محمود میرلوحی در ارتباط با خبری مبنی بر تصمیم اصلاحطلبان درباره معرفی چند شخصیت سیاسی برای دیدار با مقام معظم رهبری اظهار کرد: واقعیت امر این است که طی یک دهه اخیر با توجه به مسائلی که در کشور پیش آمد در حق جریان اصلاحات کم لطفی شد. یک جریان افراطی خود را مقرب به اسلام، نظام، رهبری و ولایت فقیه نشان داد و اصلاحات که یک جریان اصیل و گسترده بود محروم ماند.
وی ادامه داد: قبل از انتخابات 94، آقایان موسویلاری، مجید انصاری و جهانگیری به دیدار مقام معظم رهبری رفتند که این دیدار بازتاب گستردهای هم پیدا کرد. تا زمان حیات آیتالله هاشمی هم ایشان از طرف جریان اصلاحات موضوعات را که مطرح میشد را نزد مقام معظم رهبری طرح میکردند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب همچنین افزود: پس از فوت آیتالله هاشمی رفسنجانی آقای اسحاق جهانگیری با رهبری دیداری داشتند و در آن دیدار مطرح کردند که اصلاحطلبان میخواهند نظرات و پیشنهاداتشان را به رهبری انتقال دهند، از نتیجه این تلقی ایجاد شد که آقای جهانگیری میتواند نظرات اصلاحطلبان را با رهبری در میان بگذارد.
وی سپس با اشاره به اظهارات اخیر جهانگیری مبنی بر اینکه دیداری بعد از انتخابات سال 96 با رهبری نداشته است، گفت: طبیعی است که جریان اصلاحات به عنوان جریانی که در بخشهای مختلف سیاست کشور مسوولیتهایی به عهده دارد باید دیدگاهها و نظراتش را به مقام معظم رهبری ارائه کند.
وی همچنین با اشاره به پیشنهاد برخی از اصلاحطلبان برای معرفی موسوی خوئینیها و سیدمحمد صدر، برای دیدار با مقام معظم رهبری گفت: پیشنهاد معرفی این دو شخصیت سیاسی پیشنهاد خوبی بوده است اما به نظر من آقای خاتمی مناسبترین فرد برای این کار هستند. آقای خوئینیها هم قبلا مشاور رهبری بودند و میتوانند این ارتباط را برقرار کنند. از سوی دیگر آقای صدر هم جدیدا با انتصاب رهبری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شدند.
این عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان افزود: اصل طرح موضوع مطرح شده درست و به جا بوده است؛ چراکه همه جریانهای سیاسی حق دارند با مقام معظم رهبری دیدار کنند و نظراتشان را به ایشان منتقل کنند.
رهامی: فردی از اصلاحطلبان برای دیدار با رهبری پیشنهاد نشده است
حجتالاسلام و المسلمین محسن رهامی درباره پیشنهاد معرفی محمد صدر و موسوی خوئینیها از جانب اصلاحطلبان برای دیدار با مقام معظم رهبری اظهار کرد: این موضوع باید در شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان یا شورای هماهنگی جبهه اصلاحات مطرح شود که تاکنون چنین پیشنهاداتی آنجا مطرح نشده است.
وی در ادامه افزود: معرفی این دو نفر نظر شخصی عبدالله ناصری بوده است و شاید در محفلی مطرح شده باشد. به نظر من مهمتر از انتخاب افراد از سوی اصلاحطلبان، این است که آیا مقام معظم رهبری حاضرند با این افراد دیدار کنند یا خیر. اواخر اردیبهشت هم که من و منتجبنیا به دیدار ایشان رفتیم، نماینده اصلاحطلبان نبودیم بلکه به عنوان بخشی از اصلاحطلبان به دیدار ایشان رفتیم.
لازم به ذکر است: اخیرا عبدالله ناصری در گفتوگویی مطرح کرد: اصلاحطلبان از دیدارهای پیوسته آقای جهانگیری به عنوان یک چهره شاخص اصلاحطلب با رهبری استقبال میکنند. اما اینگونه نبوده است که جایی تصمیمگیری شود که آقای جهانگیری نقش این رابط را ایفا بکند یا نکند. جبهه اصلاحات چه از ملاقاتهای آقای جهانگیری و چه از ملاقاتهای آقای موسوی خوئینیها استقبال میکند. حتی اخیرا هم توصیه شده است که دکتر محمد صدر با توجه به انتصابشان از سوی رهبری در مجمع تشخیص مصلحت تقاضای ملاقات و گفتوگو با رهبری داشته باشند. اصلاحطلبان، چون جمعبندیشان این است که در این شرایط جامعه باید به سمت تفاهم و آشتی ملی برود حتما از همه گفتوگوها استقبال میکنند.
29216