ماهان شبکه ایرانیان

(۱۰)دلیل برای انجام فعالیت های بدنی

ورزش ایروبیک   ورزش ایروبیک بدون توجه به سن، وزن و توانایی های ورزشی شما می تواند مفید باشد. حداقل (۳۰)دقیقه ورزش روزانه ایروبیک مثل پیاده روی، دوچرخه سواری یا شنا می تواند در حفظ سلامتی و طول عمر موثر باشد

(10)دلیل برای انجام فعالیت های بدنی

ورزش ایروبیک
 

ورزش ایروبیک بدون توجه به سن، وزن و توانایی های ورزشی شما می تواند مفید باشد. حداقل (30)دقیقه ورزش روزانه ایروبیک مثل پیاده روی، دوچرخه سواری یا شنا می تواند در حفظ سلامتی و طول عمر موثر باشد.
زمانی که تاثیر این ورزش را بر روی قلب، ریه و جریان خون ببینید، انگیزه شما برای انجام ورزش بیشتر خواهد شد.

عکس العمل بدن به ورزش ایروبیک
 

زمانی که شما در حال ورزش ایروبیک هستید ماهیچه های بزرگ شما به صورت مداوم در حال حرکت هستند و شما می توانید پاسخ بدنتان را به راحتی ملاحظه کنید.
تنفس شما سریع تر و عمیق تر می شود که موجب می شود میزان اکسیژن در خون به حداکثر ممکن برسد.
قلب شما تندتر خواهد تپید که باعث می شود خون بیشتری در عضلات جریان پیدا کند و به ریه ها برگردد.
مویرگ ها گشادتر شده و اکسیژن بیشتری را به عضلات می رسانند و دی اکسیدکربن و اسیدلاکتیک را از عضلات می گیرند.
همچنین بدن اندورفین آزاد می کند که یک ضد درد طبیعی است و احساس شادی و نشاط ایجاد می کند. ورزش ایروبیک چه تاثیری در سلامتی بدن دارد؟
در صورتی که بدن شما به طور منظم به ورزش ایروبیک عادت داده شود، تاثیر بیشتری خواهد داشت و به افزایش قدرت بدنی کمک می کند.
در این مقله به (10)دلیل اشاره می شود که تاثیر ورزش ایروبیک را بر سلامتی شما نشان می دهد و کمک می کند که احساس بهتری داشته باشید و از زندگی خود لذت ببرید.
1-کاهش وزن اضافی
ترکیب ایروبیک با یک رژیم غذایی مناسب به شما کمک می کند که وزن اضافی خود را کم کرده و وزن متعادلتان را حفظ کنید.
2-افزایش قدرت بدنی
ورزش ایروبیک در دوره ای کوتاه، ممکن است در شما ایجاد خستگی کند اما در صورت ادامه ورزش در بلند مدت، شما از ورزش لذت خواهید برد به این دلیل که بدن شما قوی تر شده و دیگر احساس خستگی نمی کنید.
3-حفاظت درمقابل بیماری ها
ورزش ایروبیک سیستم ایمنی شما را فعال تر می کند و موجب می شود که حساسیت در مقابل بعضی از بیماری ها مثل سرماخوردگی و آنفولانزا کمتر شود.
4-کاهش خطرهایی که سلامتی را تهدید می کنند
ایروبیک احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهد مثلاً چاقی، بیماری های قلبی، فشارخون بالا، دیابت نوع دوم و انواع سرطان، همچنین ورزش هایی مانند پیاده روی که در آن وزن بدن تحمل می شود، خطر پوکی استخوان را کم می کنند.
5-مدیریت حالات مزمن
ورزش ایروبیک موجب کم شدن فشارخون و کنترل قندخون شده و اگر شما دچار حملات قلبی شده اید ایروبیک به جلوگیری از حملات بعدی کمک می کند.
6-تقویت قلب
یک قلب قوی دیر فرسوده می شود. یک قلب قوی خون را با شدت بیشتری به بدن می رساند که باعث بهبود جریان خون در قسمت های مختلف بدن می شود.
7-جلوگیری از انسداد رگ ها
ورزش ایروبیک HDL یا کلسترول خوب خون را افزایش می دهد ونیز موجب کاهش HDL یا کلسترول بد در خون می گردد. نتیجه: پایین آمدن احتمال انسداد رگ ها.
8-احساس شادی
ورزش ایروبیک در درمان افسردگی بسیار موثر است و موجب کاهش اضطراب و نگرانی شده و احساس شادی و آرامش می بخشد.
9-سلامتی در سنین بالا
ورزش ایروبیک عضلات بدن را قوی نگه می دارد که باعث می شود در سنین بالاتر بتوانیم به راحتی آن را ادامه دهیم. همچنین این ورزش به دلیل ایجاد شادی و آرامش باعث فعال تر شدن ذهن می شود. انجام ورزش ایروبیک حداقل (30)دقیقه و سه روز در هفته ناتوانی جسمی و ذهنی را در سنین بالا کم می کند.
10-طول عمر
کسانی که به طور منظم به ورزش ایروبیک ادامه می دهند نسبت به کسانی که منظم ورزش نمی کنند طول عمر بیشتری خواهند داشت.

به آرامی شروع کنید
 

اگرچه ورزش ایروبیک برای بیشتر مردم ایمن و مفید است اما گاهی تایید پزشک قبل از شروع ورزش مهم می باشد به خصوص برای اشخاصی که دچار بیماری های مزمن هستند.
زمانی که شما از هر جهت آماده شروع ورزش هستید به آرامی شروع کنید. شما می توانید برای شروع، روز اول صبح و بعدازظهر به مدت پنج دقیقه راه بروید و روز بعد به هر کدام چند دقیقه اضافه کنید، خیلی زود شما می توانید به راحتی به مدت (30)دقیقه هر روز پیاده روی کنید و فواید فعالیت ایروبیک منظم را ببینید.
موارد دیگری نیز می تواند شامل فعالیتهای ایروبیکی باشد مثل اسکی، رقص ایروبیک، شنا، صخره نوردی، دوچرخه سواری، سوارکاری، قایق رانی و...
اگر شما در موقعیت بدنی خاصی قرار دارید که فعالیتهای شما را محدود می کند می توانید برای ورزش ایروبیک با پزشک خود مشورت کنید مثلاً برای کسانی که دچار بیماری های مفصلی هستند ورزش در آب می تواند فواید ورزش ایروبیک را داشته باشد بدون آنکه فشاری بر روی مفاصل وارد شود.
منبع:راه کمال شماره 29مجله روانشناسی خانواده
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی