منشاء حمص از لبنان است و از آن جا بود که به نقاط مختلف جهان گسترش پیدا کرد. این غذا را میتوان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد. بنیتا دستورهای مختلفی از این غذا را به شما آموزش میدهد. با ما همراه باشید.
حمص کاری و زردآلو
مواد لازم برای 2 نفر
نخود پخته شده: 400 گرم
سیر له شده: 2 حبه
ارده: 2 قاشق چایخوری
پودر کاری: 2 قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب لیمو: 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
آب گرم: 2 قاشق چایخوری
پودر زردآلوی خشک شده: 2 قاشق چایخوری
پودر کِرَنبری خشک شده: 2 قاشق چایخوری
پیاز سفید ریز خرد شده: 2 عدد
طرز تهیه
نخود، سیر، ارده، پودر کاری، نمک، آب لیمو، روغن و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید.
پودر کرنبری و زرد آلو و پیازها را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
روی آن را با پیاز ریز شده، تزیین و سرو کنید.
نکته: این غذا را میتوان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.
حمص سیر، پیاز کاراملی و رزماری
مواد لازم برای 2 نفر
نخود پخته شده: 400 گرم
ارده: 2 قاشق چایخوری
پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب لیمو: 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
آب گرم: 2 قاشق چایخوری
مخلوط سیر، پیاز و رزماری
حبه سیر کامل: 4 حبه
پیاز قرمز خلال شده: 3 عدد
رزماری خرد شده: 1 فاشق چایخوری
سرکه بالزامیک: 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
فر را با دمای 200 درجه روشن کنید. سینی فر را هم چرب کنید.
سیر، پیاز و رزماری را روی سینی فر قرار داده، روی آن روغن و سرکه بالزامیک اسپری کنید و به مدت 30 دقیقه درون فر قرار داده تا برشته و کاراملی شود.
در این میان نخود، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، روغن و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید.
سیر تازه را تکه تکه کنید و به همراه سه چهارم پیازها به مخلوط حمص اضافه کنید. روی آن را با پیاز کاراملی و رزماری تزیین و سرو کنید.
نکته: این غذا را میتوان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.