به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام حیدر مصلحی صبح چهارشنبه در سخنرانی پیرامون «بازخوانی فتنه 88 و حماسه 9 دی» اظهار داشت: فتنه 88 یک حادثه و اتفاق معمولی نبود، حادثهای در حد و رده براندازی نظام بود.
وی با بیان اینکه هنوز ما نرسیدهایم به آن تمدن دقیق و واقعی اسلامی و در مسیر هستیم، تصریح کرد: کتاب قرآن که عقبه اعتقادی ما مسلمانان است در مورد تاریخ چه نظری دارد؟ یکسوم قرآن تاریخ است و به تاریخ میپردازد و آن را تجزیهوتحلیل میکند؛ تمدنها را بیان میکند، سیر صعود، پیشرفت، تعالی و نزول و سقوط آن را بیان میکند.
وظیفه رهبری تدوین و تبیین سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی است که این سیاست ها تدوین شد و یک نقطه ضعف کوچک در این سیاست ها نمی توانید پیدا کنید
وزیر اسبق اطلاعات با تأکید بر اینکه در بسیاری جاها قرآن بهصورت ویژه به مسائل تاریخی میپردازد، نمونهاش حضرت یوسف است که یک سوره را به آن اختصاص داده و ابعاد مختلف زندگی و تاریخ آن زمان را میگوید، افزود: تنها سوره یوسف بیش از 140 نکته سیاسی، امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و تربیتی و ... دارد، بحث اقتصاد مقاومتی که رهبری مطرح کردند و با کمال تأسف آنطور که باید از آن استفاده نشد، در سوره یوسف مطرحشده است.
حجتالاسلام مصلحی بیان کرد: برخی اوقات افرادی در یکسری مسائل میگویند پس رهبری چهکار میکند؟ رهبری بر اساس قانون اساسی آیا وظایف خود را عمل کرده یا نه؟ یک نمونه این وظایف اقتصاد مقاومتی است، وظیفه رهبری تدوین و تبیین سیاستهای کلی است که این سیاستها تدوین شد و یک نقطهضعف کوچک در این سیاستها نمیتوانید پیدا کنید؛ دقیقاً آنچه که باید را مطرح کرده است.
وضعیت قاچاق متناسب با سیاست های اقتصاد مقاومتی نیست
وی با تأکید بر اینکه امروز به کار بردن واژه اقتصاد مقاومتی برای مردم خستهکننده شده است، چون عمل نکردهایم، افزود: وضعیت قاچاقی که به کشور میآید و چیزی که مسئولین هم میگویند، آیا متناسب با اقتصاد مقاومتی است؟ از مرزهای روشن هم ورود میکند به کشور، این با مقابله با تحریمها میسازد؟
وزیر اسبق اطلاعات خاطرنشان کرد: مقوله اقتصاد مقاومتی که رهبری برای مقابله با توطئههای سه سرویس اطلاعاتی تدوین کردند، تنها راه مقابله با دشمن است.
حجتالاسلام مصلحی با اشاره به اینکه قرآن میگوید تاریخ را به سه هدف بیان میکنیم، نخست برای اینکه تجزیهوتحلیل و در تاریخ تعقل کنیم، علل پیشرفت این قوم و حاکمیت چیست؟ علت سقوط آن چیست؟ ادامه داد: در این 40 سال انقلاب، ایران فتنههای سنگینی را پشت سر گذاشته است، فتنه منافقین، ترورهای دهه 60، فتنه بنیصدر، فتنه منتظری، نفوذ در خانه منتظری، آیا نباید روی اینها تعقل کرد؟ عوامل این فتنهها چه بوده است؟
اگر تحریم هستیم و نمی توانیم کارخانه های تعطیل شده را زنده کنیم، پس این ماشین های آخرین سیستم در خیابان از کجا می آید، برخی از آنها بالای 8 میلیارد قیمت دارد
وی با بیان اینکه طراحی امروز دشمن فقط در مباحث اقتصادی است، دشمن به این نتیجه رسیده که اگر بخواهید انقلاب را در دنیا متوقف کند تنها راه آن این است که با مقابله اقتصادی ایران را زمین بزند، تصریح کرد: سرمایهگذاری سنگین در این قضیه کرده و عوامل داخلی هم در این مورد با آنها همراهی میکنند؛ مگر گفته نمیشود ما با تحریمهای سنگین روبهرو هستیم، بیش از سه سال است این سؤال را مطرح میکنم که اگر تحریم هستیم و نمیتوانیم کارخانههای تعطیلشده را زنده کنیم، پس در این 3 تا 4 سال گذشته ماشینهای آخرین سیستم در خیابان از کجا میآید، برخی از آنها بالای 8 میلیارد قیمت دارد، ماشینهای 8 میلیاردی دنیا بیشترین تعدادش در ایران است، اگر تحریم هستیم این ماشینها چطور به کشور میآید؟
وزیر اسبق اطلاعات افزود: یعنی با ریال آمدهاند یا باید دلار جابهجا شود؟ پول چگونه جابهجا شده؟ در آمریکا مطرح میشود که چند میلیارد کیلو برنج را به دریا ریختهاند، بعد این سؤال به ذهن میآید که چرا اینها را به گرسنگان آفریقا نمیدهند؟ چون تا آن گرسنهها نباشند نظام سرمایهداری سرپا نمیمانند، در کشور ما هم برخی دنبال این هستند و میگویند باید گرسنه وجود داشته باشد.
برخی دنبال ایجاد نظام سرمایه داری در کشور هستند
حجتالاسلام مصلحی یادآور شد: در برخی جاها مدیریت کشور دچار مشکل است، چون وقتی میخواهد به نظام سرمایهداری خود برسد به جاهای دیگر نمیرسد، چرا پول خرید این ماشینها صرف تهیه مواد اولیه کارخانهها نمیشود؟
وی بیان کرد: فتنه 88 باید تجزیهوتحلیل شود، تحریمهای سنگینی که در رابطه با انقلاب و نظام توسط آمریکاییها تدوین شد چه زمانی است؟ دقیقاً بهمن 88 است، چون عوامل استکبار که برای به نتیجه رساندن فتنه آمده بودند، وقتی موفق نشدند، گفتند اگر بخواهیم کار براندازی نظام به نتیجه برسد باید در برخی محدودهها تحریمها را ادامه دهیم.
وی اظهار داشت: تاریخ برای عبرت گرفتن است، این عبرت برمیگردد به نخبهها و مسئولین.
وزیر اسبق اطلاعات با بیان اینکه زبیر در همه جنگهای پیامبر پیشقدم بوده است، آنقدر در جنگها پیامبر را همراهی کرده که لقب سیفالدین را گرفته، پس از رحلت پیامبر علی را کنار زدند، بهمحض کنار زدن علی تنها اباذر، مقداد و سلمان پای او ایستادند، تنها کسی که به دفاع از علی(ع) شمشیر کشید زبیر است، شب دفن حضرت زهرا یکی از کسانی که محرم سِر علی است زبیر است، تصریح کرد: 25 سال گذشت از این دو حادثه و علی(ع) در رأس حکومت قرار گرفت و همین طلحه و زبیر نقش قابلتوجهی در رأس کار قرار گرفتن علی داشتند.
حجتالاسلام مصلحی ادامه داد: همان زبیری که شمشیر کشید به دفاع از علی(ع)؛ به همراه طلحه رفتند مکه و بصره را فتح کردند و حاکم علی را در بصره دستگیر و بیتالمال بصره را جمع کردند و در مقابل علی فتنه هشتاد و هشتی راه انداختند؛ کار زبیر هیچ تفاوتی با فتنه 88 ندارد، دقیقاً دعوای پست و مقام بود.
صحبت های یک ساعته رهبری با یکی از سران فتنه و اتمام حجت
وی با بیان اینکه فتنه جمل عقبهاش صهیونیستها بودند، صهیونیستها در طول تاریخ فعال بودند، معاویه عامل یهود صهیونیست و نفوذی است، تصریح کرد: 25 سال بعد از رحلت پیامبر از بیتالمال و حقوقهای نجومی ریختند در حلقوم زبیر و نتیجهاش شد آن فتنه.
وزیر اسبق اطلاعات با اشاره به اینکه رهبری دقیقاً مثل رفتار امام علی(ع) با زبیر با یکی از سران فتنه برخورد کرد، افزود: امام علی در آن زمان میفرستاد سراغ زبیر که بیا میخواهم با تو صحبت کنم، عبدالله بن زبیر آقازادهاش اجازه نمیداد برود، وقتی امیرالمؤمنین صحبت کرد با او، زبیر فتنه را جمع نکرد، سر به بیابان گذاشت و رفت و غلامش او را کشت.
حجتالاسلام مصلحی ادامه داد: دقیقاً در فتنه آخرین اقدام رهبری این بود که یکی از سران فتنه را دعوت کردند و بیش از یک ساعت با او صحبت کردند، اتمامحجت کردند، هرچه گفت جواب دادند، او همه استدلالها را پذیرفت، اما همینکه آمد بیرون یک واسطی داشت درون خانهاش و به او اجازه نداد فتنه را تمام کند و رفت وسط خیابان و بلندگو دست گرفت و حرکتش را ادامه داد.
در مورد برجام شخصی وجود دارد که وزیر امور خارجه آمریکا می گوید در همه ابعاد مذاکره از او نهایت استفاده را کردم و این کار کشته سیاسی جایگاه قابل توجهی در بحث های امنیتی داشته است
وزیر اسبق اطلاعات ادامه داد: وزیر خارجه انگلیس برای چه آمده بود ایران؟ فقط برای دو جاسوس آمده بود، آیا اینها مهم بودند واقعاً؟ تا بخواهید انگلیسیها جاسوس دارند در کشور، ما سادهانگاریم اگر فکر کنیم ندارند، این آمده به جاسوسهای دستگیر نشده بگوید ما حواسمان به شما هست و اگر دستگیر شدید برای شما پول خرج میکنیم.
بخشی از نخبگان با درهم و دلار روحیه انقلابی خود را از دست داده اند
حجتالاسلام مصلحی با تأکید بر اینکه من واقعاً با درد میگویم که بخشی از نخبگان ما با این درهم و دلارها روحیه انقلابی خود را ازدستدادهاند، تا حرف میزنی چرتکه میاندازند و حساب میکنند، افزود: اشتباه محاسباتی را دشمن با نفوذ در سه عرصه مردم، مسئولین و نخبگان میخواهد به وجود آورد؛ 10 ابزار برای این کار دارد که اولین ابزاری که به کار میبندد، تهدید و ترس است.
وی با اشاره به اینکه آقای ظریف همان شبی که میخواست برای مذاکرات برود، اوباما در همان شب مصاحبه میکرد میگفت گزینه نظامی روی میز است و این یعنی تهدید، اظهار داشت: ظریف یکجا اشتباه کرد، در سخنرانی دانشگاه تهران گفت آمریکا اگر تصمیم بگیرد دستگاه نظامی ما را از کار بیندازد، میتواند یک دکمه بزند و همهچیز را از کار میاندازد؛ تهدیدهای دشمن اینجا خود را نشان داد.
وزیر اسبق اطلاعات خاطرنشان کرد: پسازاین موضوع ظریف را بردند یکجایی دستگاههای نظامی را نشان دادند و در آنجا گفت نه اینجور نیست که دشمن با یک دکمه همهچیز را از کار بیندازد؛ این مسائل نشاندهنده اشتباه محاسباتی است.
حجتالاسلام مصلحی با اشاره به اینکه در انتخابات امسال فضایی که دشمن طراحی کرد و عوامل دشمن در داخل در راستای آن حرکت کردند دوقطبی جنگ و صلح بود، افزود: این را تبیین کردند که اگر فلانی رأی بیاورد جنگ است و اگر فلانی رأی بیاورد صلح است.
وی خاطرنشان کرد: القای یاس و روحیه «ما نمیتوانیم» اقدام بعدی دشمن است.