ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آبگوشت زیره؛ غذای سنتی با عطر دل‌نشین

اگر علاقه مند به آشپزی و دستورهای متنوع و جدید هستید، در این بخش با طرز تهیه آبگوشت زیره به سبک کرمانی آشنا شوید.

طرز تهیه آبگوشت زیره؛ غذای سنتی با عطر دل‌نشین

آبگوشت یک غذای مقوی بوده که با دستورهای متنوعی تهیه می‌ شود. شما در این قسمت طرز تهیه آبگوشت زیره به سبک کرمانی را آموزش می‌ بینید. یک آبگوشت معطر و بسیار مقوی که دستور ساده‌ای دارد.

رسپی آبگوشت زیره

طرز تهیه آبگوشت زیره به روش کرمانی:

این آبگوشت در گذشته برای ضیافت‌ های شاهانه و ملوکانه تهیه می‌ شده است. امروزه نیز یکی از غذاهای محبوب بوده که طعم فوق‌العاده‌ای دارد. شما با طرز تهیه آبگوشت کلم قمری و آبگوشت غوره با رسپی های دیگر نیز آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • گوشت آبگوشتی: 700 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • پیاز: 1 عدد
  • زیره: 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم

نحوه پخت:

قابلمه‌ ای را روی حرارت گذاشته و درون آن مقداری روغن بریزید. یک عدد پیاز نگینی شده را درون تابه تفت داده تا پیاز سبک شود. حالا گوشت آبگوشتی را به همراه پیازها تفت داده تا عطر و بوی بهتری بگیرد و گوشت تغییر رنگ بدهد. در مرحله بعدی با آن ادویه فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. افزودن فلفل و زردچوبه تا گوشت عطر بهتری بگیرد و رنگ آن خوش رنگ‌تر شود.

روش تهیه آبگوشت زیره

در حین تفت دادن گوشت‌ ها می‌ توانید به آن چند تکه سیر نیز اضافه کرده با افزودن سیر عطر و بوی گوشت شما بهتر می‌ شود. بعد از تفت خوردن گوشت و سیرها می‌ توانید با آنها مقداری رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به همراه مواد تفت دهید تا رب به خوبی درون مواد باز شده و تغییر رنگ بدهد.

در مرحله بعد زیره شسته شده را به مواد اضافه کرده و به همراه آن تفت داده تا عطر زیر آب بلند شود. اگر گوشت شما کم نمک است، می‌ توانید به آن مقداری نمک نیز اضافه کنید.

در مرحله بعدی 4 لیوان آب جوش روی مواد گوشت ریخته و در باران قرار دهید تا روی حرارت ملایم به خوبی گوشت پخته شود. به مواد چند ساعت زمان داده و بعد از اینکه آبگوشت شما جا افتاده شد، دنبه آن را خارج کرده و به همراه مقداری پیاز داغ بکوبید.

دنبه کوبیده شده را به مواد آبگوشت اضافه کرده این کار باعث شده تا آبگوشت چربی بیشتری بگیرد و طعم بهتری داشته باشد. بعد از پخته شدن مواد می‌ توانید آبگوشت را از روی حرارت برداشته و درون ظرف ریخته و نوش جان کنید.

طرز تهیه آبگوشت زیره

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمانی به همین سادگی بوده و شما می‌ توانید این آبگوشت مقوی و سالم را با این دستور تهیه کرده و نوش جان کنید. این آبگوشت را می‌ توانید در کنار نان سنگک سبزی معطر و تازه نوش جان نمایید.

شما در صورت دلخواه می‌ توانید در مراحل نهایی از مقداری سبزی خشک ترخون و مرزه درون آن گوش استفاده کرده که طعم و عطر بهتری با آن می‌ دهد.

این آبگوشت اغلب بدون نخود تهیه می‌ شود. اما شما می‌ توانید درون آن نخود نیز بریزید. برای این کار باید نخود را از شب قبل خیس کرده و به همراه گوشت درون قابلمه گذاشته تا بپزد. رب رو در مرحله نهایی پخت بعد از پختن نخود و گوشت اضافه کرده تا گوشت به خوبی نرم شده و به راحتی بپزد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان