طرز تهیه انواع آب طعم‌دار مخصوص رژیم‌های لاغری

تاکس واتر (Detox Water)، آب سم زدا یا آب طعمدار از تلفیق آب با میوه‌های خرد شده و سبزیجات تهیه می‌شود و این روزها طرفداران بسیاری دارد. این آب‌ها طعم میوه و سبزیجات را به خود می‌گیرند و بدون کالری هستند، و در رژیم‌های لاغری کاربرد بسیاری دارند.

دتاکس واتر

سرویس سبک زندگی فردا: دتاکس واتر (Detox Water)، آب سم زدا یا آب طعمدار از تلفیق آب با میوه‌های خرد شده و سبزیجات تهیه می‌شود و این روزها طرفداران بسیاری دارد. این آب‌ها طعم میوه و سبزیجات را به خود می‌گیرند و بدون کالری هستند، و در رژیم‌های لاغری کاربرد بسیاری دارند. جدا از این، نوشیدنی خنکی هستند. در این جا 3 دستور مختلف دتاکس واتر را به نقل از آشپزباشی برای شما آماده کرده‌ایم.

نکاتی در رابطه با تهیۀ دتاکس واتر:
1- هندوانه را به شکل مکعب‌های ریز خرد کنید.
2- سر توت فرنگی‌ها را جدا کنید و آن‌ها را ورقه ورقه کنید.
3- کیوی، خیار و لیمو را با پوست حلقه حلقه کنید.
4- می‌توانید بر اساس ذائقه‌تان میزان میوه‌ها و سبزیجات را کم یا زیاد کنید.
5- لازم است تا بعد از اضافه کردن میوه‌ها به آب و قبل از نوشیدن، آن‌ها را برای 1 تا 2 ساعت در دمای محیط و یا 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید، تا آب طعمدار شود.
6- از آنجایی‌که میوه‌ها طعم، رنگ و مواد مغذی خود را به آب داده‌اند، خوردن آن‌ها توصیه نمی‌شود.
7- از آب به دمای محیط و یا آب خنک استفاده کنید.

دتاکس واتر هندوانه و نعناع: هندوانه خرد شده و 6 عدد از برگ های نعناع را در ظرف مورد نظر بریزید و آن را با آب پر کنید. 

دتاکس واتر کیوی و توت فرنگی: توت فرنگی و کیوی خرد شده را در ظرف مورد نظر بریزید و آن را با آب پر کنید.

دتاکس واتر خیار، لیمو و نعناع: ورق‌های خیار و لیمو را به همراه 6 عدد برگ نعناع در ظرف مورد نظر بریزید و آن را با آب پر کنید. آن‌ها را 1 تا 2 ساعت در دمای محیط و یا 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا آب طعم میوه‌ها را به خود بگیرد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر