ماهان شبکه ایرانیان

نحوه خشک کردن باقالی با چند روش ساده خانگی

باقالی سبز این دانه خوشمزه و مقوی که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از جمله این فواید می توان به کاهش فشار خون کاهش ابتلا به دیابت کاهش وزن و درمان یبوست اشاره کرد. اگر به دننبال راهی برای بهره مندی این دانه مغذی در تمام فصول هستید می توانید در این مقاله با ما همراه باشید تا روش های خشک کردن این دانه را به شما آموزش دهیم.

نحوه خشک کردن باقالی با چند روش ساده خانگی

باقالی یکی از حبوبات محبوب خانواده های ایرانی است که عطر و طعم بی نظیری دارد و دارای خواص بی شماری می باشد. خشک کردن باقالی ترفتدهایی دارد که باید آن ها را بلد باشید. خشک کردن باقالی یکی از کارهایی است که خانم های خانه دار انجام می دهند. در ادامه شما را بانحوه خشک کردن باقالی آشنا می کنیم.

نحوه خشک کردن باقالی

سه روش صحیح برای خشک کردن باقالی وجود دارد.

روش اول : خشک کردن در آفتاب

  1. ابتدا باید آنها را پوست بگیرید.
  2. بعد از اینکه باقلا ها را پوست گرفتید یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شعله قرار دهید تا آب به جوش آید. وقتی آب جوش آمد باقلاهای پوست گرفته را به همراه چند برگ انار به آب اضافه کنید.
  3. باقلا ها را پس از چند ثانیه جوشیدن از آب خارج کرده و در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
  4. باقلا های آبکش شده را در افتاب پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

پوست کردن باقالی

نکته: استفاده از برگ انار در خشک کردن باقالی به دلیل جلوگیری از آفت مگس است.

روش دوم : خشک کردن با باد پنکه

  1. پس از جدا کردن باقالاها از غلاف پوست دوم آنها را نیز به آرامی جدا کنید.
  2. باقلاهای پوست کنده شده را روی یک پارچه پهن کنید دقت کنید که باقلا ها روی هم انبار نشوند.
  3. باقلاها را در معرض جریان هوای آزاد یا باد پنکه قرار دهید تا خشک شوند برای تسریع فرایند خشک شدن هردو ساعت یکبار باقلا ها را زیر و رو کنید.

روش سوم : خشک کردن باقلا سبز در فر

  1. ابتدا باقلاها را از غلاف جدا کنید. سپس آنها را به خوبی بشویید تا از هرگونه آلودگی و ناخالصی از بین برود.
  2. بعد از شستشو باقلا سبز ها را درون فر با درجه ملایم رو به پایین قرار دهید تا کمی خشک شوند.
  3. پس از اینکه باقلاها تا حدودی خشک شدند آنها را از فر خارج کرده و روی دستمال پهن کنید تا کاملا خشک شوند. میتوانید از نور آفتاب با گرمای ملایم بخاری برای تسریع فرایند خشک شدن استفاده کنید.

دانه های باقالی

آیا باقالی برای همه افراد مفید است؟

مصرف باقلا در برخی افراد به دلیل نقص وراثتی کمبود آنزیم کم خونی را تشدید می کند. این مسئله برای افرادی که کم خونی نداشته باشند مشکل ساز نیست اما به دلیل طبع سرد و همین طور نفاخ بودن توصیه می شود در مصرف باقلا زیاده روی نکنید. اگر هرگونه علائم از حساسیت باقلا در شما وجود دارد به هیچ وجه نباید در معرض آن قرار بگیرید. افرادی که فاویسم دارند ممکن است با مصرف باقلا حتی جان خود را از دست بدهند.

فواید باقالی کدام اند؟

یکی از جالب ترین فواید باقلا این است که به دلیل وجود ال دوپا برای افرادی که از بیماری پارکینسون رنج می برند بسیار سودمند است. با خوردن باقلا فشار تنظیم می شود به همین دلیل است که برای افرادی که فشار خون بالا دارند خوردن باقلا توصیه می شود چرا که باعث کاهش فشار خون می شود. در طب سنتی نیز تاکید شده که باقلا افزایش دهنده قوای جنسی است.

خشک کردن باقلا

کدام افراد نباید باقالی مصرف کنند؟

  • افرادی که از فاویسم رنج می برند.
  • افراد با فشار خون خیلی پایین
  • افرادی که داروهای مهار کننده متوآمین اکسیداز مصرف می کنند.
  • افرادی که به غذاهایی با طبع سرد واکنش بدی نشان می دهند.
  • افرادی که از کم خونی رنج می برند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان