۱۰ دستور خوشمزه و متفاوت برای تهیه حمص _ قسمت چهارم

منشاء حمص از لبنان است و از آن جا بود که به نقاط مختلف جهان گسترش پیدا کرد. این غذا را می‌توان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد. بنیتا دستور‌های مختلفی از این غذا را به شما آموزش می‌دهد. با ما همراه باشید.

حمص

منشاء حمص از لبنان است و از آن جا بود که به نقاط مختلف جهان گسترش پیدا کرد. این غذا را می‌توان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد. بنیتا دستور‌های مختلفی از این غذا را به شما آموزش می‌دهد. با ما همراه باشید.

حمص زردآلو

حمص کاری و زردآلو

مواد لازم برای 2 نفر

نخود پخته شده: 400 گرم

سیر له شده: 2 حبه

ارده: 2 قاشق چایخوری

پودر کاری: 2 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

آب لیمو: 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری

آب گرم: 2 قاشق چایخوری

پودر زردآلوی خشک شده: 2 قاشق چایخوری

پودر کِرَنبری خشک شده: 2 قاشق چایخوری

پیاز سفید ریز خرد شده: 2 عدد

طرز تهیه 

نخود، سیر، ارده، پودر کاری، نمک، آب لیمو، روغن و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید. 

پودر کرنبری و زرد آلو و پیازها را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

روی آن را با پیاز ریز شده، تزیین و سرو کنید.

نکته: این غذا را می‌توان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.

حمص سیر

حمص سیر، پیاز کاراملی و رزماری

مواد لازم برای 2 نفر 

نخود پخته شده: 400 گرم

ارده: 2 قاشق چایخوری

پودر زیره: 1 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

آب لیمو: 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری

آب گرم: 2 قاشق چایخوری

مخلوط سیر، پیاز و رزماری

حبه سیر کامل: 4 حبه

پیاز قرمز خلال شده: 3 عدد

رزماری خرد شده: 1 فاشق چایخوری

سرکه بالزامیک: 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه 

فر را با دمای 200 درجه روشن کنید. سینی فر را هم چرب کنید.

سیر، پیاز و رزماری را روی سینی فر قرار داده، روی آن روغن و سرکه بالزامیک اسپری کنید و به مدت 30 دقیقه درون فر قرار داده تا برشته و کاراملی شود. 

در این میان نخود، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، روغن و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید. 

سیر تازه را تکه تکه کنید و به همراه سه چهارم پیازها به مخلوط حمص اضافه کنید. روی آن را با پیاز کاراملی و رزماری تزیین و سرو کنید.

نکته: این غذا را می‌توان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان