ماهان شبکه ایرانیان

درآمد‌زایی برای بانوان در خانه: خیاطی [قسمت اول]

کار خیاطی در خانه، به‌اندازه‌ی عمر صنایع روستایی قدمت دارد، به همین خاطر از زمان‌های گذشته، فضایی از فعالیت‌های اقتصادی برای بهبود مهارت‌ها و کسب و کارها فراهم شده است

کار خیاطی در خانه، به‌اندازه‌ی عمر صنایع روستایی قدمت دارد، به همین خاطر از زمان‌های گذشته، فضایی از فعالیت‌های اقتصادی برای بهبود مهارت‌ها و کسب و کارها فراهم شده است. اگرچه همه‌ی مردم خیاطی و طراحی لباس بلد نیستند ولی این صنعت پتانسیل ارائه‌ی خدمات فراوانی به مردم دارد مثل تغییر و تعمیر لباس‌ها که به‌راحتی در خانه یا در محل کار قابل انجام است. با بنیتا همراه باشید.

 اگر به فکر این هستید که خیاطی را از خانه شروع کنید حتما توجه داشته باشید که از پارچه‌ها و تجهیزات مرغوب استفاده کنید، همچنین فضای کافی در محیط کار فراهم کنید تا در صورتی که کارتان سنگین‌تر شد، به قول معروف پروژه‌هایتان روی زمین نمانند. علاوه بر این باید روش‌هایی را ابداع کنید تا بتوانید مشتریان جدیدتری را جذب کنید و چه خوشتان بیاید یا نه، مجبور خواهید بود کسب و کار اینترنتی هم راه بیندازید یا اینکه می‌توانید صرفا در محل کارتان بنشینید و به کار اتوکشی لباس بپردازید.

1- خودتان را برای فرصت‌های جدید کاری آماده کنید

فرصت کاری

  • مهارت‌هایتان را رشد بدهید. قبل از اینکه کار خیاطی را به‌عنوان حرفه اصلی‌تان انتخاب کنید، نکته مهمی وجود دارد و آن توانایی کار شما با ماشین خیاطی است.
  • با پروژه‌های آسان و کوچک شروع کنید تا بتوانید مهارت‌های پایه‌ای را یاد بگیرید. دوختن بالش و پرده گزینه‌های خوبی برای شروع کار هستند و می‌توانید مهارت‌هایی مثل دوخت درزها را هم به شما آموزش دهند.
  • از پروژه‌های عظیم و پیچیده الگو بگیرید. بعد از یادگیری مهارت‌های اصلی در خیاطی نوبت به یادگیری مهارت جدیدتر مثل رفوکاری می‌رسد که بسیار در توسعه‌ی پروژه‌هایتان کمک‌ساز خواهند بود، به طبع با یادگیری آن پول بیشتری نیز می‌توانید کسب کنید. زمانی که الگوهای جدیدتری را خریداری می‌کنید، همیشه به این فکر کنید این الگوی جدید دربرگیرنده‌ی چه نوع مدلی است و چقدر با مد زمان حال، سازگاری دارند.
  • در مورد روش‌ها و تکنیک‌های جدید تحقیق کنید. اینترنت بهترین منبع است. روش‌ها و الگوهای توصیه‌شده در اینترنت، بهترین منبع برای دستیابی به موفقیت جدیدتر خواهند بود.

2- تجهیزات مورد نیازتان در خیاطی را فراهم کنید

خیاطی

  • با توجه به نوع کاری که انجام می‌دهید ماشین‌های خیاطی مورد نیازتان را فراهم کنید مثلا اگر در حوزه‌ی پوشاک فعالیت می‌کنید می‌توانید از دستگاه سرجر استفاده کنید و به همین صورت برای هر زمینه از ماشین خاص آن استفاده کنید.
  • شما احتیاج به قیچی و تیغه‌ی برش باکیفیت نیاز دارید. ممکن از سرتان شلوغ باشد و لازم باشد با سرعت بالا کارها را انجام دهید، در این صورت کیفیت مناسب تجهیزات بدردتان خواهند خورد و در صورتی که وسایلتان خراب شد، می‌توانید ماشین جدیدتری را بخرید.
  • نوار اندازه‌گیری و خط‌کش. این دو وسایلی هستند که خیاط‌ها و نجارها بیشتر از همه به آن‌ها احتیاج پیدا می‌کنند. همیشه قبل از برش، محل برش را اندازه‌گیری کنید. خط‌کش، مخصوصا در زمانی که می‌خواهید طول‌های بلند پارچه را اندازه‌گیری کنید بسیار کمک‌کننده خواهد بود. همچنین برای اندازه‌گیری اتصالات نیز می‌توانید از نوار اتصالات استفاده کنید.
  • قطعه‌ی آهنی سنگین. همه پارچه‌های کتانی، قبل از خیاطی باید شسته شوند تا بر اساس شکلی که در آینده پس از شست‌وشو پیدا خواهند کرد، دوخته شوند. بعد از شست‌وشو، لازم است به کمک قطعه‌ای آهنی چین‌وچروک روی پارچه را صاف کنید، به‌علاوه این قطعه‌ی آهنی جهت ایجاد درز برای سنجاق‌ها هم کمک‌کننده است.
  • پین و چاک دهنده‌ی درز. پین‌ها برای اطمینان از تماس لایه‌های مختلف پارچه، به‌خصوص در پارچه‌های کتان برای اینکه در طول دوخت پارچه‌ها ثابت باقی بمانند، به‌کار می‌روند. همچنین چاک‌دهنده‌ها در مواردی که اتصالات کج شده‌اند کاربرد دارند. یکی دیگر از کاربردهای چاک دهنده‌ها برای مواردی است که نمی‌شود دوباره پارچه را دوخت و تنها می‌توان رفع عیوب کرد.
  • قرقره و نخ. در زمان شروع پروژه‌های جدید، احتیاج به تعداد زیادی قرقره خواهید داشت، درحالی‌که از پروژه‌ی قبلی هم تعداد زیادی نخ دارید که به دور قرقره‌ها پیچیده شده‌اند. به‌هرحال، برای دوخت بافت‌های مختلف مثل پوشاک، اسباب و اثاثیه و پارچه‌ی جین احتیاج به نخ‌های گوناگون دارید و از طرفی هم باید رنگ‌های آن‌ها را هم تنظیم کنید.

3- کارگاهتان را مجهز کنید

کارگاه خیاطی

زمانی که مشتریان برای اندازه‌گیری و مخصوصا پرو می‌آیند بایستی شما اتاق جداگانه‌ای برای مشتریان داشته باشید تا امکان پرو برای آنان فراهم شود. در زیر چند نکته دیگر را که بایستی در محیط کار رعایت کنید را آورده‌ایم.

  • ·آینه‌ای تمام‌قد. اگر مشتریان بخواهند تغییراتی در لباسشان ایجاد کنید برایشان این امکان را فراهم کنید تا میزان مناسب بودن لباسشان را بسنجند.
  • سیستمی داشته باشید که به کمک آن تدارکات، الگوها و میزان پارچه‌های مورد نیازتان را مدیریت کنید. این به این معنی نیست که اقلام جدید بخرید، بلکه به کمک این سیستم کارگاهتان را توسعه بدهید. برای مثال امکان ذخیره‌سازی پارچه‌ها و مدیریت قفسه‌هایتان را فراهم کنید.
  • میز خیاطی. اگر چرخ‌خیاطی شما مناسب با میزتان ساخته نشده است، ارتفاع میز را تا جایی که مناسب شماست تنظیم کنید.
  •  صندلی قابل تنظیم. میزهای اداری برای این مورد بسیار مناسب هستند. شما به صندلی‌هایی احتیاج دارید که کمرتان را سالم نگه دارد تا در زمانی که ساعت‌ها پشت میز نشسته‌اید، احساس راحتی کنید و آسیب نبینید.

می‌توانید یک سری هم به «پردرآمد ترین زن سال 2015  » بزنید.

منبع: wikihow

 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان