به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حمیدرضا رستمی مشاور معاون فرهنگی قوه قضائیه طی بازدید از اقدامهای صورت گرفته در دادگستری استان سمنان جهت تکریم مراجعان و کارکنان تقدیر کرد و گفت: برنامه ریزی، محاسبه و نظم در تمهید تجهیزات و امکانات در اماکن قضایی استان سمنان به مرکز و سایر استانها معرفی و الگو سازی شود.
رستمی که در جمع معاونین و مدیران ستادی دادگستری کل استان سمنان به تبیین مدل ارزیابی تکریم ارباب رجوع پرداخت گفت: دادگستریها در رسیدن به اهداف و برنامههای تعالی قوه قضائیه و اقدامهای تحول آفرین پیشرو هستند.
رستمی با بیان این مطلب که بسیاری از نقاط قوت و مجاهدتهای قوه قضائیه خصوصا در پروندههای بزرگ اطلاع رسانی نشده است گفت: بخشی از نقاط ضعف در عدم آگاهی مردم از اقدامهای صورت گرفته و ضرورت اطلاع رسانی و مستند سازی خدمات میباشد.
مشاور معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: مراجعان در پنج موضوع به بحث تکریم در قوه قضائیه نگاه مینمایند از جمله شفاف سازی و اطلاع رسانی، تمهید امکانات، تجهیزات و تسهیلات جانبی، اخلاق و رفتار مناسب، خدمات الکترونیک و غیر ضروری، ارتباط و پاسخگویی به درخواستها که مورد دغدغه و پیگیری نیز میباشد.
وی گفت: قوه قضائیه سومین دستگاه حاکمیتی در ایران است که به صورت علمی و با طراحی مدل و شاخصهای اختصاصی مرتبط به موضوع تکریم ارباب رجوع در قوه قضائیه میپردازد.
گفتنی است بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته مبتنی بر مدل تعالی فرهنگی، دادگستری استان سمنان موفق به دریافت لوح تقدیر در سومین دوره جایزه تعالی فرهنگی قوه قضائیه شد که در این نشست از سید محسن مظهری رئیس کل و محمد تقی جلالی معاون فرهنگی وی تقدیر شد.
رئیس کل دادگستری استان سمنان نیز در این نشست با اشاره به این نکته که تمام اقدامهای دادگستری از جمله عمرانی، فناوری اطلاعات، منابع انسانی و سایر بخشها به پیوست فرهنگی نیاز دارد گفت: پیوست فرهنگی و جنبههای مختلف تاثیر گذاری دستورالعملهای سازمانی نیز باید در نظر قرار گیرد.
سید محسن مظهری گفت: موضوع فرهنگ هر چند امری نرم افزاری است، اما برای کار فرهنگی و ارتقاء فرهنگی، نیازمند سخت افزارهای لازم هستیم.
وی گفت: ماهیت کار فرهنگی زمان بر و پرهزینه است و برونداد کار فرهنگی و نتایج آن نامحسوس میباشد که از حیث دیده نشدن میتوان گفت: کار فرهنگی در مظلومیت است.
رئیس کل دادگستری سمنان گفت: مجموعهی معاونت فرهنگی قوه قضائیه باید با رسیدن به بالندگی و رشد، نیازها و اقتضائات این مسیر سخت را برطرف نماید و حرکت در آن را سرعت بخشد.