همانطور که از نام این کیک برنجی مشخص می باشد این کیک برنجی مخصوص کشور کره است و اولین بار در این کشور تهیه شده. کیک برنجی دارای بافتی چسناک و نرم بوده که باعث می شود افراد زیادی جذب کیک برنجی شود. کیک برنجی کره ای را می توان به عنوان میان وعده و یا حتی غذای اصلی سرو کرد. طرز تهیه کیک برنجی کره ای با دستور تهیه اصلی در این مطلب قرار دارد.
کره جنوبی دارای غذاهای خاص، متفاوت و مختص به خود می باشد که اکثر کشور ها غذای مخصوص به خود را دارند که از جمله غذاهای ملل می توان به استیک مغولی ساده و خوش طعم، چیمی چانگا متفاوت و پاستا فوسیلی اشاره کرد. این سه غذای متفاوت هر کدام مختص یک کشور می باشد که با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته شده می توانید روش ساده و اصلی این غذاهای لذیذ را مشاهده کنید. در ادامه مطلب برای یاد گرفتن طرز تهیه کیک برنجی کره ای همراه ما باشید.
![کیک برنجی کره ای با کنسرو ماهی](/Upload/Public/Content/Images/1403/04/11/1151150919f.jpeg)
مواد لازم
- کنسرو ماهی 1 عدد
- برنج 1 پیمانه
- سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
- نمک به مقدار لازم
- کنجد به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
![کیک برنجی کره ای با طعمی عالی](/Upload/Public/Content/Images/1403/04/11/1151150935o.jpeg)
طرز تهیه کیک برنجی کره ای محبوب با کنسرو ماهی
ابتدا برای تهیه این کیک برنجی پرطرفدار و محبوب باید 1 پیمانه برنج را به خوبی بشوید. سپس برنج را با مقداری آب بر روی حرارت بگذارید تا آب برنج کشیده شود. مقداری نمک به برنج اضافه کنید و زمانی که آب برنج خشک شد درب قابلمه را بگذارید تا به صورت کته پخته شود.
1 عدد کنسرو ماهی را باز کنید و روغن آن را از صافی رد کنید تا بی روغن شود. سپس کنسرو ماهی بدون روغن را در ظرفی جدا با نمک و 2 قاشق سس مایونز هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. دست خود را به خوبی بشویید و به سراغ برنج بروید.
در این مرحله شما باید مقداری از برنج را بردارید و در دست خود فشار دهید. سپس در دست خود پهن کنید و مقداری از مخلوط کنسرو ماهی بر روی برنج بریزید. سپس مقدار دیگری برنج را فشار دهید و کف دست خود باز کنید و بر روی مواد بریزید.
![طرز تهیه کیک برنجی کره ای محبوب](/Upload/Public/Content/Images/1403/04/11/1151150950k.jpeg)
برنج را به شکل دلخواه تبدیل کنید مانند مثلثی، رولی دایره و بیضی شکل در آورید. حالا مقداری کنجد را برای تزئین بر روی کیک برنجی خوشمزه خود بریزید. در نهایت تمامی مواد را این گونه تبدیل به کیک برنجی کنید و سرو نمایید. نوش جان.