به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، فرآیند تولید "کارتون" زمان بر است. به همین دلیل محققان یک سیستم "هوش مصنوعی" تحت عنوان "Craft" تولید کردهاند که به صورت خودکار و براساس توصیفات متنی، صحنههای کارتون" فلینتاستونها" یا "عصر حجر" را تولید میکند.
این کارتون، اولین مجموعه پویانمایی آمریکایی بوده است که در سالهای 1960 تا 1966 از تلوزیون آمریکا پخش شد.
تیم تحقیقاتی این پروژه، با پردازش و قرار دادن بیش از 25 هزار کلیپ 3 ثانیهای در سیستم، "Craft" را به نحوی ساختند تا عناصر این کارتون قدیمی را تشخیص داده و شناسایی کند.
هر کدام از این کلیپها شامل تعریفی از شخصیتهای کارتون است. همچنین جریان کارتون در آن لحظه نیز برای سیستم تعریف میشود.
بنابراین "هوش مصنوعی" تنها نیازمند تنها یک یا دو خط تعریف یا اشاره به صحنه های کارتون است تا شخصیتها و پس زمینهها را با هم مرتبط ساخته و ترکیب کند.
معمولا به کار بردن هوش مصنوعی بدون اشتباه است ولی گاهی اوقات در بازده محصولات خلل ایجاد میکند. ولی این کارتون ساده و پویایی و تحرک آن کم است.
به این ترتیب، این سیستم چگونگی استفاده از "هوش مصنوعی" در تولید کارتون در آینده را هدف قرار داده و میتواند برای کارتونهای پیچیده تر نیز مورد استفاده قرار گیرد.
از نکات منفی این سیستم این است که منجر به کاهش فرصت های شغلی در این زمینه شده و خلاقیت سازندگان کارتون را کاهش میدهد. اما به پویا نماها این امکان را میدهد که به صحنههای منحصر به فرد کارتون بیشتر تمرکز کنند و محتوای بیشتری از کارتون استخراج کنند.
با استفاده از این سیستم، سرعت صحنههای پویا نمایی بیشتر شده و لذت تماشای کارتون بیشتر خواهد شد.