به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نمایش "هفت عصر هفتم پاییز"، آیین رونمایی از کتاب این نمایشنامه چهارشنبه، پنجم مهرماه با حضور علی مرادخانی (معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، مهدی شفیعی (مدیرکل هنرهای نمایشی) و پیمان شریعتی (مدیر تئاترشهر) در سالن کنفرانس تئاترشهر برگزار شد.
نقطهگذاری دقیق هنرمندان منجر به اثرگذاری در مخاطب میشود
در ابتدای این مراسم، علی مرادخانی با اشاره به تلاشهایی که در اداره کل هنرهای نمایشی برای اجرای آثاری با محوریت دفاع مقدس انجام شده گفت: نقطهگذاری دقیق هنرمندان از لحاظ پردازش موضوع، نحوه اجرا و شیوه نگرش منجر به اثرگذاری در مخاطب و ارتباط او با اثر میشود. استقبال از نمایش "هفت عصر هفتم پاییز" نشان میدهد در صورتی که هنرمندان به صورت حرفهای، درست و دقیق کار کنند، اثر آنها میتواند ارتباط خود را با مخاطب حفظ کند.
تولد یک کتاب به معنی تولد اندیشه است
در ادامه جلسه، صدیقه جاویدی مدیر انتشارات سیراف بیان کرد: تولد یک کتاب به معنی تولد اندیشه است و امیدواریم اندیشههای مبارک متولد شوند و جامعه را متبرک کنند.
سپس مهدی شفیعی همزمانی برگزاری مراسم رونمایی از کتاب "هفت عصر هفتم پاییز" در روز تشییع شهید حججی را تقارن خوبی توصیف کرد و گفت: نگاه نافذ محسن حججی، بیشک مرزهای غرور انسان ایرانی را امتداد داد و پرترههای ایوب آقاخانی از شخصیتهای ارزشمند تاریخ معاصر ایران همچون شهید کشوری، شهید چمران و شهید جهانآرا بیشک حاصل نگاه و پرداخت منحصر به فرد این هنرمند است.
مدیرکل هنرهای نمایشی ادامه داد: پرترههایی که توسط ایوب آقاخانی از شخصیتهای زمان جنگ ارائه شده، دارای نگاهی دقیق و شخصیتپردازی با رعایت و حفظ تمام مستندات است لذا او توانسته آثار بسیار ارزشمندی تولید کند که قطعا نمیتوان به آنها بیتفاوت بود.
در ادامه ایوب آقاخانی نیز به عنوان نویسنده و کارگردان "هفت عصر هفتم پاییز " با تشکر از صدیقه جاویدی به عنوان ناشر کتاب که به همت شخصی اقدام به چنین کاری کرده است، بیان کرد: درخشش رحیم نوروزی در این کار قابل ستایش است و من مدیون عشقی هستم که او در این کار گذاشت؛ ضمن آنکه لیلا بلوکات نیز دختری پرتکاپو است که بی هیچ سوالی همکاری در این کار را پذیرفت.
او همچنین از مهدی شفیعی به عنوان حامی اصلی آثارش در این حوزه یاد و تصریح کرد: اگر پرترههای جنگ من متفاوت و قابل اعتناست، به دلیل حمایتهای بیدریغ مهدی شفیعی است که برخلاف مدیران تمام سازمانها و نهادهایی که مسئولیتی در این حوزه دارند و شعار میدهند و هیچ حمایتی از هنرمند در این موضوعات نمیکنند، در کنار من ایستاد.
آقاخانی با اشاره به حضور یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس در این مراسم، گفت: به نمایندگان مجلس و وزیر فرهنگ که شاهد اجرای این نمایش بودند، تاکید کردم که تئاتر از نظر تاثیر اجتماعی، هنر بسیار قدرتمندی است ولی هنوز مظلوم باقی مانده؛ لذا باید آن را بیشتر قدر دانست.
در پایان این مراسم نیز محمد اسماعیل سعیدی ـ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ـ با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس گفت: امنیت و آسودگی خاطر ما به برکت حضور بینام و نشانهایی است که امروز برای ما نام و نشان به ارمغان آوردهاند. امروز در قالب کتاب و تئاتر "هفت عصر هفتم پاییز" قطعا گوشهای از اقیانوس دوران دفاع مقدس و جانبرکفان آن به نسل جوان و مردم ارائه میشود.
او ابرازامیدواری کرد که هنرمندان و مدیران فرهنگی و هنری در کمیسیون فرهنگی مجلس حضور پیدا کنند تا دیدگاهها و نقطه نظرات نسبت به این حوزه مطرح و آسیبشناسی شود که چرا میان مردم و آثار هنری تولیدی در حوزه دفاع مقدس فاصله افتاده است.
براساس این گزارش، در آیین رونمایی از کتاب "هفت عصر هفتم پاییز" هنرمندان و مدیرانی همچون حسین مسافر آستانه، رحمت امینی، ناصر آقایی، اتابک نادری، کوروش زارعی، فریبا متخصص و آرام جعفری و نیز اکبری نوری، مرتضی وجداندار و دکتر فعلی حضور داشتند.
نمایش «هفت عصر هفتم پاییز» که بلیت آن در سایتهای ایران کنسرت به آدرس www.iranconcert.ir و ایران نمایش به آدرس www.irannamayesh.com به فروش میرسد، تولید موسسه "پوشه هنر پارس" است و هر شب (بجز شنبه) ساعت 19:45 در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه میرود.