ماهان شبکه ایرانیان

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی:

تشکیل ۲۸۰ هزار پرونده در حوزه کالا و خدمات در سازمان تعزیرات

خبرگزاری فارس: یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی عصر امروز در نشست خبری خود در خصوص اقدامات سازمان تعزیرات حکومتی در موضوع جمع بندی 9 ماهه اقدامات تعزیرات حکومتی گفت: قریب به 400 هزار پرونده داشتیم که با رشد 11 درصدی نسبت به کل سال 96 ورودی پرونده داشتیم. میزان مبالغ با رشد 26 درصدی به 70 هزار میلیارد ریال رسیده است.

وی افزود: از این تعداد پرونده 279 هزار و 366 پرونده در حوزه کالا و خدمات بوده است و متخلفین به پرداخت 35 هزار میلیارد تومان جریمه شدند.

رایگانی ادامه داد: در بهداشت و درمان 34 هزار پرونده تشکیل شد که متخلفین 145 میلیارد ریال جریمه شدند. در حوزه قاچاق کالا و ارز هم 50 هزار پرونده تشکیل شده است که متخلفین بیش از 33 هزار میلیارد ریال جریمه شدند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در بحث اجرای احکام هم 355 هزار پرونده داشتیم که میزان وصولی ما در این مدت 3 هزار میلیارد ریال بوده است. در حوزه شرکت‌های لبنی برای 30 شرکت در شعبه تعزیرات پرونده تشکیل شده است که 5 پرونده در شعبه تجدید نظر است. یکی از شرکت‌های لبنی به پرداخت 300 میلیارد ریال جریمه برای محکوم شده است و درباره یکی دیگر از شرکت‌های لبنی هم 117 میلیارد ریال جریمه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: سیاست تعزیرات در پرونده‌های لبنی این است که با کسانی که مصوبات ستاد تنظیم بازار را اجرا نمی‌کنند برخورد کند. در حوزه مرغ و گوشت دو سه مرتبه ستاد تنظیم در خصوص این محصول اعلام قیمت کردند، اما متاسفانه در بازار با عدم همراهی بخش خصوصی مواجهیم و این باعث آشفتگی می‌شود.

رایگانی ادامه داد: بار‌ها در کلام وزیر صنعت و وزیر کشاورزی در خصوص قیمت مرغ صحبت شده است، اما بخش خصوصی نسبت به پذیرش این تصمیمات و اجرای آن سرباز میزند. در کل کشور بحث طرح نظارت بر توزیع گوشت و مرغ را اجرا کردیم و این نظارت در اینده هم ادامه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در یکی دو ماه گذشته بحث قاچاق دام را داشتیم و 613 پرونده به ارزش 55 میلیارد تومان در این حوزه تشکیل شده است که برای 439 پرونده حکم محکومیت صادر شده است. نگاه ما این است که در استان‌های مرزی هرگونه بارگیری دام زنده به سوی استان‌های مرزی قاچاق محسوب میشود مگر به شرط داشتن مجوز.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در برخی از استان‌ها حتی گزارش مربوط به قاچاق دام مولد داشته ایم. دو پرونده در خصوص ذرت دامی از وزارت بهداشت به دست ما رسیده است که به شعب تعزیرات حکومتی البرز فرستاده شده است. این دو پرونده به صورت جدی در حال بررسی است. دو محموله ذرت دامی هزار تنی که با ارز 4200 وارد شده بود به جای استفاده در حوزه دام در حوزه تولید چیپس و پفک استفاده شده است. البته خوشبختانه این دو محموله هزار تنی پلمب شده است و به هیچ عنوان برای ساخت استفاده نشده است. جالب است که از یکی از این محموله‌ها به میزان 700 تن ذرت دامی در محوطه باز بدون حفظ الزامات نگهداری می‌شدند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان