قاتلینی که در حمام کمین کرده اند

هنگام دوش گرفتن، هیچ‌کس به خطر فکر نمی‌کند. درحالی که خطراتی پنهان و حتی مرگبار داخل حمام خانه‌تان در کمین‌تان هستند که شما از آن‌ها بی‌خبرید

قاتلینی که در حمام کمین کرده اند
هنگام دوش گرفتن، هیچ‌کس به خطر فکر نمی‌کند. درحالی که خطراتی پنهان و حتی مرگبار داخل حمام خانه‌تان در کمین‌تان هستند که شما از آن‌ها بی‌خبرید. براساس تحقیقی که در سال 2007 توسط سازمان« امنیت در خانه» انجام گرفته، صدمات قابل پیشگیری خانگی، پنجمین عامل بزرگ مرگ در کاناداست و جالب این‌که کارشناسان امنیت، حمام را از پله‌ها و آشپزخانه خطرناک‌‌تر اعلام کردند.
در مطلب زیر 5 خطر احتمالی که اکثر آن‌ها باعث سر خوردن و افتادن است را می‌خوانید:

قاتلینی که در حمام کمین کرده اند

--------------------------------------------------------------------------------

چسب‌هایی که جان‌تان را نجات می‌دهد
 

1.آب، هر کجا که آب باشد
 

هر جایی که آب با آن سر و کار دارد مثل وان و دوش آب می‌تواند خطرناک باشد. این‌ها خطرهای شماره یک هستند. اکثر افراد بیشتر از هر جای دیگر خانه، در حمام به زمین می‌افتند و صدمه می‌بینند که حتی گاهی منجر به مرگ هم می‌شود. مشکل اینجاست که آب جایی که باید بماند، نمی‌ماند و روان است. پرده های نامناسب حمام و پاهای خیس، 2 عامل ساده اما مهم در اتفاقات خطرناک داخل حمام است.
راه حل مناسب: دوش مناسب، دوشی است که دور آن اتاقکی با شیشه های نشکن باشد، نه یک پرده حمام!
اگر موافق نیستید یا امکان انجام این کار را ندارید، حداقل برای کم کردن نشت آب به کف حمام، انتهای پرده حمام را داخل وان یا زیرپایی گذارید و برای زیبایی، از پرده حمامی استفاده کنید که انتهایش تکه دیگری برای دکور بیرون وان داشته باشد. اگر می‌خواهید زیر دوش سر نخورید، بهتر است در آن قسمت، از کاشی‌هایی که سطح آن کمی ناصاف است(غیرصیقلی) است استفاده کنید. (برای مثال کاشی ناصاف کوچک، بهتر از کاشی بزرگ و صیقلی است.)
راه حلی ارزان‌تر: روی سطح کف زیر دوشی یا کف وان حمام یک نوار چسبنده‌ ضد‌سرخوردن‌ بیندازید.
پشت در کابین یا وان حمام یک زیرپایی پارچه‌ای پهن کنید که سطح زیرین آن به زمین بچسبد. زیر پایی‌هایی که پرزهای بلند و درهم دارند خودشان ممکن است لای انگشت‌های پایی‌تان برود و خطر زمین خوردن را زیاد کند. بهتر است به‌دنبال نوعی باشید که آب را به‌خود جذب کند و از جایش تکان نخورد. اگر به فکر بازسازی خانه‌تان افتادید، حتما مطمئن شوید، کاشی‌هایی که قرار است برای کف کار شود سطح لغزنده‌ای ندارند.
--------------------------------------------------------------------------------

تمیز کننده‌هایی که شما را زمین می‌زنند
 

2. وان و زیر دوشی لغزنده
 

آدم‌های مدرن، از شامپو‌ها، صابون‌ها، و انواع محصولاتی بهداشتی داخل وان و زیر دوش به دفعات زیاد استفاده می‌کنند. مشکل اینجاست که پسماند تمامی این محصولات به دیواره‌ها و کف حمام می‌چسبند و این سطوح را لغزنده می‌کنند. این محصولات شامل موارد زیر هستند: شامپو، نرم‌کننده، شامپو بدن، لایه بردار، ژل حمام، کف اصلاح و مایع حباب‌ساز مخصوص وان.
راه‌حل مناسب: سطح صابونی و لغزنده‌ روی دیوارها و کف حمام، باید به‌طور منظم تمیز شوید.
اگر هر دفعه بعد از حمام، داخل وان، کف حمام و دیوار‌ها را با آب و یک تکه پارچه بشویید، میزان لغزندگی را بسیار کم می‌کنید. فرد سالم و بالغ ممکن است بتواند هنگامی که روی این پسماند‌ها پا می‌گذارد، تعادل خود را حفظ کند اما فردی که مشکل تعادل دارد یا یک سالمند نحیف یا یک کودک، قطعا سر می‌خورد و به زمین می‌افتد. برای حل این مشکل، دستگیره‌های فلزی مخصوص دیوار‌های حمام را تهیه و نصب کنید تا سالمندان، بیماران و کودکان بتوانند به کمک آن کمتر سر بخورند وبا اطمینان بیشتر پا به حمام بگذارند.
--------------------------------------------------------------------------------

خیلی سفید نباشد
 

3.سطوح سفید و براق در حمام
 

یک حمام سفید رنگ ممکن است ابتدا بسیار زیبا به نظر برسد اما ترکیب نورپردازی حمام و سطوح سفید و آینه می‌تواند باعث سرگیجه و ‌تعادل نداشتن افراد شود. بازتاب نور در حمام‌های سفید ممکن است باعث کوررنگی کوتاه‌مدت در افرادی شود که بینایی ضعیف یا سن بالایی دارند. مورد بعدی، دیده نشدن آب روی کاشی سفید است که ریسک سرخوردن را زیاد می‌کند.
راه‌حل مناسب: بهتر است لامپ‌های معمولی را با انواع مات آن‌ها عوض کنید.
اضافه کردن یک ردیف کاشی با رنگی متفاوت در وسط دیوار هم می‌تواند انعکاس نور سفید را بشکند و به افرادی که مشکل تعادل دارند کمک کند و اگر یکی از افراد خانواده مشکل بینایی کم یا تعادل ندارند بهتر است رنگ یک یا 2‌دیوار را عوض کنید.
--------------------------------------------------------------------------------

ممنوع!
 

4. بخاری برقی
 

بعضی‌ها برای صرفه‌جویی و کمتر شدن مبلغ قبض گاز و از سوی دیگر گرم کردن حمام برای کودکان و افراد سالمند که به سرما حساس هستند، از بخاری برقی در حمام استفاده می‌کنند. حتی استفاده از وسایل ساده برقی، مثل سشوار و ریش تراش در مجاورت آب خطر برق‌گرفتگی دارد، چه برسد به بخاری برقی!
یکی دیگر از خطرات استفاده از بخاری برقی در حمام، سر خوردن و افتادن روی آن و سوختگی شدید است. در ضمن ممکن است حوله، زیر پایی پارچه‌ای و حتی تکه‌ای دستمال توالت روی بخاری بیافتد و ایجاد آتش‌سوزی کند.
راه حل مناسب: خساست را کنار بگذارید و حتما از شوفاژ برای گرم کردن حمام استفاده کنید و اگر باز هم قادر به پرداخت این هزینه نیستید، قبل از دوش گرفتن، مدتی آب گرم را باز بگذارید تا حمام با بخار آب، گرم شود. در ضمن می‌توانید حوله‌ حمام را در رختکن یا روی شوفاژ بیرون حمام بگذارید و به محض بیرون آمدن فرد مسن یا کودک‌تان از حمام آن را به تنش بپوشانید.
--------------------------------------------------------------------------------

شیشه‌ها هم می‌توانند خطرناک باشند
 

5. شکسته شدن درهای شیشه‌ای کابینِ حمام
 

از سال 1980 به بعد، استفاده از در‌های شیشه‌ای به جای پرده‌ حمام پلاستیکی رایج شد. در اکثر موارد این در‌ها مشکلی ایجاد نمی‌کنند اما به تازگی این شیشه‌ها ناگهان تبدیل به هزاران شیشه خرده می‌شوند. در سال 2009 بیش از 2 هزار نفر در جهان اعلام کرده‌اند که این در‌ها به دلیل نصب نادرست، ناگهان خرد شده‌اند. حتی ممکن است سر خوردن و افتادن روی این در‌ها هم موجب شکستن‌شان شود. از آنجایی که اغلب این در‌ها از شیشه‌های مقاوم به حرارت ساخته شده‌اند، احتمال این‌که بعد از شکستن به قطعات بسیار ریز تبدیل شوند بسیار زیاد است. احتمال زخمی شدن در این مورد کم اما احتمال این‌که افراد سالمند یا کودکان روی این شیشه خرده‌ها بیفتند زیاد است.
راه‌حل مناسب: لازم نیست این در‌های شیشه‌ای را از داخل حمام جمع کنید. فقط کافی است به افراد خانواده یادآور شوید که برای حفظ تعادل از قفسه حوله‌ها که معمولا کنار این‌درها نصب می‌شوند استفاده نکنند، چون کمکی به حفظ تعادل نخواهد کرد و ممکن است بیشتر باعث اضطراب‌شان شود. در عوض پیشنهاد می‌دهیم از دستگیره‌های فلزیِ مخصوص دیوار‌های حمام برای حفظ تعادل استفاده کنید.
هر چند وقت یک‌بار سلامت شیشه‌های کابین را چک کنید، مطمئن شوید ترک و ضربه‌خردگی نداشته باشد. گاهی ممکن است شیشه هنگام باز و بسته شدن به فلزی در آن قسمت برخورده و ساییده شود پس به این مورد هم دقت کنید. بعضی از تعمیر‌ کار‌ها می‌گویند، شیشه‌های مات بیشتر از شیشه‌های شفاف می‌شکنند، البته اطلاعات دقیق و صحیحی در این مورد وجود ندارد. اگر شیشه یا آینه‌ای در حمام شکست، حوله‌ای بزرگ را روی شیشه خرده‌ها بیندازید، در این صورت با امنیت بیشتری می‌توانید از حمام خارج شوید.
منبع:Ubergizmo
ارسال توسط کاربر محترم سایت : masomirasool
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر