ماهان شبکه ایرانیان

لوسیون خانگی برای اگزما

درمان اگزما بر کنترل علائم این بیماری پوستی متمرکز است. لوسیون خانگی برای اگزما اغلب ثابت شده است که کمک بزرگی به کاهش التهاب و فرونشاندن احساس خارش می‌نماید

لوسیون خانگی برای اگزما

درمان اگزما بر کنترل علائم این بیماری پوستی متمرکز است. لوسیون خانگی برای اگزما اغلب ثابت شده است که کمک بزرگی به کاهش التهاب و فرونشاندن احساس خارش می‌نماید.
حدود یک نفر از هر نه نفر حداقل یک مرتبه در طول عمر خود به اگزما مبتلا شده یا خواهد ‌شد. اگزما نوعی عارضه‌ی پوستی است که شکلی از درماتیت بوده و شماری از علائم را دربرمی‌گیرد. برخی از علائم شایع اگزما خشکی پوست، خارش پوست، قرمزی، خارش، تاول، و غیره را شامل می‌شوند. اگزما دارای انواع مختلفی بوده و علائم هرکدام کمی از دیگری متفاوت می‌باشند. درمان اگزما نسبتاً دشوار است به این دلیل که هیچ درمان شناخته شده‌ای برای این عارضه وجود ندارد. از اینرو درمان اگزما در جهت کنترل علائم آن عمل می‌کند.
طرز تهیه‌ی لوسیون مرطوب کننده‌ی خانگی
لوسیون خانگی برای اگزما بر مبنای کاهش خشکی پوست، که اغلب باعث خارش، تاول، ترک خوردگی، تراوش، و غیره می‌شود، هدف گذاری می‌شود. از اینرو، هیداراته یا تأمین آب پوست از اهمیت زیادی برخوردار است. این لوسیون همچنین بایستی مجهز به عوامل ضد التهابی بوده تا بدین ترتیب التهاب نیز بتواند تحت کنترل در آورده شود.
کرم روغن زیتون ـ جوز هندی
جهت تهیه‌ی این لوسیون اگزما، شما نیاز به یک قاشق غذاخوری جوز هندی رنده شده و یک قاشق چای خوری روغن زیتون خواهید داشت. جوز هندی را با رنده‌ی پنیر، رنده کرده و آن را با روغن زیتون ترکیب کرده تا کرم غلیظی درست شود. این کرم را بر روی پوستی که دچار اگزما شده بمالید. اجازه دهید کرم در آن ناحیه از پوست حدود نیم ساعت مانده و سپس با آب سرد آن را بشویید.
لوسیون اسانس یا روغن عصاره‌ای ـ موم امولسیون
مواد مورد نیاز جهت تهیه‌ی این لوسیون یک چهارم فنجان موم امولسیون (emulsifying wax)، شش تا هشت قاشق غذاخوری روغن زیتون و حدود 32 تا 35 قطره اسانس اسطوخودوس می‌باشد. موم امولسیون و روغن زیتون را در یک کاسه‌ی مخصوص مایکروویو ریخته و موم را در مایکروویو ذوب نمایید، بطوریکه این کار حدود یک دقیقه به طول ‌انجامد. پس از حدود 30 ثانیه، کاسه را از مایکروویو خارج کرده و مواد را پیش از گذاشتن مجدد آن در مایکروویو با یکدیگر مخلوط کنید. در کاسه‌ای دیگر، حدود یک و یک چهارم فنجان آب را به مدت یک دقیقه گرم کنید. تا زمانی که آب گرم می‌شود، اسانس یا روغن عصاره‌ای را با مخلوط موم امولسیون ترکیب نمایید. پس از گرم شدن آب، آن را به مخلوط موم اضافه کرده و به خوبی بهم بزنید به گونه‌ای که مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. این مخلوط را در ظرفی ریخته و اجازه دهید به مدت یک شب بماند، تا زمانی که به حالت جامد در آید. این مرطوب کننده‌ی خانگی برای اگزما را در فواصل منظم برای تسکین علائم بر روی پوست استفاده نمایید.
روغن نارگیل ـ روغن ویتامین E
یکی از دستور‌العمل‌های ساده جهت تهیه‌ی لوسیون اگزما، ترکیب حدوداً چهار تا پنج قاشق غذاخوری روغن نارگیل با دو قاشق چای خوری روغن ویتامین E و دو قاشق چای خوری روغن رزماری است. در صورتی که روغن نارگیل به حالت جامد در آمده است، بطری روغن نارگیل را در آب گرم قرار داده تا به حالت مایع درآید. در صورتی که این روغن به شکل مایع می‌باشد، آنگاه پیش از افزودن روغن رزماری و ویتامین E، کمی آن را گرم کنید. ترکیب را به خوبی مخلوط کرده تا روغن‌ها پیش از استفاده از این لوسیون به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. روغن نارگیل بایستی گرم و نه داغ باشد.
لوسیون بلغور جو دوسر
این لوسیون ساده‌ترین لوسیون اگزما است. دو قاشق غذا خوری بلغور جو دوسر را برداشته و آن را در دستگاه آسیاب ریخته و به خوبی آسیاب کرده تا پودر نرمی بدست آید. به این پودر جو دو سر آب افزوده تا خمیر یا پوره‌ای غلیظ درست شود. این خمیر را بر روی ناحیه‌ای از پوست که دچار اگزما شده مالیده و اجازه دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه مانده و سپس با آب سرد بشویید.
مرطوب کننده‌ی روغن اسطوخودوس ـ ژل آلوئه ورا
شما به حدوداً یک چهارم فنجان ژل آلوئه ورا و پنج تا شش قطره روغن اسطوخودوس جهت تهیه‌ی این مرطوب کننده نیاز خواهید داشت. اگر گیاه آلوئه ورا را در خانه دارید، گوشت یا خمیر آن را از برگ‌های گیاه بیرون کشیده و جهت تهیه‌ی مرطوب کننده از آن استفاده کنید. همچنین، می‌توانید ژل آلوئه ورای موجود در بازار را نیز جهت تهیه‌ی مرطوب کننده استفاده کنید. این ژل را با روغن اسطوخودوس ترکیب کرده و به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید. این مرطوب کننده را به منظور خراب نشدن در یخچال نگهداری نمایید.
توصیه می‌شود که لوسیون خانگی برای اگزما را بلافاصله پس از حمام مورد استفاده قرار داده به گونه‌ای که پوست هیدراته شده و برای مدت زمان طولانی‌تری مرطوب بماند. همچنین پیش از استفاده از هرگونه لوسیون خانگی جهت اطمینان از نداشتن آلرژی نسبت به مواد تشکیل دهنده‌ی آن، تست یا آزمایش حساسیت بگیرید. پس از استفاده از لوسیون در صورت مشاهده‌ی تحریک بیشتر پوست، دیگر از آن لوسیون استفاده نکنید. اگر علائم آن شدید باشد، به یک متخصص مراجعه نمایید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان