چگونه از کابینت های MDF نگهداری کنیم:
![چگونه از کابینت های MDF نگهداری کنیم](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/13/2246170211.jpeg)
بعضی از خانوادهها نمیدانند چطور باید از کابینتها نگهداری کنند، بنابراین کاملا طبیعی است که کابینت در این خانهها خیلی زود از کار میافتد و خراب میشود. البته با در نظر داشتن هزینه بالای خرید یا تعویض کابینت بهتر است بیشتر به فکر مراقبت و نگهداری از آنها باشید تا مدت زیادی بتواند بخوبی روز اول برای شما کار کند.
![چگونه از کابینت های MDF نگهداری کنیم](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/13/2246170211.jpeg)
اول از همه به یاد داشته باشید در صورتی که کابینت آشپزخانه خراب شد و مشکلی برایش پیش آمد، به جای اینکه خودتان آن را تعمیر کنید، حتما از فردی که در این کار مهارت دارد، کمک بگیرید تا مشکل به طور کامل حل شود.
![چگونه از کابینت های MDF نگهداری کنیم](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/13/2246170211.jpeg)
البته باز هم مانند بقیه امور زندگی و خانه، بهتر است ابتدا از ایجاد خرابی و مشکل پیشگیری کنید تا نیازی به تعمیر نباشد؛ به عنوان مثال محافظت از در و صفحات کابینت در برابر آب و حرارت نکته مهمی است که نباید فراموش شود؛ بعضی از کابینتها فلزی هستند و در مقابل آب مقاوم، ولی جنس بعضی دیگر چوبی است و اگر با آب تماس داشته باشد، خیلی زود میپوسد و از بین میرود. بنابراین اگر کابینتهای خانه شما هم چوبی است، هیچ وقت آن را با آب تمیز نکنید. به جای این کار میتوانید از مواد شوینده مناسب و دستمال نمدار کمک بگیرید.
![چگونه از کابینت های MDF نگهداری کنیم](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/13/2246170211.jpeg)
- برای تمیز کردن کابینت و دیگر سازه های mdf ازیک اسفنج مرطوب استفاده فرمائید و از اسکاچ و شوینده های اسیدی جدآ خودداری کنید ، زیرا استفاده از این مواد به کابینت و یراق آلات آن آسیب میرساند .
2- برای پاک نمودن کابینت یا سازه های mdf از یک دستمال نمدار آغشته به مواد شوینده استفاده نمائید و پس از آن با یک دستمال نمدار چندین بار پاک و در انتها خشک نمائید .
3- هرگز دستمالهای خیس آشپزخانه را برای خشک شدن از دربها یا دستگیره کابینت آویزان نکنید ، زیرا تماس طولانی رطوبت با کابینت ، باعث آسیب جدی به آن میشود .
4- برای پاک نمودن دربهایی که قاب پروفیل mdf یا آلومینیومی دارند ، مراقب باشید مواد شوینده و آب به داخل درزها نفوذ نکند . زیرا با نفوذ آب به مرور باعث کپک زدگی و ایجاد باکتری خواهد نمود ، و در آخر باعث خرابی دربها خواهد شد .
5- هرگز دربهای کابینت های دیواری را باز نگذارید . زیرا بخار و گرمای حاصل از پخت و پز باعث آسیب دیدن آنها میشود.
6- درب را بیش از زاویه معمول باز ننمائید ، زیرا رگلاژ دربها بهم خورده و باعث سائیدگی بین دربها و بدنه خواهد شد .
7- برای پاک کردن لک ، اثرات دست ، جوهر و ماژیک هرگز از موادی چون وایتکس ، آستون ؛ الکل صنعتی ، مستقیمآ استفاده نفرمائید . زیرا این مواد میتواند به سطح رو کش دار mdf آسیب برساند . برای استفاده از این مواد بهتر است آن ها را با آب رقیق کرده و مورد استفاده قرار دهید .
8- شیشه های حاوی سرکه ، روغن ، مربا و ترشیجات را قبل از اینکه داخل کابینت بگذارید مطمئن شوید ، زیر آن تمیز و یا درب آن باز نباشد زیرا در بلند مدت باعث ایجاد لک و تغییر رنک کابینت شما خواهد شد .
9- صفحات کابینت از جنس hpl یا کرین ( سنگ مصنوعی ) آنتی باکتریال میباشد که مقاومت خوبی در برابر ضربات و گرما دارد اما در بعضی از مواقع بنا به درخواست مشتری به خاطر ارزانتر شدن قیمت کابینت از همان جنس درب کابینت که لبه آن به مقدار 8 سانت دوبل شده و pvc میشود را مورد استفاده قرار میدهند . که مقاومت آن مانند صفحه به اصطلاح ما کابینت سازها شرکتی نمی باشد . بنابر این هم در مورد صفحه شرکتی و کرین و هم در مورد صفحه دوبل شده باید به نکات زیر توجه فرمائید .
![چگونه از کابینت های MDF نگهداری کنیم](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/13/2246170211.jpeg)
الف- از بریدن نان و دیگر مواد غذایی بر روی
ب - از تراشیدن لک و غذاهای ریخته شده خشک یر روی صفحه و شستشوی آن با مواد شوینده اسیدی جدآ خودداری نمائید .
پ - از تجمع آب دور سینک و گوشه های صفحه کابینت به مدت طولانی جلوگیری کرده و با دستمال خشک نمائید ، زیرا در طولانی مدت باعث از بین رفتن آب بندی و ایجاد پوسیدگی در کابینت شما خواهد شد .
ت - ظروف داغ را مستقیمآ روی صفحه کابینت قرار ندهید و از زیر قابلمه ای که در همه منازل متداول است استفاده فرمائید .
ث - از گذاشتن اجسام سنگین بر روی قسمتی از صفحه که زیر آن خالی است (لباسشوئی ) صفحه جدآ خودداری نمائید .
گرداوری توسط:مجله دلگرم