ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سوپ ترخینه خوش طعم و متفاوت

در این مطلب با طرز تهیه سوپ ترخینه به همراه فوت و فن های طلایی برای پخت بهتر سوپ ترخینه آشنا خواهید شد که امیدواریم از طعم بی نظیر این سوپ محلی و خوشمزه نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه سوپ ترخینه خوش طعم و متفاوت

در این مطلب با طرز تهیه سوپ ترخینه به همراه فوت و فن های طلایی برای پخت بهتر سوپ ترخینه آشنا خواهید شد که امیدواریم از طعم بی نظیر این سوپ محلی و خوشمزه نهایت لذت را ببرید.

سوپ ترخینه از انواع سوپ های محلی پرطرفدار کرمانشاه است و شما می توانید در روزهای سرد سال این سوپ خوشمزه را در منزل بپزید. در طرز تهیه سوپ ترخینه از آب مرغ و ترخینه و لپه و عدس و پیاز و ادویه و اسفناج استفاده می شود و همچنین این سوپ خوشمزه پیش غذایی مناسب برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی های مختلف است. 

سوپ ترخینه و آش ترخینه و سوپ جو از انواع غذاهای ایرانی بی نظیر و خوشمزه هستند و اگر شما به پخت انواع آش و سوپ علاقه مند هستند بهتر است از پخت این غذاهای خوشمزه در منزل غافل نشوید.

طرز تهیه سوپ ترخینه در منزل

مواد لازم برای 5 نفر

  • آب مرغ : سه لیوان
  • ترخینه : دو تکه
  • لپه و عدس : 1/2 پیمانه
  • پیاز درشت : 1 عدد
  • اسفناج خرد شده : سه قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ ترخینه خوشمزه و خوش طعم

برای پخت سوپ ترخینه ابتدا ترخینه را به مدت 60 دقیقه در مقداری آب خیس کنید.



خیس کردن ترخینه در آب

لپه و عدس را در قابلمه های جداگانه بپزید.

پختن لپه پختن عدس

در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ ترخینه آب مرغ و ترخینه و پیاز خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید.

سوپ ترخینه

بعد از پخته شدن لپه و عدس آن ها را به سوپ ترخینه اضافه کنید. توجه داشته باشید که اسفناج خرد شده را باید در اواخر پخت به سوپ اضافه کنید.

اضافه کردن اسفناج به سوپ

بعد از اینکه سوپ ترخینه به غلظت مناسبی رسید این سوپ خوشمزه را درون ظرف مناسبی بریزید و با کمک روش های تزیین سوپ آن را تزیین کنید.

تزیین سوپ ترخینه

نکاتی برای پخت بهتر سوپ ترخینه

  1. اگر تمایل دارید سوپ ترخینه خوشمزه و مجلسی تر باشد بهتر است از گوشت بال و گردن مرغ به شکل ریز شده برای پخت این سوپ خوشمزه استفاده کنید.
  2. توجه داشته باشید می توانید گوشت گردن و بال مرغ را درون قابلمه ای جدا بپزید سپس بعد از پخته شدن گوشت آن را ریش ریش کنید و به سوپ بیفزایید.
  3. این سوپ خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا و یا شام سبک میل کنید.
دستور پخت سوپ ترخینه

در این آموزش با طرز تهیه سوپ ترخینه و نکاتی برای پخت بهتر آشنا شدید که امیدواریم از پختن این سوپ محلی و خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع آش و سوپ کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان