۱۲هزار تن گوشت قرمز باقی مانده تعیین تکلیف شود

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم،‌ چندی قبل بحث دپو حدود 17 هزار تن گوشت وارداتی در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی از سوی رسانه ها مطرح شد. گفتنی است، است ابتدا معاون فنی گمرک و سپس وزیر اقتصاد نیز موضوع دپو 619 کانتینر یخچال دار گوشت قرمز در بندر شهید رجایی را مطرح کردند. با پیگیری های انجام شده توسط خبرگزاری دادستان محترم بندر عباس با حضور در گمرک و بندر شهید رجایی در نهایت موضوع دپو گوشت در منطقه ویژه شهید رجایی را تایید کرد.

ابوالهادی با تایید دپوی گوشت در منطقه ویژه اقتصادی شهید رجایی گفت: بعد از اطلاع از این موضوع  در منطقه مستقر شدیم و با همه مسئولان از جمله سازمان بنادر، گمرک، جهاد کشاورزی‌ و دامپزشکی دیدار و مستندات را دریافت و بررسی کردیم.

وی درباره علت دپوی این حجم از گوشت در بندر شهید رجایی گفت: به دلیل اینکه این کار به نفع واردکنندگان بوده تا از معافیت‌های مالیاتی بهره‌مند شوند، عامدانه اقدام به دپوی گوشت در این منطقه کرده‌اند.

12 هزار تن گوشت قرمز باقی مانده تعیین تکلیف شود

بر اساس آخرین مکاتبات انجام شده درباره دپو کانتینرهای یخچال دار حاوی گوشت قرمز در منطقه ویژه شهید رجایی، طبق جدیدترین آمار اخذ شده از سامانه جامع گمرک و محوطه بندر شهید رجایی از تعداد 619 کانتینر گوشت منجمد اعلامی، 59 کانتینر حاوی  1376 تن گوشت ترخیص شده است.

همچنین موجودی تا تاریخ 23 بهمن حدود 565 کانتینر حاوی 14,700 تن گوشت میباشد که از این تعداد 25 اظهارنامه به تعداد 89 کانتینر به وزن 1698تن در جریان انجام تشریفات گمرکی(مرحله صندوق) می‌باشد.

بر این اساس تا تاریخ مذکور حدود 13 هزار تن گوشت در محوطه بندری باقی مانده است. گفتنی است برای 53 کانتینر نیز به وزن 1325 از کانتینرهای مذکور فرایند تنظیم اظهارنامه متروکه و تحویل آن به سازمان اموال تملیکی انجام شده است. لازم به ذکر  است، 40 کانتینر گوشت به وزن تقریبی 1000 تن در جریان ارزیابی و انجام تشریفات متروکه میباشد.

بر اساس این گزارش، لازم مسئولان اداره بندر شهید رجایی در خصوص کانتینرهای باقی مانده شفاف سازی لازم را انجام دهند تا مشخص شود که اگر این کانتینرهای برای مدت  بیش از 2 ماه در این محوطه های بندری باقی مانده آیا فرایند اعلام به گمرک و صدور اظهارنامه متروکه برای آنها انجام شده است یا خیر؟

در صورت متروکه شدن این کانتینرها، گوشت های مربوطه در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار خواهد گرفت و از این طریق مجددا عرضه انجام شده و کالا  وارد بازار می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان