ارسلان رسولی عمارلویی نویسنده از وقوع این اتفاق برای کتابهایش سخن گفت و در این باره به خبرنگار مهر گفت: هیچ دردی برای یک نویسنده بدتر از این نیست که کتابهایش را در اطراف سطل زباله و یا رودخانه و جوی آب گل آلود پیدا کند! من خودم دوبار شاهد این اتفاق برای کتابهایم بود.
وی افزود: یک بار که اخیراً رخ داده، این بود که آقایی از اهالی منطقه با دیدن من گفت، چند نسخه از کتاب «مناجات» مرا در میان جوی منتهی به رودخانه شهر پیدا کرده آن را که گِلی شده بود، به خانه برده و در حال مطالعه آن است. میگفت کتاب خوبی است.
رسولی عمارلویی گفت: دفعه اولی که کتاب مرا به رودخانه ریخته بودند، برمیگردد به اوایل دهه 60 که یکی از همکاران مرا به آنجا برد و نسخههای زیادی از کتاب «دانش آموز تنبل» خودم را در کنار رودخانه دیدم! نظر آن اداره که کتابها را دور ریخته بود، این بود که کتاب «دانش آموز تنبل» بدآموزی داشته است.
این نویسنده اهل خطه شمال با اشاره به غربت کتاب در دنیای فضای مجازی گفت: متأسفانه تلگرام و مجموعه فضای مجازی انگیزه مطالعه روزنامههای مکتوب و کتاب را از مردم گرفته است و به جای آن فضا را برای انتشار مطالبی در حجم وسیع و غیرمستدل برای جامعه روشنفکری ما فراهم کرده است.
عمارلویی همچنین در خصوص کتاب جدید خود گفت: کتاب «آقا معلم» در حال ویرایش پایانی است که با اتمام ویرایش تحویل انتشارات «سلسله قم» خواهد شد.
وی گفت: داستان این کتاب روایت زندگی یک معلم است که در دو فصل قبل و بعد از انقلاب به آن پرداخته شده است. برای مثال اینکه معلم در روستاهای دوردست وغالباً کوهستانی هم معلم است و هم ملای ده برای کفن و دفن و خواندن نماز میت برای مردهها.
یادآوری میشود، رسولی عمارلویی تاکنون کتابهای سقوط 57، قیام، دانش آموز تنبل، قصههای عمو، بازگشت از قیامت و مناجات را منتشر کرده است که کتاب «بازگشت از قیامت» تجدید چاپ شده است. وی علاوه بر «آقا معلم» مجموعه شعر «پای خورشید» را نیز آماده چاپ دارد.