حضور در کنار دیگران باعث فرار از استرس، گرفتن انرژی مثبت، تخلیه انرژی منفی ناشی از روزمرگی و... می شود به شرطی که:
1 - افرادی که دور هم جمع می شوند مشابهت هایی در سن، علایق، طبقه اجتماعی و... داشته باشند. 2 - اندک تفاوت ها و اختلاف سلیقه ها را به رسمیت بشناسند و روی آن تمرکز نکنند. 3 - در برنامه جمعی نظر همه تأمین شود و افراد گروه از تک روی، تشکیل لابی و... خودداری کنند.
4 - از رفتارهایی مثل پچ پچ و در گوشی صحبت کردن که موجب رنجش دیگران می شود خودداری کنیم.
5 - در برنامه های گروهی خلاقیت و نوآوری داشته باشیم و هر هفته در زمانی مشخص به مکانی مشخص نرویم. 6 - متأهل ها برای تفریح نظر همسر خود را نادیده نگیرند و با افرادی که از هر نظر صلاحیت اخلاقی برای رفت و آمد خانوادگی دارند در تعامل باشند. 7 - کسی را به زور در برنامه شرکت ندهیم تا با بی حوصله بازی جمع را نرنجاند و...
اما چند نکته دیگر که دانستنش به بیشتر لذت بردن از یک برنامه دور همی در منزل، داخل شهر یا بیرون از شهر کمک می کند:
8 - نقش ها را تقسیم کنید. بعضی آدم ها ذاتا مدیر هستند، اجازه بدهید اگر جایی برنامه با گره مواجه شد کسی که همه قبولش دارند با توجه به برآیند نظر گروه تصمیم بگیرد از چه مسیری حرکت کنید، چه بخورید و... این که همه یک نفر را قبول داشته باشند از هرج و مرج پیش گیری می کند. بعضی ها هم خلاق و خوش سلیقه هستند، کارهای ابتکاری را به آن ها بسپارید. وظیفه شناس ها ومهربان ها هم مخصوص کارهای تدارکاتی گروه هستند. اما افراد برون گرا با توانایی ارتباط بصری و هیجان بالا می توانند جمع را سرگرم کنند، یخ جمع را آب کنند و...
9 - اگر در منزل رفقا دور هم جمع شدید میزبان را نادیده نگیرید. اگر هم میزبان هستید با برنامه ریزی درست و تهیه همه چیز قبل از حضور میهمان ها سعی کنید حین میهمانی در دسترس باشید. بهتر است انجام کارها را طوری پیش بینی کنید که نیازی به همکاری میهمان ها نباشد. خلاصه از هر چیزی که باعث می شود دور هم بودن دچار خلل شود پرهیز کنید.
10 - هر چه قدر هم بچه های میزبان یا بقیه میهمان ها توی سر و کله شما زدند به آن ها توهین نکنید و تربیت آن ها را زیر سوال نبرید.
لازم نیست در یک میهمانی که صرفا برای دور هم بودن است نطق قرایی درباره ضرورت توجه به تربیت فرزند ایراد بفرمایید و در حضور جمع یک نفر را با خاک یکسان کنید.
11 - اگر جمع ویژگی های مشترکی دارد که موجب دور هم جمع شدنشان شده بهتر است در چنین برنامه های گروهی از بردن همراه خودداری کنید تا یک دست بودن جمع مخدوش نشود. در عین حال اگر در برنامه ای حضور داشتید و یک غریبه به اتفاق رفیق تان وارد شد او را به گرمی بپذیرید و طوری رفتار نکنید که او احساس غریبه بودن داشته باشد.
12 - اگر همسر یا فرزندتان حوصله ماندن در برنامه یا میهمانی را نداشت بهتر است جمع را ترک کنید اما طوری رفتار نکنید که دیگران احساس کنند مشتاق رفتن هستید.
13 - حتما به هر شکل قدردان زحمت های کسانی باشید که بیشتر زحمت کشیدند به خصوص میزبان.
موفق باشید-
منبع:http://www.khorasannews.com
ارسال توسط کاربر محترم سایت :hasantaleb