ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیشمه شیرینی خوشمزه و اصیل ترکمنی

پخت شیرینی های خوشمزه از کار های مورد علاقه بسیاری از خانم های کدبانو به شمار می آید. از این رو در این بخش از مجله آرگا به آموزش طرز تهیه پیشمه ترکمنی پرداخته ایم.

طرز تهیه پیشمه شیرینی خوشمزه و اصیل ترکمنی

پیشمه از دیگر شیرینی های بسیار خوشمزه و خوش عطر است که متعلق به ترکمن ها می باشد. این شیرینی با توجه به طعم منحصری که دارا است در بسیاری از جوامع رواج یافته که از این رو در این بخش از مجله آرگا به آموزش طرز تهیه پیشمه پرداخته ایم.

همان طور که در بخش های دیگری و گذشته از مجله آرگا با طرز تهیه رولت شکلاتی و طرز تهیه نوقا شیرینی آشنا شده اید، از این رو می توانید ادامه مطلب را مطالعه نمایید و طرز پخت یکی دیگر از این شیرینی های خوشمزه را آموزش ببینید.

طرز تهیه پیشمه به چه صورت است؟

آموزش طرز تهیه پیشمه

جهت پخت این شیرینی خوشمزه موادی را که در ادامه مطلب با مواد مشخص شده معرفی کرده ایم، آماده نمایید.

  • مواد مورد نیاز:

  1. 3 پیمانه شکر
  2. 2 قاشق غذا خوری روغن جامد
  3. 3 عدد تخم مرغ
  4. 1 و نیم پیمانه شیر
  5. 1 و نیم پیمانه ماست
  6. 2 الی 3 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
  7. 1 چهارم قاشق غذا خوری وانیل
  8. در حدود 10 پیمانه آرد
  • طرز پخت پیشمه

  1. در مرحله ابتدایی باید روغن و شکر را در ظرفی بزرگ به خوبی ترکیب کنید. در این رابطه می توانید از میکسر و یا همزن برقی نیز استفاده کرده تا به خوبی مواد مخلوط شوند.
  2. سپس تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و با یک دیگر به خوبی ترکیب کنید.
  3. حالا دیگر موادی به مانند ماست، شیر و بگینگ پودر را به مواد اضافه کرده و باری دیگر با میکسر به خوبی مواد را ترکیب نمایید.
  4. در مراحل آخر نیز آرد را الک کرده و به آرامی در مواد اضافه کنید و با قاشق به خوبی هم بزنید.
  5. حالا خمیر تهیه شده را به خوبی ورز دهید تا سفت گردد و این کار را تا زمان نچسبیدن خمیر به دست ادامه دهید.
  6. حالا خمیر را به درون ظرفی بزرگ بگذارید و به روی آن را با پارچه ای بپوشانید.
  7. اجازه دهید خمیر در طی 2 الی 3 ساعت در ظرف باقی بماند تا به خوبی استراحت کند.
  8. پس از آن که خمیر به خوبی استراحت کرد، حالا آن را به گلوله های کوچکی تقسیم نمایید و در ظرفی دیگر بچینید.
  9. هر یک از‌ گلوله ها را به کمک وردنه و ضخامتی در حدود نیم سانتی متر باز کنید. همچنین در صورت تمایل و در این مرحله می توانید از قالب های مورد دلخواه استفاده کنید.
  10. در قابلمه های کوچک مقداری روغن بریزید و سپس هر یک از شیرینی ها را به درونش سرخ کنید تا به خوبی سرخ و طلایی شود.
  11. حالا شیرینی ها را به روی حوله ای بچینید تا روغنش به خوبی گرفته شود.

آموزش طرز تهیه پیشمه

 

شیرینی پیشمه شما آماده باشد، آن را در ظرف های مورد نظر بجینید و در وعده های دلخواه به همراه چایی و یا نوشینی میل نمایید. نوش جان

نکات پایانی

  1. پیشمه را می توان در گروه دسر های ایرانی و بسیار خوشمزه قرار داد.
  2. برای تهیه مواد اولیه و مورد نیاز آن به زمانی در حدود 3 ساعت نیاز دارید.
  3. برای پخت این شیرینی ها نیز به 30 دقیقه زمان نیاز است.
  4. پیشمه را می توان در وعده هایی به مانند عصرانه و دسر میل کرد.
  5. توجه داشته باشید که مواد گفته شده در این آموزش شیرینی برای 4 نفر مناسب است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان