رضا مقصودی کارگردان سینما در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص ساخت دومین فیلم خود گفت: به تازگی پروانه ساخت فیلم جدیدم "آژیر بی صدا" صادر شده و ما تازه در حال برنامهریزیهای اولیه هستیم، انتشار خبر از سمت تهیه کننده رخ خواهد داد اما در کل تمام تلاشمان این است که فیلم به جشنواره فیلم فجر امسال برسد.
وی درباره نوع فیلمسازی خود ادامه داد: واقعیت امر این فیلم دومین اثر من است، در "خجالت نکش" تلاش کردم که خیلی کارها را انجام ندهم و بیشتر ترجیح دادم خودم باشم، بر همین اساس تلاش نکردم اتفاقی را انجام دهم که به نوعی اضافه کاری به نظر برسد، همواره ترجیح می دهم در سینما خودم باشم و در کل زیاد ادا در نیاورم.
کارگردان فیلم خجالت نکش در مورد کمدی مورد علاقه خود در سینما اذعان کرد: من ترجیح دادم در فیلم اولم شبیه کمدی های معمول سینما عمل نکرده و حرف های گفته شده را دوباره تکرار نکنم.
وی در همین راستا تاکید کرد: همیشه در فیلمسازی غریزی عمل می کنم و آن کاری که دلم بگوید درست است را انجام می دهم، برای فیلم جدیدم هم می خواهم همین راه را ادامه داده و بیش از خودم چیزی را در سینما ارائه نکنم تا خارج از تواناییام چیزی را ارائه نداده باشم.
این کارگردان سینما درباره احتمال دریافت سیمرغ بلورین از سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر اضافه کرد: من به هیچ وجه انتظار نداشتم که در جشنواره سی و هفتم سیمرغ بگیرم، من فیلمم را به جشنواره فرستادم تا اثر و خودم را تست کنم، همینقدر که فیلم به جشنواره رسید برایم جالب بود، اما بعد از آن وقتی با عوامل و سایر هنرمندان صحبت کردم، واکنش های بسیار خوبی از اثر دریافت کردم و این اتفاق یعنی دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر برایم رویدادی شیرین شد.
وی در همین رابطه تصریح کرد: اینکه بخواهم در جشنواره فیلم فجر امسال هم سیمرغ بگیرم کاملاً غیر قابل پیش بینی است، اما این را مطمئنم که دریافت یا عدم دریافت سیمرغ بلورین برایم هیچ وقت شاخص بزرگی در فیلمسازی نبوده است، من همیشه کار خودم را میکنم و ترجیح اولم این است که مردم فیلمم را دوست داشته باشند.
مقصودی جشنواره فیلم فجر را رویدادی مهم در سینما خواند و خاطرنشان کرد: هر چند من به عنوان کارگردان صرفاً برای جایزه گرفتن فیلم نمی سازم اما به هر حال جشنواره فیلم فجر به عنوان مهمترین رویداد سینمایی کشور بوده و اهمیت خود را دارد، از نظر من جایزه جشنواره مهم است و نباید آن را کاملاً نادیده گرفت.