ماهان شبکه ایرانیان

بررسی مرسدس بنز X کلاس، اولین پیکاپ بنز

مرسدس بنز X کلاس با تغییرات زیادی نسبت به نسخه های کانسپت خود رونمایی شد تا اولین خودروی پیکاپ مرسدس بنز در ماه های گذشته متولد شود

مرسدس بنز X کلاس با تغییرات زیادی نسبت به نسخه های کانسپت خود رونمایی شد تا اولین خودروی پیکاپ مرسدس بنز در ماه های گذشته متولد شود. همانطور که می دانید، این خودرو برمبنای نیسان ناوارا شکل گرفته است، اما آیا این خودرو می تواند عملکردی بهتر از نیسان ناوارا داشته باشد؟!، برای گرفتن پاسخ این سوال، کارشناسان به کشور شیلی سفر کرده اند تا این خودروی پیکاپ مرسدس بنز را بهتر و دقیق تر مورد بررسی قرار دهند.
در مقایسه با نیسان ناوارا که خودروی پیکاپ مرسدس بنز X کلاس برمبنای آن ساخته شده است، تفاوت های جزیی در ابعاد و اندازه دیده می شود که بر روی مرسدس بنز X کلاس تنها شاهد افزایش 62 و 55 میلی متری ابعاد اتومبیل هستیم. طبق گفته "کای سیبر" مدیر طراحی مرسدس بنز، خودروی پیکاپ X کلاس با طراحی نسل جدید مرسدس بنز توسعه پیدا کرده است، اما متاسفانه برای رسیدن به مرحله تولید شاهد حذف برخی از قسمت های ظاهری اتومبیل بودیم که جلوه زیباتری داشتند. ولی در مجموع همچنان می توان شاهد یک طراحی ظاهری بسیار خوب بر روی مرسدس بنز X کلاس بود که هم برای طراحی جلو و هم برای طراحی عقب اتومبیل صادق است.

در مدل های استاندارد مرسدس بنز X کلاس، از یک صفحه نمایشگر 7 اینچی رنگی استفاده شده است که می توان برنامه های داخلی آن را به صورت لمسی کنترل کرد. بر روی مدل‌های میان رده X کلاس، شرکت سازنده از روکش های چرمی فرمان، روکش های چرمی مصنوعی بر روی اهرم دنده ، دستگیره‌های داخل درب ها و جایگزین کردن کفپوش‌های پلاستیکی با کفپوش های با کیفیت تر به عنوان تجهیزات استاندارد استفاده کرده است.
در مدل های فول آپشن، کمپانی خودروسازی مرسدس بنز تمام سعی خود را بکار گرفته است تا یک خودروی پیکاپ لوکس ارائه دهد، در همین خصوص شاهد بکارگیری روکش های چرمی باکیفیت، قطعات فیبرکربنی مصنوعی، سیستم کنترل هوای دو کاناله و یک صفحه نمایشگر 8.4 اینچی لمسی بزرگ هستیم که بر روی کنسول مرکزی مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این، خودروی پیکاپ شما در نسخه های فول آپشن مجهز به "وای فای" خواهد بود که می توانید از شبکه های "وای فای" شهری و جاده ای استفاده کنید، اما در صورت نبود خدمات "وای فای"، می توانید از اینترنت سیمکارت همراه خود استفاده کنید.

موارد ذکر شده تنها بخشی از امکانات داخل کابین مرسدس بنز X کلاس هستند، اما اگر یک زمانی بین فولکس واگن آماروک و همچنین خودروی پیکاپ مرسدس بنز X کلاس گیر کردید، حداقل ایربگ های بکار رفته در داخل کابین مرسدس بنز X کلاس می تواند توجه شما را به خود جلب کند.
با فاصله گرفتن از امکانات بکار رفته در این اتومبیل، می توانیم بحث خود را در رابطه با مشخصات فنی اولین پیکاپ مرسدس بنز آغاز کنیم. اولین چیزی که توجه شما را به خود جلب می کند، سیستم فرمان اتومبیل خواهد بود که برای چرخاندن قفل به قفل آن نیاز به 3.5 دور خواهد بود که بیشتر از حد ایده آل است، اما یک هدایت پذیری نرم و راحت برای شما خواهد داشت و جالب است بدانید که با قفل کردن فرمان اتومبیل در یک سمت، می توان یک دایره به قطر 13.4 متر تشکیل داد که حدود 1 متر کمتر از نیسان ناوارا بوده و می تواند در مانورپذیری بهتر اتومبیل تاثیرگذار باشد. به ویژه صندلی های اتومبیل که می تواند یک سواری لذت بخش هنگام رانندگی فراهم کند.

بدنه اتومبیل مرسدس بنز X کلاس با تقویت های ساختاری، بسیار بهتر از نیسان ناوارا ساخته شده است و علاوه بر این، عایق بندی جداره‌های اتومبیل و همچنین تونل انتقال قدرت اتومبیل نسبت به خودروی نیسان ناوارا بهبود پیدا کرده است تا محیطی آرام برای سرنشینان داخل کابین بدست آید.
در زیر کاپوت این خودرو، شرکت سازنده از پیشرانه های مختلف دیزلی استفاده کرده است که اولین گزینه موجود می تواند یک پیشرانه 2.3 لیتری چهار سیلندر بر روی مدل X250d باشد که کارشناسان
موفق به بررسی آن شده‌اند که دارای 187 اسب بخار قدرت بوده و می تواند 450 نیوتن متر گشتاور تولید کند، اما باعث می شود تا وزن کلی اتومبیل به حداقل 2.2 تن برسد و این درحالیست که خودروی نیسان ناوارا با پیشرانه مشابه دارای 1.97 تن خواهد بود.
اعداد و ارقام به ثبت رسیده توسط سازمان های اروپایی، نشان می دهد که این پیشرانه بر روی مرسدس بنز X کلاس دارای 7.9 لیتر مصرف سوخت به ازای کارکرد 100 کیلومتر ترکیبی خواهد بود که حدود "نیم لیتر" مصرف سوخت کمتر نسبت به دیگر رقیب آلمانی خود یعنی فولکس واگن آماروک دارد.

شتاب این پیشرانه در نسخه های چهار چرخ محرک، چیزی حدود 11.8 ثانیه عنوان شده است که این عدد در نسخه های ضعیف تر X220d به چیزی حدود 12.9 ثانیه می رسد، اما باید توجه داشت که پیشرانه X220d حدود 27 اسب بخار قدرت کمتر و همچنین 47 نیوتن متر گشتاور کمتر نسبت به پیشرانه X250d دارد. هرچند پیش بینی می شود که در سال آینده میلادی، یک پیشرانه جدید شش سیلندر بر روی مرسدس بنز X کلاس مورد استفاده قرار گیرد.
درست همانند نیسان ناوارا، خودروی پیکاپ مرسدس بنز X کلاس در نسخه های چهارچرخ محرک خود توانایی بکسل 3500 کیلوگرم را خواهد داشت که این ظرفیت بکسل در مدل های محور عقب محرک به چیزی حدود 3200 کیلوگرم کاهش پیدا می کند. اما حداکثر ظرفیت بارگیری اتومبیل حدود 941 الی 1067 کیلوگرم اعلام شده است.

از دید کارشناسان، نقاط قوت مرسدس بنز X کلاس در سواری آسان و کنترل شده، رانندگی لذت بخش و کابین پویا، راحتی بسیار خوب فضای کابین، تجهیزات ایمنی قوی و همچنین توانایی بسیار خوب اتومبیل در مسیرهای آفرودی خلاصه می شود که باعث شده در پایان کار، کارشناسان "کار ادوایس" به کارایی و اقتصاد این اتومبیل نمره 7.5، به فضای کابین و راحتی آن نمره 7.5، به تکنولوژی و قابلیت های اتصال آن نمره 8 و همچنین در پایان به سطح رانندگی و هدایت پذیری اتومبیل نمره 7.5 اعطا کنند که با جمع و تقسیم آنان بر تعداد، نمره نهایی 7.5 برای عملکرد مرسدس بنز X کلاس پیکاپ بدست می‌آید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان