ماهان شبکه ایرانیان

چگونه محبوب دیگران شویم؟

تمام انسانها در هر موقعیتی دوست دارند محبوب و مورد احترام دیگران قرار گیرند.محبوب دیگران قرار گرفتن بهترین انگیزه برای شاد و امیدوار زیستن است

چگونه محبوب دیگران شویم؟
تمام انسانها در هر موقعیتی دوست دارند محبوب و مورد احترام دیگران قرار گیرند.محبوب دیگران قرار گرفتن بهترین انگیزه برای شاد و امیدوار زیستن است.همه آدم ها حق دارند دیگران را دوست داشته باشند و چنان نیک با دیگران برخورد کنند که دیگران نیز از روی رغبت و علاقه ایشان را دوست بدارند.هیچ لذتی بالاتر از این نیست که دیگران به آدم عشق بورزند و نگران و منتظر وی باشند.ولی بدست آوردن چنین مقامی نکاتی چند به شرح زیر را می طلبد:
1.چنان باشید که دیگران با دیدن شما احساس شعف و آرامش کنند، هرگز از بخشیدن دیگران نادم و کیفر دیدن آنان خرسند نباشید.
2.از خطاها و لغزشهای دیگران بدون منت در گذرید.
3.هرگز معایب دیگران را به رخشان نکشید، محرم و صندوقچه اسرار دیگران باشید.
4.صبور و بردبار و باگذشت باشید.
5.هر نوع خوبی و نیکی به دیگران را از افراد خانواده خود و اقوام و همسایگان نزدیک شروع کنید.
6.هرگز از دیگران غیبت و بدگویی نکنید و هرگز اجازه ندهید در حضور شما از دیگران غیبت و بدگویی کنند.
7.همیشه در این اندیشه باشید که به دیگران خوبی کنید.
8.دوستدار دیگران باشید و دوستی خود را در عمل به اثبات برسانید.
9.در مصایب و گرفتاریهای دیگران شریک باشید، وقتی دیگران مریض می شوند به عیادتشان بروید.
10.در برخورد با دیگران جدی، گرم، نیک رو و خوش اخلاق باشید، در سلام گفتن و احوال پرسی، پیش قدم باشید.
11.در قول خود به دیگران خوش وعده و صادق و وفادار باشید، در رفتار و گفتار رک و صادق باشید.
12.از تحقیر شخصیت و آبروریزی دیگران جلوگیری کنید.
13.تلاش کنید با افراد بیشتری ارتباط دوستانه و سالم داشته باشید.
14.مرتب و منظم و خوش پوش باشید و دندانهای سفید و دهان خوش بو داشته باشید.
15.در مناسبت های ملی و مذهبی شادی بخش، به دیگران هدیه و کارت تبریک بدهید.
16.در حد توان، حتی به کسانی کمک کنید که از شما انتظار ندارند و به آنانی توجه کنید که به شما توجه نمی کنند.
17.به ارزش ها و آداب مورد احترام مردم احترام بگذارید، شادکامی ها و موفقیت های خود را با دیگران تقسیم کنید.
18.در موقعیت های متفاوت سازگار و انعطاف پذیر باشید، در همه حال با دیگران عادلانه و منصفانه و احترام آمیز رفتار کنید.
19.در برخورد با دیگران از واژه های محبت آمیز و محترمانه استفاده کنید.
20.ایرادهای دیگران را دوستانه و دلسوزانه و محرمانه، فقط به خودشان بگویید.
21.خوبی هایتان در مورد دیگران بدون منت و بی چشم داشت باشد.
22.در حفظ دوستان خود و افزودن به تعداد آنان کوشا باشید.
23.یک دنیا دوست در قلب انسان همان قدر جا دارد تا یک دشمن، بنابراین تلاش کنید حتی یک نفر هم از شما ناراحت و دل آزرده نباشد.
24.در برخورد با دیگران، پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک را رعایت کنید.
25.هرگز افراد را با اسامی و القاب غیرواقعی آنان مورد خطاب قرار ندهید، بطور مثال کسی که دکتر یا مهندس و ...نیست او را با این عناوین صدا نکنید چون در این صورت وی تصور خواهد کرد که شما او را مسخره می کنید.
26.حقیقت گو باشید-حق گفتن حد معین و مشخصی دارد که با در نظر گرفتن آن هم خودتان احساس راحتی و آزادی خواهید کرد و هم به دیگران به سوی شما جذب خواهند شد و تلاش کنید حقیقت را از موضع عشق و ایمان و اخلاق رشد یافته بگویید نه از موضع قدرت و ترس و تظاهر...
27.خود واقعی باشید-خودتان را به همان شکل که هستید قبول کنید و در موقعیت های متفاوت شخصیت یکسان داشته باشید، ما این چیزی که اکنون هستیم، به جهت انتخابهایی بوده که در زندگی مان انجام داده ایم.قبول این مسأله به ما قدرت و عزت نفس می دهد تا بتوانیم باز انتخابها و اقدامات مثبتی را صورت دهیم.
28.در زمان حال زندگی کنید-اگر در حال زندگی کنید، می توانید فرد یا چیزی را در حال به طرف خود جذب کنید نه در گذشته و آینده.
29.سعی کنید همیشه با انرژی باشید-اگر با انرژی و با نشاط باشید انجام هر کاری برایتان مقدور است.اما اول باید با گسترده کردن دامنه ارتباطات خود، بالا بردن استانداردها و حل مشکلات گذشته موانع را از پیش پای بردارید.تا خود آماده جذب دیگران نباشید آنان خودبخود جذب شما نمی شوند و به سراغتان نمی آیند.
30.بر پیروزی فایق آیید-بیشتر ما بدین باوریم که اگر ما پیروز شویم، دنیا به ما باخته است و برعکس.این نمی تواند نظر درستی باشد، سعی کنید مسایل و پیروزی ها را از زاویه های گوناگونی نگاه کنید که تمام افراد می توانند در یک مورد موفق شوند.
31.سعی کنید به دیگران ببخشید-بخشیدن در واقع گرفتن است و در بخشیدن است که همه ی ما چیزی برای اهدا کردن داریم و شما همیشه بخشنده باشید نه گیرنده.اگر چیز زیادی برای بخشیدن ندارید، تلاش کنید مهارتهای دیگری بدست آورید.
32.در مورد خطا و اشتباهات خود با شجاعت از دیگران عذرخواهی کنید.اما علی(ع)در این باره می فرماید:در برابر خطاها وکارهای بد خود از دیگران عذرخواهی کنید و مطمئن باشید که این کار به عزت و اعتبار شما خواهد افزود.هر چیزی که برای خود نمی پسندید برای دیگران هم مپسندید.و آنچه برای خود می پسندید برای دیگران نیز بپسندید.
33.خودخواه و بی نیاز از دیگران باشید-خودخواه از این نظر که سعی کنید محتاج دیگران نباشید، نیاز از اعتبار و ابهت آدم می کاهد.سعی کنید چیزی که نیاز دارید، با قدرت و جدیت تمام بدست آورید بدون این که محتاج دیگران باشید و تا می توانید برای خود دوست، عشق، شانس و موقعیت خوب ذخیره کنید.
34.هوشیاری و شناخت از دیگران را بالا ببرید-جذابیت پدیده ای بسیار دقیق و ظریف است.تا زمانی که نتوانسته اید هوشیاری و شناخت خود را درباره خویشتن، اطرافیانتان و نحوه تفکرتان بالا ببرید.قادر نخواهید بود آنچه می خواهید بدست آورید.
35.انسانهای بزرگوار کسانی هستند که درصددند به هر طریق ممکن خنده ای بر لب افتادگان و درماندگان و بیچارگان و ...نشانده و بار غمی و ...از دوش آنان بردارند.
منبع:اطلاعات علمی، شماره 9.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان