ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیازو ساده و سریع؛ بهترین انتخاب برای یک شام سبک و سالم

پیازو یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است و به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید. در این مقاله طرز تهیه پیازو را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه پیازو ساده و سریع؛ بهترین انتخاب برای یک شام سبک و سالم

پیازو جزو غذاهای خوشمزه استان زنجان است ک  یک غذای متفاوت می باشد و نحوه تهیه آن نیز ساده و راحت است. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل به تهیه این غذای خوشمزه دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه پیازو همراه ما باشید.

آموزش تهیه پیازو

آموزش طرز تهیه پیازو خوشمزه

پیازو جزو غذاهای ساده و پرطرفدار است و نیاز به یک سری مواد ساده دارد و به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید. در ادامه مطلب نحوه تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده : سیصد گرم
  • عدس و لپه پخته شده : یک لیوان>
  • زردآلو و آلوچه : یک لیوان
  • گردوی خرد شده : دو قاشق غذاخوری
  • پیاز : یک عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی نگینی : دو عدد
  • نعنا و ترخون:  یک تا دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه، زردچوبه و روغن : به مقدار لازم

دستور تهیه

ابتدا عدس و لپه را داخل کاسه مناسبی خیس کرده و آب آن را چند بار عوض کنید و بعد زردآلو و آلوچه را چند مرتبه شسته و داخل کاسه آب گرم به مدت چند ساعت خیس نمایید.

حالا قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و با روغن کف آن را چرب کنید حالا یک عدد پیاز را شسته و نگینی خرد کرده و با رنده کنید و داخل قابلمه تفت دهید تا طلایی رنگ شود و به آن گوشت چرخ کرده افزوده و هم بزنید.

در مرحله بعدی به گوشت چرخ کرده و پیاز، ادویه ها را بیفزایید و هم زده و بعد مقداری رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده سپس لپه، عدس و گردو داخل قابلمه ریخته و مواد را باهم ترکیب نمایید.

حالا به قابلمه مقداری آب افزوده تا گوشت و حبوبات به خوبی پخته شوند و دقت داشته باشید که حرارت باید متوسط باشد که می توانید در قابلمه ای جدا نیز لپه و عدس را بپزید.

حالا سیب زمینی را شسته و پس از پوست گرفتن آن را نگینی خرد کرده و به قابلمه بیفزایید تا پخته شود سپس، در آخر پخت آلوچه و زردآلوها را به مواد بیفزایید و دقت داشته باشید که آب قابلمه خشک نشود.

در مرحله پایانی از نحوه تهیه پیازو، پس از پخت غذا، آن را داخل ظرف سرو گذاشته و با نان داغ، ترشی و سبزی تازه نوش جان کنید.

نحوه تهیه پیازو

شما دوستان عزیز در صورت تمایل به منظور آشنایی با طرز تهیه سوپ کینوا و مرغ مشهدی می توانید روی لینک مورد نظرتان کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان