«علاءالدین بروجردی» چندی پیش در اظهار نظری جنجالی اعلام کرد که فیلترینگ تلگرام در بالاترین سطح اتخاذ شده و تا پایان فروردین اجرایی خواهد شد، صحبتی که البته بهسرعت واکنش دیگر مقامات کشور را در پی داشت و اعلام شد که هنوز هیچ چیز مشخص نیست و این صحبتها صحت ندارد. در هر حال بعد از اعلام این خبر واکنشهای زیادی از سوی اهالی رسانه و دیگر افراد جامعه درباره فیلترینگ تلگرام صورت گرفته و علاءدین بروجردی نیز دربرابر این نظرات واکنش نشان داده و روی صحبت خود پافشار کرده است.
وی ضمن دفاع از مبحث فیلترینگ تلگرام، اعلام کرده که کشور انگلیس حتی تلگرام را بستر تولید تروریست میداند. او از فیلترینگ این پیامرسان در کشورهایی چون چین و پاکستان صحبت به میان آورده و تمامی این موضوعات را دال بر این میداند که تلگرام عملا با طراحی های صورت گرفته و پیچیدگی های پشت پرده، عملا تهدید امنیتی و اختصاصی برای کشور ایران است:
«به دلیل تهدید امنیتی تلگرام، کشورها آن را فیلتر کردند و از شبکه ها و پیام رسان های داخلی و ملی خود استفاده می کنند، ما هم به عنوان کشور شاخص طبیعتا باید در این جهت فعال باشیم. صاحب تلگرام، روسیالاصل و یهودی زاده است و بارها از نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بهعنوان سرمایهگذار بزرگ یاد کرده است.»
رییس کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ماهیت تلگرام را مشخص میداند و در ادامه میگوید:
«نخست وزیر رژیم صهیونیستی چندی پیش شخصا به حضور او رسیده و در سمیناری به عنوان قدردانی از این سرمایه دار اسراییلی گفته بنده کمال قدردانی از زحمات شما که از برادر به من و کشور اسرائیل نزدیک تر و مهربان تر هستید را دارم. خارج از این موضوع باید گفت که اطلاعات رد و بدل شده در تلگرام در اختیار انگلیس، آلمان و رژیم صهونیستی قرار می گیرد.»
این نماینده مجلس دهم با بیان اینکه بخشی از تهدید های امنیت کشوردر تلگرام رقم می خورد، گفت:
«مسئولیت فضای مجازی با شورای عالی فضای مجازی است و در آنجا در واقع تصمیم گیری شده، برخی تعابیر دیگری از این موضوع داشتند، در خصوص فضای مجازی نهایتا شورای عالی امنیت یا شورای عالی فضای مجازی تصمیم گیری می کنند.»
بروجردی معتقد است که باید به ملت در خصوص مساله فیلترینگ تلگرام که به زعم او یک تصمیم ملی به شمار میرود، اطلاع رسانی شود و مردم در حفظ امنیت خود و تقویت ساختارهای ملی کمک کنند تا بتوانیم ضمن تقویت ساختار داخلی در ارتباط با کانال های اطلاع رسانی از سوء استفاده دشمن جلوگیری کنیم.
مشخص نیست که منبع صحبتهای علاءدین بروجردی کجاست ولی در هر حال به نظر میرسد مساله فیلترینگ این شبکه پیامرسان در ایران قوت گرفته و مخالفان و موافقان بسیاری درباره این موضوع صحبت میکنند. بهنظر میرسد در حال حاضر گرفتن یک بکآپ اطلاعاتی از دیتاهای شخصیتان در این پیامرسان یک پیشگیری مفید باشد تا در روزهای آتی تکلیف و سرنوشت تلگرام در ایران دقیقتر مشخص شود.