به گزارش خبرنگار مهر، محمد جوروند جمعه شب در اختتامیه هفتمین جشنواره شعر خوزستان اظهار کرد: خوشحالم که بعد از تعطیلی چندین ساله جشنواره شعر خوزستان، یک بار دیگر به همت همه شاعران و هیئت مدیره انجمن شعر اهواز، این جشنواره شکل گرفت؛ امیدوارم که چراغ این جشنواره همیشه روشن باشد و در سال آینده آن را با وسعت بیشتری برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه تمام زحمات انجمن شعر را ستایش می کنم، گفت: زبان شعر گویاست و خودش حرف های لازم را می زند.
جوروند همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره کتاب در اهواز اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب خوزستان اتفاق و رویداد مهمی است که در کنار آن جشنواره شعر که چندین سال تعطیل بود را برگزار کردیم.
مدیرکل ارشاد اسلامی خوزستان عنوان کرد: پنج شنبه شب در همین محفل، مراسمی برگزار شد در تجلیل از خانواده های شهدای طریق الحسین یا همان شهدای حله که بحث شهدای حله خیلی شگفت انگیز است.
جوروند با اشاره به اینکه اگر شاعران در این رابطه شعرهایی هم بگویند بد نیست، ادامه داد: این شهدا، تعدادی زائر امام حسین (ع) بودند که به زیارت رفتند و در بازگشت انفجار خیلی وحشتناک و مهیبی صورت گرفت و 80 نفر را از دست دادیم.
وی یادآور شد: اینکه اینها را شهید محسوب کنند و زیرمجموعه بنیاد شهید بروند یا بیمه بودند یا نبودند سلسله مباحثی ایجاد کرد که نظراتی راجع به این سفر اعلام شد اما بعدها اتفاقاتی راجع به آنها افتاد که خیلی ها به یقین رسیدند که این شهدا نزد خدا جایگاه بسیار ویژه و والایی دارند.
جوروند تصریح کرد: اشعاری که حاصل تلاش درونی، مکاشفه و شهود است خیلی باارزش هستند و به همین دلیل تقاضا دارم که خیلی سریع از برخی مفاهیم و رویدادها گذر نکنیم چه بسا کسانی که به موهبت شعر از سوی خدا، منعم هستند فردا با خط کش سنجیده شوند.
مدیرکل ارشاد اسلامی خوزستان گفت: به همین دلیل خداوند از ما بازخواست می کند که هدیه ای به عنوان سرودن دادم که دیگران نداشتند و شما در قبال آن چه کردید؟ هرکسی که توانسته باشد با صیغل درونش و متصل شدن به سرچشمه فیض ازلی شعری بگوید و مطلبی ارائه کند، مطمئنا ماندگار و نزد خداوند محفوظ و محجور است.