ماهان شبکه ایرانیان

رییس جامعه تورگردانان با نقد مالیات بر ارزش‌افزوده در گردشگری:

خارجی‌ها شرکت‌های ایرانی را به کلاهبرداری متهم می‌کنند

رییس جامعه تورگردانان ایران با تأکید بر ضرورت هرچه سریع‌تر حذف کردن مالیات بر ارزش‌افزوده از صنعت گردشگری، گفت: به خاطر دریافت این مالیات، شرکت‌های خارجی ما را به کلاهبرداری، سوءاستفاده از قوانین دولتی و باج‌گیری متهم می‌کنند.

خارجی‌ها شرکت‌های ایرانی را به کلاهبرداری متهم می‌کنند

به گزارش ایسنا، ابراهیم پورفرج در گردهمایی جامعه تورگردانان ایران که شامگاه چهارشنبه 6 دی‌ماه در هتل اوین برگزار شد، از مسؤولان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری درخواست کرد معضل مالیات بر ارزش‌افزوده در صنعت گردشگری را سریع‌تر حل کنند و در ادامه اظهار کرد: شرکت‌های خارجی نسبت به این پول اضافه که همزمان باید به هتل، رستوران و آژانس‌های ایرانی بدهند شاکی هستند و ما را به کلاهبرداری و سوءاستفاده از قوانین دولتی متهم می‌کنند. یکی از شرکت‌های بزرگ آلمانی که 24 سال است به ایران گردشگر می‌فرستد، اخطار داده اگر این روش ادامه پیدا کند ایران را از برنامه سفر خود حذف خواهد کرد، چون معتقد است ما از آن‌ها باج می‌گیریم.

وی با بیان این که ادامه این وضعیت به تعطیلی شرکت‌های واردکننده گردشگر منجر خواهد شد، افزود: اگر راه حلی پیدا نشود، ما هم مثل سایرین مسیر ترکیه و دبی را چارتر می‌کنیم و دیگر گردشگر نمی‌آوریم. اگر وارد آن خط شویم دیگر برنمی‌گردیم.

این تورگردان سپس اظهار کرد: بخش خصوصی به کمک دولت نیاز دارد. بخش دولتی تا به حال خیلی حرف زده است، ولی ما به کمک عملی آن‌ها بیشتر از حرف‌هایشان احتیاج داریم. می‌خواهیم گرفتاری و نیازهای ما را برطرف کنند. باور داریم اگر بخش دانشگاهی، خصوصی و دولت در کنار یکدیگر قرار گیرند مثلث مقدسی برای توسعه گردشگری در کشور شکل می‌گیرد.

او گفت: بخش خصوصی در چند دهه اخیر هیچ وقت روبه‌روی دولت قرار نگرفته، بلکه در کنار آن بوده است، ولی متأسفانه شاهدیم که همه اختیارات در گردشگری متمرکز در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیست و سازمان‌ها، وزارتخانه ها و نهادهای بسیاری در آن نقش دارند. سازمان میراث فرهنگی و گردشگری فقط هماهنگ‌کننده است. لازم است تمام سازمان‌ها و وزارت‌خانه‌ها برای رسیدن به هدف توسعه، هماهنگ با یکدیگر وظایف خود را به جا آورند.

پورفرج با اشاره به سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر پنج‌برابر شدن تعداد گردشگران خارجی بر اساس برنامه ششم توسعه، گفت: مقام معظم رهبری با توسعه گردشگری موافق‌اند. همه رؤسای جمهور  که تاکنون بر سر کار آمده‌اند نیز به این صنعت اهمیت داده‌اند، اما چه اتفاقی افتاده که گردشگری توسعه پیدا نمی‌کند؟ آیا مدیران میانی تنبل هستند، آن‌ها کوتاهی می‌کنند، چه گیری وجود دارد؟

رییس جامعه تورگردانان ایران در بخش دیگری از سخنانش به موضوع «گردشگری پایدار، ابزاری برای توسعه» که شعار سازمان جهانی جهانگردی و خط مشی تورگردانان در سال جاری است، پرداخت و گفت: لازم است در کنار سفرنامه‌های کلاسیک، محصولات و سفرنامه‌های جدیدی تعریف شود. برای این کار به حضور دانشگاهیان نیازمندیم. آن‌ها باید تعریف توسعه پایدار را به سند جامع گردشگری انتقال دهند. جامعه دانشگاهی باید وارد این حوزه شود و راهکار و تحلیل ارائه کند؛ نباید کنار بنشیند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی