ماهان شبکه ایرانیان

استرس، قلب را گشاد می‌کند؟

با شیوع بیماری‌های قلب و عروق، نگرانی‌های زیادی در بین عامه مردم شکل می‌گیرد و بسیاری از مردم حالت‌های گوناگونی را که در زندگی روزمره خود با آن مواجه‌اند به اشتباه به علایم قلبی‌عروقی نسبت می‌دهند

استرس، قلب را گشاد می‌کند؟
با شیوع بیماری‌های قلب و عروق، نگرانی‌های زیادی در بین عامه مردم شکل می‌گیرد و بسیاری از مردم حالت‌های گوناگونی را که در زندگی روزمره خود با آن مواجه‌اند به اشتباه به علایم قلبی‌عروقی نسبت می‌دهند. مثلا بسیاری می‌پرسند: «من خیلی حرص و جوش می‌خورم.

آیا استرس قلبم را گشاد می‌کند؟
 

اجازه بدهید برای رفع نگرانی‌تان توضیحاتی را ارایه دهم. قلب ما چهار حفره دارد که هر کدام از آنها ممکن است گشاد شود. البته آنچه مردم گشادی قلب می‌نامند، در مورد حفره بطن چپ قلب است چون این گشادی اغلب به نارسایی قلب منجر می‌شود و اما دلایل گشادی حفرات قلب بسیارند که شایع‌ترین علت آن بیماری‌های ایسکمی (تنگی عروق) قلب هستند. در اثر این بیماری‌ها، خون به عضله نمی‌رسد و امکان سکته قلبی به وجود می‌آید. بعد از سکته، خاصیت انقباضی عضله‌ای که در ناحیه سکته از بین رفته است کاهش می‌یابد و قلب با مکانیسم جبرانی کار بیشتری می‌کند. این فعالیت مضاعف به گشادی حفرات قلبی منجر می‌شود.
بیماری‌های دریچه‌ای دلیل دیگر گشادی حفرات قلبی هستند چون زمانی که قلب ما دریچه‌های نارسا و ناکارآمدی داشته باشد مجبور است فعالیت بیشتری بکند که این فعالیت اضافه سبب می‌شود رشته‌های عضلانی قلب، بعد از مدتی کش بیایند. با ادامه این روند و کش آمدن عضلات قلب، پمپاژ خون به طور صحیح صورت نمی‌گیرد و حفره‌ای که دریچه‌اش خراب است به مرور گشاد می‌شود. بیماری‌های دیگری هم هستند که با همین مکانیسم به گشادی قلب منجر می‌شوند. از آن جمله فشار خون است که اگر درمان نشود، سبب گشادی قلب می‌شود. در ضمن عوامل ایجاد کننده فشار خون مانند سیگار و چربی بالا جزو ریسک‌های به وجود آورنده بیماری‌های ایسکمی قلب است و طی همان مراحلی که گفته شد، می‌تواند به گشادی حفرات قلب بینجامد.
برخی از بیماری‌ها به صورت غیرمستقیم می‌توانند موجب گشادی قلب شوند مانند بیماران کلیوی که دیالیز می‌شوند و عملکرد نادرست کلیه‌های آنها مواد سمی را در خون بالا می‌برد و قلب را مجبور به فعالیت بیشتر و در نتیجه گشادی حفرات می‌کند. فردی که دچار گشادی حفرات قلبی باشد معمولا قادر به فعالیت است اما خیلی زود خسته شده، دچار تپش قلب و تنگی نفس شده و باید استراحت کند. البته صرف داشتن این علایم برای تشخیص بیماری کافی نیست و توصیه می‌کنم برای تشخیص درست و معاینه کامل به پزشک متخصص مراجعه نمایید. پزشک قلب با انجام اکو بیماری شما را شناسایی می‌کند و بر اساس علت بیماری به درمان بیماری شما می‌پردازد. برای پیشگیری از گشادی حفرات قلب، به خصوص در افرادی که زمینه‌های بیماری‌های ذکر شده که باعث بروز این بیماری می‌شوند را دارند، می‌توانیم با تغییر روش زندگی و شرایط تغذیه‌ای بیمار روند پیشرفت بیماری را کندتر کنیم. استراحت خوب و داشتن فعالیت مناسب با سن و سال به همه کمک می‌کند تا از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری کنند.
منبع: http://www.salamat.com
ae
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان