درستی طی کند، می‌تواند به ثروت تبدیل شود.

رییس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران ادامه داد: ثروت‌آفرینی ملی که از اهمیت بسزایی برخوردار است می‌تواند توسط همین ایده‌ها محقق شود. ارزش افزوده این ایده‌ها می‌تواند در ثروت‌آفرینی کشور نقش موثری داشته باشد. البته در این مسیر موانع زیادی وجود دارد اما باید این مسیر پر پیچ و خم را طی کنیم. ظرف سال‌های گذشته معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری در پیشبرد این مسیر نقش بسزایی داشته است. امیدواریم با پیگیری تلاش‌ها در آینده نیز مشکلات موجود برسر این راه را حل کنیم.

به گزارش ایسنا، دومین دوره ایده بازار در هفت محور معماری و شهرسازی، حمل و نقل و ترافیک، محیط زیست و خدمات شهری، اقتصاد و مدیریت شهری، اجتماعی و فرهنگی، فنی، زیرساختی‌های عمرانی و مدیریت بحران برگزار شد.

در این دوره 50 ایده برتر ثبت و از طریق سایت مرکز مطالعات اطلاع‌رسانی شد، در مرحله بعد از هر منطقه یک ایده به منظور اجرایی شدن در مناطق انتخاب و نهایتا به 3 جایزه به ایده‌های برتر، 3 جایزه به استارت‌آپ‌های برتر اهدا شد.

همچنین از ایده پردازان در اجرای طرح‌های پیشنهادی بهره گرفته خواهد شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان