به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان در کارگروه هماهنگ سازی دستگاههای ذی ربط برای کاهش نقاط حادثه خیز در محورهای مواصلاتی استان و اجرای برنامههای ارتقای مداخلات انتظامی که در راستای کاهش تلفات جانی درون شهری برگزار شد، اظهار کرد: 284 نقطه حادثه خیز در استان خوزستان شناسایی شد که با همکاری دستگاههای اجرایی استان و حمایت استاندار خوزستان اصلاحاتی در این نقاط صورت گرفته به طوری که تعداد مجروحان تصادفات جادهای استان در سال گذشته 31 درصد نسبت به سال قبل از آن کاهش داشته است.
وی ادامه داد: خوزستان یک استان ترانزیتی است که از وجود بنادر و راههای مواصلاتی و بزرگراههای متعددی برخوردار است که نیازمند توجه بیشتری است.
حجت الاسلام والمسلمین امانت بهبهانی افزود: متاسفانه برخی از مواقع با کمبود اعتبارات مالی مواجه هستیم و برخی طرحها بر زمین مانده است از مسئولان کشوری میخواهیم که توجه بیشتری به استان خوزستان داشته باشند و مسئولان استان خوزستان را در این زمینه یاری کنند.
وی تصریح کرد: در ساعات پر ترافیک کلانشهر اهواز، 270 هزار سفر درون شهری انجام میشود که اگر نکات ایمنی رعایت نشود، شاهد اتفاقات ناگواری خواهیم بود.
حجت الاسلام والمسلمین امانت بهبهانی گفت: با اقدامات صورت گرفته توسط دستگاههای ذی ربط، آمار کشته شدگان تصادفات شهرستان اهواز در سال 97 نسبت به سال قبل از آن، هفت درصد کاهش داشته است که رتبه خوبی محسوب میشود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان با اشاره به وضعیت دوربینهای هوشمند سطح شهرستان اهواز، خواستار همیاری و هم افزایی سایر دستگاههای اجرایی برای افزایش تعداد این دوربینها شد.
حجت الاسلام والمسلمین امانت بهبهانی اظهار داشت: تقاضای ما از شهرداری اهواز این است که مانند همیشه در این خصوص فعالیت خود را استمرار بخشیده و با گسترش مناطق مجهز به دوربینهای هوشمند، به ادامه روند کاهش تصادفات در سال جاری کمک کند.
در پایان این جلسه مدیران اجرایی و فرماندهان انتظامی استان به بیان دیدگاههای خود پرداختند و مقرر شد دو کمیته استانی در خصوص پیگیری موضوعات دوربینهای هوشمند و مسائل مربوط به نقط حادثه خیز تشکیل و ظرف 20 روز آینده، طرحهای تخصصی خود را به دفتر رئیس کل دادگستری استان ارائه کنند.