به گزارش ایسنا، محمدباقر نوبخت در نشست خبری هفتگی خود با اهالی رسانه با بیان اینکه ما حدود 18 هزار و پانصد میلیارد تومان به بیست و هفت هزار واحد کوچک تولیدی تسهیلات دادهایم، گفت: این میزان از طریق بانکها تامین شد و حدود شش هزار و هفتصد میلیارد تومان هم به طرح خوزستان از سوی دولت داده شد و برای طرحهای آبهای مرزی نیز سالی دو میلیارد دلار از سوی قرارگاه تخصیص داده میشود.
وی افزود: حدود پنجاه هزار میلیارد تومان دولت برای طرحهای توسعهای و رشد اشتعال تخصیص داده است که در کنار تسهیلاتی که از سوی بانکها داده شده است، در سال گذشته وضعیت اقتصادی را بهبود بخشید.
نوبخت تاکید کرد: امید ما به افزایش اشتغال در سال جدید به این جهت است که میزان تسهیلات بانکی از هجده هزار و پانصد میلیارد تومان به 73 هزار و 400 میلیارد تومان افزایش مییابد.
وی افزود: همچنین 126 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی در سال جدید جایگزین 50 هزار میلیارد تومان سال گذشته شده است.
سخنگوی دولت در پاسخ به این پرسش که موضوع کاوه مدنی و مدیران دوتابعیتی به کجا رسیده است، گفت: برای این بحث وزارت اطلاعات به دنبال شناسایی این افراد بوده تا جایگزینیها در این زمینه انجام شود و ما تقریبا مدیر دو تابعیتی دیگر نداشتیم. البته بازهم وزارت اطلاعات موظف به پیگیری این موضوع است و سیاست دولت این است که از مدیران دو تابعیتی استفاده نکند.
وی افزود: بخشی از منابع ما منابع انسانی است که بر اساس نوع نگرش سیاسی تقسیمبندیهایی میشود اما بحث در دولت بر این است که ما نمیخواهیم از یک جناح چه اصلاح طلب چه اصولگرا برای انجام امور استفاده کنیم. ما در داخل نه تنها حق نداریم از این نیروها صرفا بر اساس نوع نگرش سیاسی استفاده کنیم بلکه باید از تمامی افرادی که کارآمد هستند استفاده کنیم.
نوبخت تاکید کرد: قطعا این کار غیراخلاقی است که ما احترام و آرزوی افراد را بریزیم و اسرار دیگران را افشا کنیم. اینکه کسی در خارج از کشور عکسی گرفته و حالا بیایم و آن را نشان بدهیم نادرست است و دولت هم باید از سرمایههای علمی ما حمایت کند.
سخنگوی دولت با بیان اینکه سیاست سازمان برنامه و بودجه این است که دستگاههایی که پولشان را در سال گذشته نتوانستهاند به طور کامل دریافت کنند، در سال جدید و ماههای ابتدایی آن از سهم خودشان، پولشان را زودتر دریافت کنند، گفت: بیشترین پول کشور صرف رفاه میشود و بودجه رفاهی از جنس هزینههای جاری است و اینکه بودجه صدا و سیما را وصل کنیم به مشکلات بهداشتی و درمانی نادرست است. واقعیت این است که هرکدام از این دو بودجههای مخصوص به خود را دریافت میکنند و بودجه بهداشت قطعا بیشتر از بودجهای است که دولت به صدا و سیما پرداخت میکند.
وی در پاسخ به این پرسش که موضوع رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی به کجا رسیده است، گفت: قطعا دولت از این وضعیت که آنها در حصر باشند استقبال نمیکند آن هم در شرایطی که تاکید کردم ما نیازمند انسجام و در کنار هم قرار گرفتن هستیم. دولت از خواسته رفع حصر حمایت میکند و در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نمیکند. ای کاش جامعه مواضع و تلاشهای رئیس جمهوری را در این زمینه میدانست اما به هرحال ما امیدواریم که رسیدن به رفع حصر که طی آن شاهد حضور فرزندان انقلاب در جامعه باشیم، نزدیک خواهد بود.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا تلگرام برخلاف سخنان رئیس جمهوری در شرایط نزدیک به فیلترینگ قرار گرفته است، گفت: موضع دولت در خصوص فضای مجازی و استفاده از پیام رسانها کاملا مشخص است. دولت به آزادی دسترسی به اطلاعات در این فضا هرچند که باید قوانینی هم رعایت شود، اعتقاد دارد اما اینکه رقابت میان اپلیکیشنهای داخلی و خارجی وجود داشته باشد و اینکه دولت برای تقویت پیامرسانهای داخلی گامهای حمایتی برداشت لازم بود اما دولت از سوی دیگر موضعش در برابر فیلترینگ هم مشخص است.
وی افزود: اینکه پیام رسان داخلی هم در کنار پیامرسانهای خارجی وجود داشته باشد از نظر دولت مشکلی ندارد اما اینکه یک شهروند ما بخواهد از پیام رسانهای خارجی استفاده کند را ما در چارچوب منشور حقوق شهروندی، حق آن شهروند میدانیم.
نوبخت همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه موضع دولت درباره طرح کمیسیون فرهنگی مجلس مبنی بر اینکه مسئولیت صدور مجوز و تنظیم مقررات رادیویی و تلویزیونی بر عهده صداوسیما قرار گیرد، چیست؟ گفت: اطلاع نداشتم که چنین طرحی در مجلس مطرح شده، قطعا اگر این طرح در مجلس بخواهد تصویب شود، دولت نماینده خود را خواهد فرستاد اما تاکنون این موضوع در هیئت دولت مطرح نشده بود که بخواهم از سوی دولت نظری را بیان کنم.
این خبر تکمیل میشود.